Yeni evliyim ve sanirim bosanicaz

Artik buraya yazmaktan baska carem kalmadi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum.
Evleneli bi ay olcak nerdeyse. Esimle hersey yolunda ama cinsellik disinda :KK43: ilk bi kac gun denedik ve basarisiz olduk. Ondan sonra internetten arastirarak vajinismus diye bi hastalik oldugunu ogrendim. Ama oyle bi hastaligimda olsa asiri derecede oldugunu sanmiyorum. Cunku hic korkum yok. Hep baslarda bn tesvik ediyodum bu sefer olcak diye.
3-4 gun olmayinca artik bana hic yaklasmiyor. durumu kabullendi sanirim. Eskiden bebek istedigini soylerdi hep simdi hic konusu bile gecmiyor.
Ama bn bu durumu kabullenmek istemiyorum. Normal insanlar gibi olmak istiyorum.
Bu isin sonu bosanma olcak sanirim. :KK43:
internetten araştıracak akli melekelere sahipsiniz ne güzel e bir de doktora iki adım on dk bir vesait falan gitmeyi akıl etseniz sorununuzu çok kolay atlatırsınız bakınız korkmuyormuşsunuzda ne güzel.birde sorun belkide eşinde.

vajina genişlemesi problemi yaşıyorsun sanırım? bunun da cerrahi çözümü var.
Hayır öyle bi problem yok birleşme olmasın istiyorum.

:)
sık kendini iyice sonra da canım çok acıyo falan diye ağla bence :KK70:
Yani sıksam da o derece sıkamıyorum nasıl sıkılabiliyor o kadar:) cidden merak ettim yani vajinusmus olanlarda birleşme korktukları için mi olmuyor sıktıkları için mi?

Artik buraya yazmaktan baska carem kalmadi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum.
Evleneli bi ay olcak nerdeyse. Esimle hersey yolunda ama cinsellik disinda :KK43: ilk bi kac gun denedik ve basarisiz olduk. Ondan sonra internetten arastirarak vajinismus diye bi hastalik oldugunu ogrendim. Ama oyle bi hastaligimda olsa asiri derecede oldugunu sanmiyorum. Cunku hic korkum yok. Hep baslarda bn tesvik ediyodum bu sefer olcak diye.
3-4 gun olmayinca artik bana hic yaklasmiyor. durumu kabullendi sanirim. Eskiden bebek istedigini soylerdi hep simdi hic konusu bile gecmiyor.
hemen ne boşanması telafi filan olmayı deneseniz.

Hayır öyle bi problem yok birleşme olmasın istiyorum.

Yani sıksam da o derece sıkamıyorum nasıl sıkılabiliyor o kadar:) cidden merak ettim yani vajinusmus olanlarda birleşme korktukları için mi olmuyor sıktıkları için mi?

korktukları için acıyacağını düşündüklerinden, tamamen beyinsel bir olay.. beyin nasıl bir sinyal gönderiyorsa kasıyorsun kendini:KK70:

Canim sakin ama sakın boşanmaya düşünme bizdede oldu normal çoğu çift ilk başlarda buna benzer yaşıyo.şimdi gülüyoruz biz bile.sana anlayışlı yaklaşmak istiyorum yada zamana bıraktı bence çok rahat ol

Valla en buyuk hatayi ertelemekle yaparsin erteleme aksam esin gelince al kardina bak hayatim seni seviyorum ve her cift gibi normal, mutlu bi iliskimiz olsun istiyorum pes etmeyelim de her gun mutlaka gunu gune savma ben surekli erteleyene cok kiziyorum ve bi kadin olsamda bu konuda kadini haksiz buluyorum evlilik sorumluluktur evleniyosan seviyosan helalo okuyosan adamin en dogal hakki bu yemek gibi su gibi en dogal ihtiyaci lutfen gunu gune savma esinle konus birlikte asalim bu sorunu de ve disini sık sonucta milyonlarca kadin nasil yapiyosa olmuyosa banada bisey olmaz de erteledikce sonu kotuye gider

Ya iyi de vajinusmus olmayan insanlar da her defasında başarıya ulaşmıyor ki
eşimi günlerce reddettiğim oldu
ee o zaman bi daha hiç mi olmayacak yani

sen zaten kendi kendine teşhis koymuşsun
vajinismus olduğun ne belli?
Yani bilmiyorum tabi kesin olarak. Ayrica denemedigimiz icin gecip gecmedigini de bilmiyorum. Bugun esimle konusmaya caliscam

