- 3 Şubat 2018
- 25.802
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi sercenin_gozyasi
-
Evlilik öncesi gercekten böyle bir durum olmadı
Kız kardesi üstünde olan ev vardi evlenirken sözlesme yaparak evlendi kış aylarinda şimdi sıra bana gelmis
Annesine karsi saygisizlik yapmisim baska soyleyebildigi bir sey yok nikah sonrasi yemege gidildi annesinin yuzune bakmamisim ? Karsilikli oynama bile oldu kısa 3 4 dk nasil bakmamisim??Sözleşme kısmına takılmadım, bu devirde karsılıklı hakları korumak adına yapılabılır normal buluyorum fakat osuruktan nem kapan yapısıyla daha aynı evın ıcınde yasamaya baslamayan, anneme yan baktın, yok kasının ustunde göz var dıyen adamla ıkı gun sonra bosanmak ıstıyorum, bana herhangı bır turde sıddet uyguluyor, bosanmaya cesaretım yok gıbı bır konu acmanız muhtemel gozukuyor. Adam daha nıkah gunu baslamıs
Ben nerden bıleyımAnnesine karsi saygisizlik yapmisim baska soyleyebildigi bir sey yok nikah sonrasi yemege gidildi annesinin yuzune bakmamisim ? Karsilikli oynama bile oldu kısa 3 4 dk nasil bakmamisim??
Bahane ariyormus,akilana bu gelmis.Eşimle evlenirken herhangi bir sorun olmadi fakat nikah gunu eşim annesinin yüzune bakmadığımi iddia ediyor böyle birsey olmadigi halde bununla suclaniyorum saygisizlik yaptigimi iddia ediyor.
Ikinci olarak evlilik sözlesmesi istedi benden ayrilirsa nafaka vermek istemiyormus
Görücü usulu tarzi evlilik niyetiyle bize önerildi kuzeni tarafındanSiz nasil tanistiniz?
Görücü usulu tarzi evlilik niyetiyle bize önerildi kuzeni tarafından
almanyaTahmin etmistim. Avrupanin hangi ülkesindeler?
almanya
O adam size konu sahibine bir cent vermek ister mi? Simdiden böyle baslayan yurtdisinda ona neler yapmaz
Daha evlenirken boşanma planı yapıyor. Daha düğün gününde aileme saygısızlık yaptın diye suçluyor. Eğer ailem arkamda durur diyosan lütfen anlat ve bu adamdan kurtul. Bebeğin olursa çok pişman olursun. Hayat boyu seni suçlayıp ezicek. Ve eğer bosanirsa nafaka hakkını dahi elinden almak istiyor..Merhabalar ben yeni evlendim fakat eşim yurtdisinda yasadigindan prosedurlerden dolayi eşimin yanina gidemedim
Eşimle evlenirken herhangi bir sorun olmadi fakat nikah gunu eşim annesinin yüzune bakmadığımi iddia ediyor böyle birsey olmadigi halde bununla suclaniyorum saygisizlik yaptigimi iddia ediyor.
Ikinci olarak evlilik sözlesmesi istedi benden ayrilirsa nafaka vermek istemiyormus
Bu konu birden patlak vermedi uzun süredir bekledigimiz vizemin çıkması iciin ona mektup gelmesi ile basladi ve hersryi bir cırpıda tartisma konusu haline getirdi telefonda cok fazla uzatti tartismayi kaldiramadigim icin telefonu yuzune kapattim
Ne yapmaliyim kafam allak bullak oldu net yorumlara ihtiyacim var yardimlarinizi bekliyorum
işin var bu adam ve ailesi ile belli.Merhabalar ben yeni evlendim fakat eşim yurtdisinda yasadigindan prosedurlerden dolayi eşimin yanina gidemedim
Eşimle evlenirken herhangi bir sorun olmadi fakat nikah gunu eşim annesinin yüzune bakmadığımi iddia ediyor böyle birsey olmadigi halde bununla suclaniyorum saygisizlik yaptigimi iddia ediyor.
Bu konu birden patlak vermedi uzun süredir bekledigimiz vizemin çıkması iciin ona mektup gelmesi ile basladi ve hersryi bir cırpıda tartisma konusu haline getirdi telefonda cok fazla uzatti tartismayi kaldiramadigim icin telefonu yuzune kapattim
Ne yapmaliyim kafam allak bullak oldu net yorumlara ihtiyacim var yardimlarinizi bekliyorum
Görücü usulu tarzi evlilik niyetiyle bize önerildi kuzeni tarafından
Eşiniz evlilik değil de iş ortaklığı yapıyor gibi. Neler görmüş de enayi değilmiş, finans şirketi mi burası derim ben olsam.Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Oda ben neler gordum enayi degilim diyor
Bu dediğiniz iki taraf da aklı başında ve iyi niyetli ise mantıklı olabilecek bir şey. Bir taraf diğerinin haklarını gasp etmek için bunu yapıyorsa değil evlilik sözleşmesi, nikah defterine bile imza atılmaz.ben acikcasi evlilik sözlesmesi tarafdariyim ama bir bayan olarak ayrildikdan sonra o dönemi birde maddi acidan zorluk cekilmeden atlata bilmek icin düzenlenmesi lazim.
misal esimle bir ev aldik. ama ayrilsam ev bana hem cok büyük hemde krediyi hayatda ödiyemem. ayrilsam ev aramamak icin kücük bir daire aldik eger ayrilirsak oraya gece bilmek icin gibi gibi... tabiki su an o daireyi yatirim amacli görüyoruz oglumuzun gelecegi icin ama hayat bu gercekten ayrilirsak en azindan ne yapicam diye düsünmeden seceneklerimin farkindayim.
sende bu durumu kendi lehine ceviye bilirsin.
sen avrupaya gittiginde yeni düzen yeni dil yeni is arayisi gibi cektigin eziyetlerin karsiligini istiye bilirsin. her evli kaldiginiz sene icin misal atiyorum on bin euro istiyorum diye bilirsin. madem böyle öneriyle geliyor sen daha cakal ol... hem bosaninca basima neler gelicek korkusu olmasin.
sözlesmeyi zaten noter esliginde yapiyorsun noter tarafsiz sekilde sizi aydinlatiyor su söyle bu böyle eger bunu yaparsan emeklilikde ikinizde söyle böyle kayip edersiniz diye. bizim noter o sancili konusmayi cok güzel yönetti acikcasi. ve esim nafakayi seve seve kabul etti xD
E evlenmeyi de biliyor ama. Evlenmesin.Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Oda ben neler gordum enayi degilim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?