• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim ve sanirim bosanicaz

iyi de dün başka arkadaşa da yazdım

sevişmeyi görev olmaktan çıkarın

ille yatağa gidip gecelik giyip hadi birlikte olalım mesajı vermeyin

Tv karşısında otururken öpüşün koklaşın, birbirinizi gıdıklayın, mıncıklayın vs vs

sevişmeyi yatakta yapılan görev haline getirince oraya gidince iki taraf da geriliyor işte

burada bir konu vardı ama eşi kadına sen yapamıyorsun diyormuş; sonra sıkıntının eşinde olduğunu anlamışlar

bizim bir tanıdığa da evlendikten sonra söylemiş ben iktidarsızım diye kız doktora gidelim vs demiş ama adam kabul etmemiş

her neyse şimdi cinsel birleşme yok da hiç mi öpüşüp koklaşmıyorsunuz arkadaşça mı takılıyorsunuz

yok yorgunum yok banyo yapamayız vs vs

bir de sevişmek ille de gece olmaz

sabah yapın; tatil günlerinde gün içinde yapın; akşam 7 de yapın gece 11.30 ta haliniz olmayabilir bu normal ama sevişmenin zamanı yok

doktor ve psikoloğ eşliğinde allahın izn. boşanma olmaz canım

Bu durumda olan onca insan var , hemen kendini bosanacaz diye doldurma..
Sorunu bulun bence , doktora gidin..

Vajinismus teşhisini kendi kendinize koyamazsınız öncesinde bir jinekoloğa gidip kızlık zarınıza baktırın kalın olabilir esnek olabilir vs. Baktınızki herhangi birsıkıntı yok o zamn vajinismus tedavisine eşiniz ile birlikte başlarsınız

1 ay birlikte olamadiniz diye bosanmayi dusunecek kadar etkiliyorsa neden bir uzmandan yardim almayi dusunemiyorsunuz? Madem durum bu kadar ciddi...

Bence sorun sende değil eşinde. Bir erkek olarak onun daha fazla istekli olup seni ikna etmeye rahatlatmaya çalışması gerekirken tam tersini yapıyo. biran önce çözüm bulmaya çalışın. Eşinle açık açık konuş. Bir yardım alın. Ama cinsellik evliliğin olmazsa olmazıdır.

Canın yanacak korkuyorsun diye üzerine gelmiyordur. Boşanacak bir şey yok. Al karşına konuş korkmuyorum istiyorum de. Ben bir ay filan yapmadım niye biliyor musun gerizekalı gibi o günü anlatanları dinlediğim için yok kanıyor yok oturamıyorsun bilmem ne.. Hepsi saçmalık. Aşama aşama yapın, bir gün 1 cm öbür gün 2 cm. O zaman kan bile gelmez bırak yırtılmayı. Kusura bakılmasın da bu iş erkeklte bitiyor, hayvan gibi abananların eşleri o günü hep kötü hatırlar millete de öyle anlatır. Hiç öyle kötü bir anım yok ne kan ne yırtılma.. Kapıda çarşaf bekleyen aptallar olursa erkeğin tek derdi bu işi kanlı bitirmek için sert yapmak oluyor sanırım. bunun dinimizde yeri yok, erkek ve kadının o gün huzurlu sakin olması, erkeğin anlayışla yaklaşması tavsiye edilir. Çok şükür eşim ağzını açmadan sabırla yaklaştı hep bekledi. Eşin de senin hazır olmanı bekliyor olabilir

Bizim tam 6 ay sürdü. Sabırlı olun. Araştırın öğrenin. Gerekirse profesyonel yardım alın. Dört yıllık evliyim. Hala %100 asmış değilim ama nurtopu gibi bir kızım var. Boşanmak çare değil.

daha önce başka bir konuya da yazmıştım, bir yakınımı eşi tam 3 sene vajinismus olduğuna inandırdı, meğer sorun eşindeymiş, ki bu kız öyle toy bişey de değildi eğitimli, 30 yaşında bir kadındı,
eğer eşiniz banyoyu falan bahane edip birliktelikten kaçıyorsa sorunun onda olma ihtimali yüksek, birlikte doktora gidin.

boşanmak mı? üstelik başka sorununuz yokken ve bu da halledilebilir bi konuyken? bu kadar kolay almayın şu "boşanma" kelimesini agzınıza ya

Bence aile danışmanına bir başvurun daha 1 aylık evliyken böyle düşünme şimdiden böyle düşünürsen nasıl yıllar gecerki bu güzel ayların tadını çıkarmak varken boşa huzursuz olmayın hayırlısıyla düzelir inşallah cnm sen basın durma esin öyle durmasının sebebi seni kırmak istememesi sen adım at gerisi gelir emin ol

İlerde bu güzelim ayları nasıl boş şeylerle geçirdiğini uzuleceksiniz insan anlayışlı olduktan sonra hersey çözülür sadece sağlıklı olalım yeter

Ben vajinusmus göremedim, sende korku ve geri çekilme yok ki.
Olaydan kaçan, uzak duran eşin..
Ve üzgünüm sanırım sorun onda..

evlenme asamasında sıkıntılarınız kavgalarınız oldu mu soğumuş olabılır mı

Ya canım ne vajinusmusu yok öyle birşey hersey beynde bitiyor ay ben neler çektim aylarca agladım korktum dr gittim psikolaga gittim kremler aladım ama aylarca diyorum.sonuc anamm hiç birşey yokmuş olduda bitti şimdi hamileyim bile:) ben yendiysem bunu herkes yener.sacmalama falan ne bosanmasıymıs hersey güzelse eşinide düzeltirsin bunuda yaparsın.çok çok ama çok kolaymış yazık evliliğine eşine.1ay neki pehh ben aylarca neler cektim

hemen egzersize başla erteledikçe yapamıcan. ayrıca emin ol okadar basit bişey için karalar bağlama,şuan kafanda kocaman bi sorun ama yenince kendine kızmamak adına egzersize başla.. keza 1.5 yılımı perişan ettim kendime şuan kayganşaltırıcı bile kullanmıyorum kendime hala kızıyorum! affedemiyorum kendimi neden abarttım bunu kafamda diye

Back
X