- 25 Ekim 2023
- 45
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi Ankaakusuu
-
Canım en doğru sonucu kan testi veriyor adetine yakın kan ver benceKızlar 1 aylık evliyim
2 ekimde regl oldum 7sinde bitti tamamen
ayın 17sinde korunmasız ilişkiye girdim. Ve göğüslerde ağrı acı kasık ve bel ağrım mevcut şuanda da arada da bulantım oluyor bu kadar kısa sürede belli olur mu gebelik
Ne zaman vermeliyim ki bilmiyorumCanım en doğru sonucu kan testi veriyor adetine yakın kan ver bence
Biz hala ekim ayındayız?Kızlar 1 aylık evliyim
ayın 17sinde korunmasız ilişkiye girdim. Ve göğüslerde ağrı acı kasık ve bel ağrım mevcut şuanda da arada da bulantım oluyor bu kadar kısa sürede belli olur mu gebelik
Canım en doğru sonucu kan testi veriyor adetineKızlar 1 aylık evliyim
Beklenen adet günü versen çıkar ama yeni evlisin hassasiyet olması normalNe zaman vermeliyim ki bilmiyorum
O zaman ayın 1-2 si gibi kan vermem lazım ama insan sabredemiyor yaaCanım en doğru sonucu kan testi veriyor adetine
Beklenen adet günü versen çıkar ama yeni evlisin hassasiyet olması normal
Ee tamam işte kasık ağrım var göğüslerim acıyor 17sinde ilişkiye girdim hamilelik olabilir mi diye soruyorum amaBiz hala ekim ayındayız?
10 günde döllenip,bebek olabileceğini düşünmemiştim,pardonEe tamam işte kasık ağrım var göğüslerim acıyor 17sinde ilişkiye girdim hamilelik olabilir mi diye soruyorum ama
Yok cnm psikolojik oluyo bunlar adet gecikmesini bekleZaten döllenme 8-10 günde oluyor bunu biliyorum direk bebek hop diye konamaz onu da biliyorum oluşma aşamasındayken böyle şeyler yaşanıyor mu onu öğrenmek istiyorum
Bari regl gecikmesini bekleseydinizZaten döllenme 8-10 günde oluyor bunu biliyorum direk bebek hop diye konamaz onu da biliyorum oluşma aşamasındayken böyle şeyler yaşanıyor mu onu öğrenmek istiyorum
YaşanmıyorZaten döllenme 8-10 günde oluyor bunu biliyorum direk bebek hop diye konamaz onu da biliyorum oluşma aşamasındayken böyle şeyler yaşanıyor mu onu öğrenmek istiyorum
Bir tek 17 Ekim'de korunmasız ilişki oldu ise 8 günde kanda veya idrarda varsa bile öğrenebilmeniz çok çok zor. Üstelik belki o zaman yumurtlamamış ve şimdi yumurtluyor bile olabilirsiniz. Veya bu ilişkiden birkaç gün sonra yumurtlama olmuş da olabilir. Belki bu ay yumurtlama olmamış bile olabilir. Hepsi imkan dahilinde. Belki ilk defa korunmasız ilişki olduğu için psikolojik belirtiler yaşıyor olabilirsiniz ya da gerçekten erken hamilelik belirtileri olabilir. Test vs yapmak için adetinizin en azından birkaç gün gecikmesini beklemeniz daha iyi olur. Ki ilk korunmasız ilişkilerde adet düzeni biraz değişebiliyor bunu da aklınızda bulundurmanız iyi olur.Kızlar 1 aylık evliyim
Teşekkür ederim ama bu belirtilerin olduğunu bile bilmiyordum gebelikte kasık ağrısı ve göğüsler çok fena yani üzerine yatırmıyorYok cnm psikolojik oluyo bunlar adet gecikmesini bekle
Çok teşekkür ederim detaylı anlatımınız için teşekkür ederimBir tek 17 Ekim'de korunmasız ilişki oldu ise 8 günde kanda veya idrarda varsa bile öğrenebilmeniz çok çok zor. Üstelik belki o zaman yumurtlamamış ve şimdi yumurtluyor bile olabilirsiniz. Veya bu ilişkiden birkaç gün sonra yumurtlama olmuş da olabilir. Belki bu ay yumurtlama olmamış bile olabilir. Hepsi imkan dahilinde. Belki ilk defa korunmasız ilişki olduğu için psikolojik belirtiler yaşıyor olabilirsiniz ya da gerçekten erken hamilelik belirtileri olabilir. Test vs yapmak için adetinizin en azından birkaç gün gecikmesini beklemeniz daha iyi olur. Ki ilk korunmasız ilişkilerde adet düzeni biraz değişebiliyor bunu da aklınızda bulundurmanız iyi olur.
8 günde çıkmaz ki?Ee tamam işte kasık ağrım var göğüslerim acıyor 17sinde ilişkiye girdim hamilelik olabilir mi diye soruyorum ama
Ne belirtiler yaşadım ahh ahh sonuç regl oldu hiç takılma belirtilere en güzel belirti adet gecikmesiTeşekkür ederim ama bu belirtilerin olduğunu bile bilmiyordum gebelikte kasık ağrısı ve göğüsler çok fena yani üzerine yatırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?