Ben de evleneli 1 ay olmak üzere ve hala biz de birlikte olamadık. Sorun bende tabiki ben çok korkuyorum yanaşamıyorum deneyemiyorum bile. Ama eşim çok anlayışlı sabırla bekliyor deneyelim desem hemen ister eşinizin istememesi garip geldi siz kendinizi kasıyorsunuz diye olmuyordur büyük ihtimal. Eşinizle konuştunuz mu peki belki de sizin canınız acıyor ya da korkuyorsunuz diye mi denemek istemiyor? İyi ihtimali düşünüyorum tabi eşinizde de problem olabilir. Bence en mantıklısı bir uzmandan destek almanız. Umarım en kısa zamanda bu sorundan kurtulursunuz boşanılacak bir şey değil bu siz bu ara çok hassassınızdır bende öyleyim çünkü herşeye çok alınıp büyütüyorum. Herşey düzelir zamanla üzülmeyin.
Evet gercekten cok zor. Zaten boyle devam ederse doktora gideriz cunku cok rahatsiz oluyorum artik bu durumdan

Bn
Valla en buyuk hatayi ertelemekle yaparsin erteleme aksam esin gelince al kardina bak hayatim seni seviyorum ve her cift gibi normal, mutlu bi iliskimiz olsun istiyorum pes etmeyelim de her gun mutlaka gunu gune savma ben surekli erteleyene cok kiziyorum ve bi kadin olsamda bu konuda kadini haksiz buluyorum evlilik sorumluluktur evleniyosan seviyosan helalo okuyosan adamin en dogal hakki bu yemek gibi su gibi en dogal ihtiyaci lutfen gunu gune savma esinle konus birlikte asalim bu sorunu de ve disini sık sonucta milyonlarca kadin nasil yapiyosa olmuyosa banada bisey olmaz de erteledikce sonu kotuye gider
Bn istiyorum ama esim neden istemiyo onu anlamiyorum. Bugun konuscaz ona gore uzmana basvuralim o zamn :(

ben evlılıgımın 6. ayı basarabıldım
vajınısmustum ;) şimdi hamişim
duzelır hemen karamsarlık dusunmeyın
doktora gıdın daha yenı evlısınız olabılır boyle seyler korkmayın

eşin ne çabuk pes etmiş? yani öyle olmasa bile sen öyle anlatmışsın, eşin bu konuda deneyimsiz olabilir mi? yani sorun ya sende değil de ondaysa?

Canım arkadaslara katılıyorum hemen bosanmayı düsünmeyin esinle güzel bir sekilde konus.Evet bu sürec cok zor bizde ilk evlendigimizde 1 hafta beraber olamadık ve moralimiz cok bozuktu onun icin duygularını anlayabiliyorum.Rabbim kolaylıklar versin,mutlu huzurluca yuvana devam edersin insallah

Ben bu sorunu 21 ay yaşadım. Hemen boşanmayı düşünmeyin. Eşiniz size zarar vermekten korkuyordur bu yüzden uzak duruyordur. Vajinismus olduğunuzdan emin olmak için kadın doğum Dr una muayene olun vajinismus unda dereceleri var benimki ileri dereceydi. Allah kolaylık versin

birkaç denemede korktunuz birleşme olmadı diye kendinize vajinusmus teşhisi koyamazsınız..
eşiniz bu 1-2 denemeden sonra neden hemen vazgeçti,neticede şimdi siz yanaşıyorsunuz o istemiyor.açıkça konuşmalısınız konuyu..

Sen artık nasıl korktuysan ya da nasıl kasıldıysan adam sana zarar vermemek için artık denemek istemiyor. Hazır olduğunu ona belli et ;)

Bn kacmadim. Hala da kacmiyorum ama bana teklif dahi etmiyor. Basta sarilip opuyodum. Simdi banyo yapamayiz yada yorgunum diye reddediyodu. Simdi de gecelik giyip yatiyorum sadece sariliyo. Yapmak istemiyo neden bilmiyorum
Konuş sen internetten bu konu ile ilgili yazılar okut. Bu o kadar çok kiside var ki. Ama bunu başaramayan hic olmamış. Ben esime sürekli yazılar okuttum. Biraz caba sarfettim. Ve oldu. Bide burdaki vajinusmus sayfasi var. Orada daha cok bilgi alirsin ve kendine güvenin gelir. Bana o sayfanin cok faydasi oldu

eşin çok çabuk pes etmiş bende vajinismustum 2 sene eşimde bende sabrettik,eşini denemeye ikna et baktınız olmuyor bi doktor desteği alın derim çünkü ilerliyen aylarda başa çıkılamaz bir hal alıyor.. ben gittiğim doktordan çok memnun kaldım şimdi deneyebilirsin dediğinde denedim ve oldu bu kadarmıymıs yani dedim

Bn kacmadim. Hala da kacmiyorum ama bana teklif dahi etmiyor. Basta sarilip opuyodum. Simdi banyo yapamayiz yada yorgunum diye reddediyodu. Simdi de gecelik giyip yatiyorum sadece sariliyo. Yapmak istemiyo neden bilmiyorum

kendini tatmin ediyor olabilir canım.
ilk zamanlar yapamayıp soğuduysa eğer ve şu an sana yaklaşmıyorsa
ihtiyacını kendi gideriyor olabilir :KK12:

Back
X