- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi sercenin_gozyasi
-
Evlilik sözleşmesi istediği kısmı neden kaldırdınız mesajdanMerhabalar ben yeni evlendim fakat eşim yurtdisinda yasadigindan prosedurlerden dolayi eşimin yanina gidemedim
Bu konu birden patlak vermedi uzun süredir bekledigimiz vizemin çıkması iciin ona mektup gelmesi ile basladi ve hersryi bir cırpıda tartisma konusu haline getirdi telefonda cok fazla uzatti tartismayi kaldiramadigim icin telefonu yuzune kapattim
Ne yapmaliyim kafam allak bullak oldu net yorumlara ihtiyacim var yardimlarinizi bekliyorum
Ve hala sadece çok kırgınım ne yapabilirim diye soruyor musunuz:/Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Oda ben neler gordum enayi degilim diyor
Kolaylarına geliyor çünküHiç şaşırmadım. Okumuş, eğitimli kız istemiyorlar ki kolayca ezecekleri kız arıyorlar.
Konuyu da kapatma talebinde bulundu. Bence yazılanlar canını sıktı.Evlilik sözleşmesi istediği kısmı neden kaldırdınız mesajdan
Siz de bu evliliği sürdürmeyi mi düşünüyorsunuz hala?Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Oda ben neler gordum enayi degilim diyor
önceki mesajları okumadımEvlilik sözleşmesi istediği kısmı neden kaldırdınız mesajdan
Kolaylarına geliyor çünkü
Tartışma neden oldu onu anlamadımMerhabalar ben yeni evlendim fakat eşim yurtdisinda yasadigindan prosedurlerden dolayi eşimin yanina gidemedim
Bu konu birden patlak vermedi uzun süredir bekledigimiz vizemin çıkması iciin ona mektup gelmesi ile basladi ve hersryi bir cırpıda tartisma konusu haline getirdi telefonda cok fazla uzatti tartismayi kaldiramadigim icin telefonu yuzune kapattim
Ne yapmaliyim kafam allak bullak oldu net yorumlara ihtiyacim var yardimlarinizi bekliyorum
Hay elinize sağlık konu sahibi önemli yeri silmiş malum alıntınızdan okuyabildimBir çıkarı var bu ilişkiden sanırım ya da sizinle evlenmeyi istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?