Yeni evliyim kriz cıktı yardim rica ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik sözleşmesi istediği kısmı neden kaldırdınız mesajdan

Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Oda ben neler gordum enayi degilim diyor
Ve hala sadece çok kırgınım ne yapabilirim diye soruyor musunuz:/

Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Oda ben neler gordum enayi degilim diyor
Siz de bu evliliği sürdürmeyi mi düşünüyorsunuz hala?
Herşey önünüze serilmiş ne güzel, görmemezlikten gelip mahvetmeyin hayatınızı.

Evlilik sözleşmesi istediği kısmı neden kaldırdınız mesajdan
önceki mesajları okumadım

bu insanlar türk ve türkiyede evlenmiş doğru mu?

tr'de evlilik sözleşmesi diye bir şey yok..."boşanınca nafaka vermem" diye bir madde yazıp evlenip bunu evlilik sözleşmesine koyamazsınız çünkü yasal değil. öyle bir sözleşmeyi imzalasalar da geçerli olmaz ki.

almanyada böyle bir sözleşme imzalatmayı düşünüyorsa (alman hukukunda belki geçerlidir böyle bir sözleşme bilmiyorum). Almanyada zaten nafaka vermiyor ki erkekler (büyük olaylar olmadığı sürece, onun için de nafaka değil tazminat verir). Neyse hadi Almanyada yaptı bu sözleşmeyi diyelim..o zman Alman mahkemesinde boşanmayı düşünüyor herhalde.

Almanyada sözleşme yapmak da boşanmak da kolay şeyler değil ki. bi boşanmanın 10 bin Euroya patladığı memleketten bahsediyoruz. onu yerine nafaka verse dha iyi.

neyse.
bu beyefendi biraz salak bence. biri buna akıl vermiş, her kimse. onun da aklı "gözünü korkut kızın hiç ses edemesin " amaçlı gibi duruyor.

Tartışma neden oldu onu anlamadım

Ben de bu kadar kişi niye boşan demiş diyorum.

Niye önce yazıp sonra siliyorsunuz? Arkadas alıntılamasa sanki basit bir telefon kavgası için akıl istiyorsunuz gibi, bişey anlaşılmıyor konudan.

Neyse yorumlari beğenmeyip konuyu sildiginize göre siz her türlü bu evlilik için savaşacaksiniz. Gidişata göre yol alırsınız artık, verilecek bir akıl yok şu aşamada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…