Yeni evliyim kriz cıktı yardim rica ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik öncesi gercekten böyle bir durum olmadı
Kız kardesi üstünde olan ev vardi evlenirken sözlesme yaparak evlendi kış aylarinda şimdi sıra bana gelmis

Avrupada genelde evlilik öncesi mallarin üstünden hak talep edemiyorsun ki. Anlasma sacma olmus
 
Annesine karsi saygisizlik yapmisim baska soyleyebildigi bir sey yok nikah sonrasi yemege gidildi annesinin yuzune bakmamisim ? Karsilikli oynama bile oldu kısa 3 4 dk nasil bakmamisim??
 
Annesine karsi saygisizlik yapmisim baska soyleyebildigi bir sey yok nikah sonrasi yemege gidildi annesinin yuzune bakmamisim ? Karsilikli oynama bile oldu kısa 3 4 dk nasil bakmamisim??
Ben nerden bıleyımordan olay cıkarmaya basladıysa devamı gelır
 
Bahane ariyormus,akilana bu gelmis.
Seninle alakali degil bence..
Madem boyle bir durum vardi sicagi sicagina soylenseydi.Neden beklendi ?
Bunlar planli,programli demek ki.Ben cok anlamli bulmadim.Sozlesme istemesi ise ailesinin kiskirtmasiyla alakali olabilir.
"Oglum yillarca calistin didindin,ayrilirsan alir yarisini. annem,guzum gozunu acik tut" denmisse o da istemistir muhtemelen.
Dedigim gibi yerinde ve zamaninda konusmayip icinde biriktirenler,bu biriktirdiklerini de gunler sonra ortaya cikarip size karsi kullananlar benim neznimde iki yuzludur.
Dikatli olun..
 

Dedigim gibi bende Almanyada dogup büyüdüm..bir cok olaya sahit oluyoruz o yüzden sahsen Türkiyeden evlenilmesine karsiyim. Bu erkek kiz fark etmez. Sebeplerine gelince: burdaki Türklerin sorunlu ogullarina (biz burda mesela ciddi madde bagimliliklarindan ve sorunlu tiplerden felan bahsediyoruz) Türkiyeden "helal süt emmis temiz , onu yola getirecek aile kizi" "alıyorlar". Bu kiz genelde ya akraba cevreden veya akraba yardimiyla secilir. Cogu zaman bu kizlarin kendi kariyeri yok, cünkü ayaklarinin üstünde durmayi alisik, bagimsiz olan kadinlar kolay kontrol altina alinmiyor. Böyle evliliklerde genelde erkekten cok ailenin lafi da gecer. Nasil sizin esiniz simdiden dolduruluyorsa ayni öyle. Kadinin Almanyaya getirilmesi büyük bir lütüf gibiymis gibi kibirli bir sekilde "bIz seni avrupaya getirdik" diye ezikliyorlar. Ha söyle birsey var: bunu yapan aileler bildiginiz isci aileleri..yani ortada köskler paralar felan da yok. Aldiklari 3500 Euroyla (cogu zaman o bile yok) karsiyi ezmeye calisiyorlar sadece. Bence bir insan kendini bastan nasil.gösterirse öyledir. Ona inanin. Ben kimseye güvenip evlenmedim. Kendi meslegim var. Biri bana sidder uygulasa kime gidebilirim, ne yapabilirim biliyorum. Cogu Türkiyeden gelen kadinlari bu yüzden hem dil kurslarina göndermiyorlar hem bir yerlere gitmelerine de izin verilmedi. Almanyaya giden her kadin risk aliyor. Cünkü karsi tarafi ve ailesini tanimiyor aslinda. Akrabalarin söylediklerine de bakmayin siz. Onlarda bizi aslinda tanimiyor. Ben burda affedersiniz fuhuş yuvasi kursam Türkiyedeki bunu nerden bilsin? Ben sizin yerinizde olsam cok iyi düsünürüm. Bu adam bana hic güven vermedi tüm sahit olduklarima bakarsam. Almanyada evlilikten önce edinen mal varligi, edinen kisinin üstünde kalir. Mesela adam sizinle evlenmeden önce ev satin almissa o ev bosanma olsa bile ona ayit. Satmayi talep edemezsiniz. Kardesinin de anlasma yapmasi bu yüzden bana hic gercekci gelmedi cünkü yasalar bu konuda net. Uzun oldu biraz ama iyi düsünün.
 
Daha evlenirken boşanma planı yapıyor. Daha düğün gününde aileme saygısızlık yaptın diye suçluyor. Eğer ailem arkamda durur diyosan lütfen anlat ve bu adamdan kurtul. Bebeğin olursa çok pişman olursun. Hayat boyu seni suçlayıp ezicek. Ve eğer bosanirsa nafaka hakkını dahi elinden almak istiyor..
 
işin var bu adam ve ailesi ile belli.
 
Görücü usulu tarzi evlilik niyetiyle bize önerildi kuzeni tarafından

Niye evlendigi o kadar belli ki.
Sizce Almanyada hiç kadin mi yoktu da taa oradan Turkiyeye görücü yolluyorlar. Hani bir sekilde tanişir aşik olursun anlarim ama oradan oraya gorucu yollamak...
Evlenmiş olmak icin evleniyor ev işi, cocuk yaptiracak kendi de hayatina devam edecek bu kadar net
 
Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Oda ben neler gordum enayi degilim diyor
Eşiniz evlilik değil de iş ortaklığı yapıyor gibi. Neler görmüş de enayi değilmiş, finans şirketi mi burası derim ben olsam.
Henüz işler bitmeden dönün bu yanlıştan. İleride sizi ortada bıraksa beş parasız kalacaksınız.
İş sadece para pul da değil, insan evleneceği kişiye neden şirket ortaklığı gibi sözleşme imzalattırır?
Sanırsın bir Hakan Sabancı, sözleşme imiş bilmem ne imiş. Hazır aranız böyle iken bitirin, görünen köy kılavuz istemez ne yazık ki. Çok pişman olursunuz ileride.
 
Bu dediğiniz iki taraf da aklı başında ve iyi niyetli ise mantıklı olabilecek bir şey. Bir taraf diğerinin haklarını gasp etmek için bunu yapıyorsa değil evlilik sözleşmesi, nikah defterine bile imza atılmaz.
 
Hos karsilamadim tabiki
Senin icin imzalayabikirim ama bu benim icin güven kırıci bir sey dedim kendini korumaya aliyorsun benden diye acikca soyledim
Oda ben neler gordum enayi degilim diyor
E evlenmeyi de biliyor ama. Evlenmesin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…