- Konu Sahibi sercenin_gozyasi
-
Hos karsilamadim tabikiSiz nasıl tepki verdiniz öğrenince ?
İnşallah imzalamamıssınızdır.
Bir çıkarı var bu ilişkiden sanırım ya da sizinle evlenmeyi istemiyorMerhabalar ben yeni evlendim fakat eşim yurtdisinda yasadigindan prosedurlerden dolayi eşimin yanina gidemedim
Eşimle evlenirken herhangi bir sorun olmadi fakat nikah gunu eşim annesinin yüzune bakmadığımi iddia ediyor böyle birsey olmadigi halde bununla suclaniyorum saygisizlik yaptigimi iddia ediyor.
Ikinci olarak evlilik sözlesmesi istedi benden ayrilirsa nafaka vermek istemiyormus
Bu konu birden patlak vermedi uzun süredir bekledigimiz vizemin çıkması iciin ona mektup gelmesi ile basladi ve hersryi bir cırpıda tartisma konusu haline getirdi telefonda cok fazla uzatti tartismayi kaldiramadigim icin telefonu yuzune kapattim
Ne yapmaliyim kafam allak bullak oldu net yorumlara ihtiyacim var yardimlarinizi bekliyorum
Siz hala ne diye birseyler anlatmaya çalışıyorsunuz ki bu adama (!) basın tekmeyi gitsin.Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Oda ben neler gordum enayi degilim diyor
Adam sizinle daha yolun en en başında ayrılmayı planlıyor sözleşme yapıyorMerhabalar ben yeni evlendim fakat eşim yurtdisinda yasadigindan prosedurlerden dolayi eşimin yanina gidemedim
Eşimle evlenirken herhangi bir sorun olmadi fakat nikah gunu eşim annesinin yüzune bakmadığımi iddia ediyor böyle birsey olmadigi halde bununla suclaniyorum saygisizlik yaptigimi iddia ediyor.
Ikinci olarak evlilik sözlesmesi istedi benden ayrilirsa nafaka vermek istemiyormus
Bu konu birden patlak vermedi uzun süredir bekledigimiz vizemin çıkması iciin ona mektup gelmesi ile basladi ve hersryi bir cırpıda tartisma konusu haline getirdi telefonda cok fazla uzatti tartismayi kaldiramadigim icin telefonu yuzune kapattim
Ne yapmaliyim kafam allak bullak oldu net yorumlara ihtiyacim var yardimlarinizi bekliyorum
Merhabalar ben yeni evlendim fakat eşim yurtdisinda yasadigindan prosedurlerden dolayi eşimin yanina gidemedim
Türkiyede geldi o sekilde evlendiniz dogru mu? Birliktelik oldu mu? Siz öncesinden tür bir birliktelik yasadinizmi? Bunu onunla öncesinden konustunuzmu?Merhabalar ben yeni evlendim fakat eşim yurtdisinda yasadigindan prosedurlerden dolayi eşimin yanina gidemedim
Enayi değil saygısızsın deseydin. Hayat arkadaşı olarak sectigin kadına mal para kaçırma ihtimali olan hırsız muamelesi görüyorsun deseydin.Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Ilk evliligim.Öncesinde bu konu konusulmadiTürkiyede geldi o sekilde evlendiniz dogru mu? Birliktelik oldu mu? Siz öncesinden tür bir birliktelik yasadinizmi? Bunu onunla öncesinden konustunuzmu?
Yani düzelecek bi durum yoksa.. yapilabilecek bi sey yok demektirhiçbir yere gitmeyin,hiç düzelir diye düşünmeyin. boşanın.
Hos karsilamadim tabiki
Benden evlilik sözleşmesi isteyen adama kadınlık etmem net, haksızlığa uğrayınca mahkemede nasıl bir hak idda edeceksiniz acaba ? Bir de Yok annemin yüzüne bakmadın bilmem ne , boşan bu adamdan hayatin mahvolur yoksa , ana oğul kullanıp atarlar seni , niyet belli ...Merhabalar ben yeni evlendim fakat eşim yurtdisinda yasadigindan prosedurlerden dolayi eşimin yanina gidemedim
ben acikcasi evlilik sözlesmesi tarafdariyim ama bir bayan olarak ayrildikdan sonra o dönemi birde maddi acidan zorluk cekilmeden atlata bilmek icin düzenlenmesi lazim.
misal esimle bir ev aldik. ama ayrilsam ev bana hem cok büyük hemde krediyi hayatda ödiyemem. ayrilsam ev aramamak icin kücük bir daire aldik eger ayrilirsak oraya gece bilmek icin gibi gibi... tabiki su an o daireyi yatirim amacli görüyoruz oglumuzun gelecegi icin ama hayat bu gercekten ayrilirsak en azindan ne yapicam diye düsünmeden seceneklerimin farkindayim.
sende bu durumu kendi lehine ceviye bilirsin.
sen avrupaya gittiginde yeni düzen yeni dil yeni is arayisi gibi cektigin eziyetlerin karsiligini istiye bilirsin. her evli kaldiginiz sene icin misal atiyorum on bin euro istiyorum diye bilirsin. madem böyle öneriyle geliyor sen daha cakal ol... hem bosaninca basima neler gelicek korkusu olmasin.
sözlesmeyi zaten noter esliginde yapiyorsun noter tarafsiz sekilde sizi aydinlatiyor su söyle bu böyle eger bunu yaparsan emeklilikde ikinizde söyle böyle kayip edersiniz diye. bizim noter o sancili konusmayi cok güzel yönetti acikcasi. ve esim nafakayi seve seve kabul etti xD
Hicbir sekilde ne olursa olsun imzalamayin. Gerekirse bosanin ama imzalamayin.Merhabalar ben yeni evlendim fakat eşim yurtdisinda yasadigindan prosedurlerden dolayi eşimin yanina gidemedim
Adam evlenir evlenmez boşanmanın derdine düşmüş, sakın gitme ve o sözleşmeyi imzalama , seni kullanmak istiyor, madem o kadar şey görmüş neden hala sözleşme pesinde evlenmeseydi o zaman,Ilk evliligim.Öncesinde bu konu konusulmadi
benim tek takıldığım şey şu siz bu adamla nasıl evlendiniz?Yani düzelecek bi durum yoksa.. yapilabilecek bi sey yok demektir
Bosanmak icin evlenmiyor insan ama boyle durumlarla karsilasmak kırıcı
Yani daha önce her hangi biriyle evlilik disi böyle bir sey yasamadiysaniz kendisi neden böyle yapmis olabilir bilemiyorum? Dengesiz bir burcami sahipIlk evliligim.Öncesinde bu konu konusulmadi
Evlilik öncesi gercekten böyle bir durum olmadıbenim tek takıldığım şey şu siz bu adamla nasıl evlendiniz?
şimdi hiiç böyle değildi alan demeyin.
işin sonu başından bellidir.
illaki size bir şeyler yapmış olması gerek bir anda bu tepki vs bu durumlar nasıl ortayya çıkabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?