Yeni evliyim kriz cıktı yardim rica ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz nasıl tepki verdiniz öğrenince ?
İnşallah imzalamamıssınızdır.
Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Oda ben neler gordum enayi degilim diyor

Bir çıkarı var bu ilişkiden sanırım ya da sizinle evlenmeyi istemiyor

Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Siz hala ne diye birseyler anlatmaya çalışıyorsunuz ki bu adama (!) basın tekmeyi gitsin.

Adam sizinle daha yolun en en başında ayrılmayı planlıyor sözleşme yapıyor

Türkiyede geldi o sekilde evlendiniz dogru mu? Birliktelik oldu mu? Siz öncesinden tür bir birliktelik yasadinizmi? Bunu onunla öncesinden konustunuzmu?

Hos karsilamadim tabiki
Enayi değil saygısızsın deseydin. Hayat arkadaşı olarak sectigin kadına mal para kaçırma ihtimali olan hırsız muamelesi görüyorsun deseydin.

ben acikcasi evlilik sözlesmesi tarafdariyim ama bir bayan olarak ayrildikdan sonra o dönemi birde maddi acidan zorluk cekilmeden atlata bilmek icin düzenlenmesi lazim.

misal esimle bir ev aldik. ama ayrilsam ev bana hem cok büyük hemde krediyi hayatda ödiyemem. ayrilsam ev aramamak icin kücük bir daire aldik eger ayrilirsak oraya gece bilmek icin gibi gibi... tabiki su an o daireyi yatirim amacli görüyoruz oglumuzun gelecegi icin ama hayat bu gercekten ayrilirsak en azindan ne yapicam diye düsünmeden seceneklerimin farkindayim.

sende bu durumu kendi lehine ceviye bilirsin.

sen avrupaya gittiginde yeni düzen yeni dil yeni is arayisi gibi cektigin eziyetlerin karsiligini istiye bilirsin. her evli kaldiginiz sene icin misal atiyorum on bin euro istiyorum diye bilirsin. madem böyle öneriyle geliyor sen daha cakal ol... hem bosaninca basima neler gelicek korkusu olmasin.

sözlesmeyi zaten noter esliginde yapiyorsun noter tarafsiz sekilde sizi aydinlatiyor su söyle bu böyle eger bunu yaparsan emeklilikde ikinizde söyle böyle kayip edersiniz diye. bizim noter o sancili konusmayi cok güzel yönetti acikcasi. ve esim nafakayi seve seve kabul etti xD

Hos karsilamadim tabiki

Ben Almanyada yasiyorum. Ve senin yerinde olsam simdiden böyle yapan birinin yanina kesinlikle gitmem. Türkiyeden gelin getirip ezenleri cok gördük. Ya köle gibi calistirip parasini vermeyenlerden tut, evden burnunu disari cikartmasina izin vermeyenden kadar. Aklin varsa seni simdiden suclamaya baslamissa gitmezsin. Hala sana iftira atanlara kendini aciklamak mi istiyorsun? Bu adam cok mu zengin? Degilse yari donu ile ne sözlesmesi. Biraz dik durun. Türkiyeden geliyorsun diye kimse sizi ezikliyemez

Benden evlilik sözleşmesi isteyen adama kadınlık etmem net, haksızlığa uğrayınca mahkemede nasıl bir hak idda edeceksiniz acaba ? Bir de Yok annemin yüzüne bakmadın bilmem ne , boşan bu adamdan hayatin mahvolur yoksa , ana oğul kullanıp atarlar seni , niyet belli ...

O adam size konu sahibine bir cent vermek ister mi? Simdiden böyle baslayan yurtdisinda ona neler yapmaz

Hicbir sekilde ne olursa olsun imzalamayin. Gerekirse bosanin ama imzalamayin.

Ilk evliligim.Öncesinde bu konu konusulmadi
Adam evlenir evlenmez boşanmanın derdine düşmüş, sakın gitme ve o sözleşmeyi imzalama , seni kullanmak istiyor, madem o kadar şey görmüş neden hala sözleşme pesinde evlenmeseydi o zaman,

Yani düzelecek bi durum yoksa.. yapilabilecek bi sey yok demektir
Bosanmak icin evlenmiyor insan ama boyle durumlarla karsilasmak kırıcı
benim tek takıldığım şey şu siz bu adamla nasıl evlendiniz?
şimdi hiiç böyle değildi alan demeyin.
işin sonu başından bellidir.
illaki size bir şeyler yapmış olması gerek bir anda bu tepki vs bu durumlar nasıl ortayya çıkabilir ?

Evlilik öncesi gercekten böyle bir durum olmadı
Kız kardesi üstünde olan ev vardi evlenirken sözlesme yaparak evlendi kış aylarinda şimdi sıra bana gelmis

Sözleşme kısmına takılmadım, bu devirde karsılıklı hakları korumak adına yapılabılır normal buluyorum fakat osuruktan nem kapan yapısıyla daha aynı evın ıcınde yasamaya baslamayan, anneme yan baktın, yok kasının ustunde göz var dıyen adamla ıkı gun sonra bosanmak ıstıyorum, bana herhangı bır turde sıddet uyguluyor, bosanmaya cesaretım yok gıbı bır konu acmanız muhtemel gozukuyor. Adam daha nıkah gunu baslamıs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…