Yeni evliyim, kocam benden soğuduğunu söyledi

binickimbileyok

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
26
8
16
35
(Arkadaşlar merhaba, arkadaşımın hesabını kullanarak yazıyorum şu an. O kendisine burada ki yorumların iyi geldiğini kendisini daha güçlü hissettiğini söyledi ve şu dönemde de her şey iyi. Oldukça toparlandı. Umuyorum ki bende biraz olsun iyi hissedebilirim sizler sayesinde, tecrübelerinizden yararlanmaya ihtiyacım var. Şimdiden yorum yazan, destek olan herkesten Allah razı olsun.)

Bir yıllık bir ilişkiden sonra türlü zorluklara göğüs gererek geçtiğimiz Ağustos ayında evlendik. Ailesel problemler, iş problemleri, hastalıklar... Çok fazla şey ile uğraşmak zorunda kaldık ve o dönem yanımızda ailelerimiz bile yoktu. Ev bulamadık, öğrenci iken benim kaldığım eve yapıldı düğünümüz. 1+1 küçük bir daire, ne çeyizlerimi sokabildim o evime (sığmadı.), ne de ''yeni gelin.'' gibi hissedebildim kendimi.

Düğünde de türlü tatsızlıklar oldu tabii, eşimin ailesinin erkenden düğünden ayrılması, dedikodular ve diğer tüm şeyler... Sevdiğim için mi gözüm görmedi, yoksa bu ilişkiye çok fazla mı inanıyordum bilmiyorum. Bildiğim tek şey ne yaşanırsa yaşansın o eli asla bırakmayacaktım!

Düğün bitti, biz kendimizi ''evli'' gibi hissedemedik pek. İşimiz yok, düzenimiz oturmadı, eşimin ailesiyle problemler yaşıyoruz derken bunca sıkıntının içinde daha evliliğimizin üzerinden altı ay bile geçmemişken geldi yanıma ve ''soğudum!'' dedi.

Üstelik bunu defalarca yaptı...
''Soğudum.''
''Daha güzel giyinsen keşke?''
''Düzgün yürü.''

Ben onunla tanışmadan önce egosu yerinde, kendine güvenen ve ayakları yere sağlam basan bir kadındım. Ama basiretim mi bağlandı bilmiyorum onunlayken güvenimi kaybettim ve bana ''soğudum senden!'' derken ''beni bırakma'' diye ağlayan bir kadına döndüm. Taa ki bu son ''soğudum.'' cümlesini duyana kadar. Aldım çantamı çıktım evden, bir kız arkadaşımın evinde kaldım. Canım acıyor, evliliğimin bitmesini istemiyorum ama bu şekilde de ne kadar yaşanır bilmiyorum.

Kafam çok karışık!
Yorumlarınızı bekliyorum.

neden başkasının hesabından yazılıyor ben onu daha çok merak ediyorum, üyelik almak çok kolay. Bunu bir kenara bırakırsak, eşiniz sizden durup dururken mi soğudu? Siz acaba hiç özeleştiri yapıyo musunuz bu konuda? Şahsen her tartışmamızda eşim, bırakma beni diye ağlasa ona olan saygım azalır diye düşünüyorum ister isteemez, eşiniz de olsa başkalarının özgüveninize zarar vermesine izin vermeyin. bu sefer arkadşınıza gitmekle doğru yapmışsınız, en azından bırakma beni diyen kadının gitmiş olduğunu görür eşiniz

Bende tam bunu sorcaktım sordunmu hiç neden diye bi sebebi olmalı 6 ayda ne değişmiş.

ikimizin de psikolojisi çok bozuk olduğu için geceleri uyuyamıyırum gündüz de uyanma problemi yaşıyorum. Bu onda da var olan bir şey onun da psikolojisi çok bozuk. Kahvaltısını hazırlamıyormuşum, sabah uyku sersemi ben söylediklerimi hatırlamıyorum uyku sersemi ya defol bi git diyormuşum, bu sebeplerden ötürü benden soğumuş.

neden başkasının hesabından yazılıyor ben onu daha çok merak ediyorum, üyelik almak çok kolay. Bunu bir kenara bırakırsak, eşiniz sizden durup dururken mi soğudu? Siz acaba hiç özeleştiri yapıyo musunuz bu konuda? Şahsen her tartışmamızda eşim, bırakma beni diye ağlasa ona olan saygım azalır diye düşünüyorum ister isteemez, eşiniz de olsa başkalarının özgüveninize zarar vermesine izin vermeyin. bu sefer arkadşınıza gitmekle doğru yapmışsınız, en azından bırakma beni diyen kadının gitmiş olduğunu görür eşiniz

ben onu ne zaman bırakıp gittiysem iki üç kez intihar etti.

İşsiz güçsüz evsiz türlü zorlukla inadına evlenicem diye tutturan çiftlerin genelinde görülen bir sorundur bu.
Atlı mı kovalıyordu şartlar olgunlaşmadan evlendiniz?

Kanser hastasıydı eşim, bu evlilik konusunda da çok ısrarcıydı. Ayrıca iş konusu o dönemde bir dükkan açmıştık ama biz evlendikten sonra dükkan iflas etti.

ikimizin de psikolojisi çok bozuk olduğu için geceleri uyuyamıyırum gündüz de uyanma problemi yaşıyorum. Bu onda da var olan bir şey onun da psikolojisi çok bozuk. Kahvaltısını hazırlamıyormuşum, sabah uyku sersemi ben söylediklerimi hatırlamıyorum uyku sersemi ya defol bi git diyormuşum, bu sebeplerden ötürü benden soğumuş.
Canım psikoloji bozuk iş yok para yok ev yok düzen yok.hala bekar hayatı gibi yaşıycaktınız madem niye evlendiniz ne bu acele.bence hayatınızı yavaş yavaş düzene sokun.evliliğinizde yoluna girer emin ol.

ben onu ne zaman bırakıp gittiysem iki üç kez intihar etti.

Kanser hastasıydı eşim, bu evlilik konusunda da çok ısrarcıydı. Ayrıca iş konusu o dönemde bir dükkan açmıştık ama biz evlendikten sonra dükkan iflas etti.
şimdi işin rengi daha ciddi oldu, eşinizin ciddi psikolojik problemleri var bence ve siz bunu destek almadan kendi başınıza çözemezsiniz

Back
X