• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim ve sanirim bosanicaz

Artik buraya yazmaktan baska carem kalmadi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum.
Evleneli bi ay olcak nerdeyse. Esimle hersey yolunda ama cinsellik disinda :KK43: ilk bi kac gun denedik ve basarisiz olduk. Ondan sonra internetten arastirarak vajinismus diye bi hastalik oldugunu ogrendim. Ama oyle bi hastaligimda olsa asiri derecede oldugunu sanmiyorum. Cunku hic korkum yok. Hep baslarda bn tesvik ediyodum bu sefer olcak diye.
3-4 gun olmayinca artik bana hic yaklasmiyor. durumu kabullendi sanirim. Eskiden bebek istedigini soylerdi hep simdi hic konusu bile gecmiyor.
Ama bn bu durumu kabullenmek istemiyorum. Normal insanlar gibi olmak istiyorum.
Bu isin sonu bosanma olcak sanirim. :KK43:
arkadaşım 2 yıl sonra doktor yardımıyla aştı bunu eşi mukemmel bir insandı ya ıkı yıl ne kadar sevmiiş hemen boşanmayı aklnıza getirmeyin belliki çok tanımıyorsunuz birbirnizi hem tanısanız bile inanın evlilik farklı hemen pes etmekte ne bir doktora gidin beraber zaman geçirin bunu bir sorun olarak görme belkide psikolojık utanma vs. bilinçaltını rahatlat önce

Çok yeni evlisiniz boşanmayı aklınızdan bile geçirmeyin.Anlattıklarıniza bakılırsa siz vajinusmus deyilsiniz..Eşinizde ereksiyon sorunu olabilir sizi reddetmesi bunu gösteriyor..Hiçbir yeni evli erkek bunu reddetmez.Reddediyorsa bir sorun vardır....Benim yakın arkadaşım kuzenindede böyle bir sorun vardı..kız ilk başta korktum oda bıraktı beni dedi..ama sonradan ben hep olması için uğraşırken o sen vajinusmussun diyormus ve denemeyi reddediyormus...bana anlattığında 3 aylık evliydi ve daha hiçbirşey olmadı dedi..sonradan o da anlamış ben kendimi kasmasam bile yapamiyor dedi..Bide ailesi oğullarının bu durumunu bildikleri halde kızın ailesini çağırıp kızı suçladılar..1.5sene evli kaldılar ve boşandılar.Boşanmalarınin sebebi kızı suçlamış olmaları.Aradan 2 sene sonra kız tekrar evlendi ve ilk gece birliktelik olmuş...Oğullarını tedavi ettirmek yerine kızı suçlamak kolaylarına geldi tabi gerçi adamın çok hastalığı varmış ve bu sorunu olduğunu bile bile ailesi evlendirmis..Belki olur diyerek ama kızı niye sucluyosun ailesine kadar sizin kızınız hasta diyosun pes yani...Neymiş sen 1.5 sene bostan korkuluğu gibi yat kızın yanında bide kızı suçla rencide et rezil et sonra yeni eşi senin 1.5 senede yapamadığını bir gecede yapsın...

Öyle hemen boşanma falan şunu yerleştirme lütfen kafana..bak bende geçtim o yollardan daha doğrusu normal bir durum herkesin başına gelir..ilişkiye aman halledelim olsun diye başlamayın..ereksiyon yanı etkileşim olması için sevgiyle yapin belki ortamda müzik mum vb olabilir yardımcı oluyor sevgi cümleleri kullanın inşallah yardımcı olur bu msjim ama lütfen boşanma demeyin

Artik buraya yazmaktan baska carem kalmadi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum.
Evleneli bi ay olcak nerdeyse. Esimle hersey yolunda ama cinsellik disinda :KK43: ilk bi kac gun denedik ve basarisiz olduk. Ondan sonra internetten arastirarak vajinismus diye bi hastalik oldugunu ogrendim. Ama oyle bi hastaligimda olsa asiri derecede oldugunu sanmiyorum. Cunku hic korkum yok. Hep baslarda bn tesvik ediyodum bu sefer olcak diye.
3-4 gun olmayinca artik bana hic yaklasmiyor. durumu kabullendi sanirim. Eskiden bebek istedigini soylerdi hep simdi hic konusu bile gecmiyor.
Ama bn bu durumu kabullenmek istemiyorum. Normal insanlar gibi olmak istiyorum.
Bu isin sonu bosanma olcak sanirim. :KK43:
MERHABA
BENDE SENİN DURUMUNU YAŞADIM
DOKTOR DESTEĞİYLE YENDİM
DAHA ÖNCE PARMAK EGZERSİZİ YAPMIŞTIM İLİŞKİDE BAŞARILI OLAMADIM
HERA KLİNİK VAR ANKARA VE İSTANBULDA DR SÜLEYMAN ESERDAĞ
İSTERSEN ARAŞTIR CANIM..BU KLİNİKTE YENDİM BEN HASTALIĞI HEMDE AĞRISIZ ACISIZ İLİŞKİM OLUYOR

Hemen boşanama yoluna basvurmayın.
Daha 1 aylık evlıymıssınız. Olur zamanla ..
Demekkı 10-20 yıllık evlıyken başınıza bı hastalık gelse cinsel ilişki yaşamasanız hemen ayrılcaksınız.

Doktora basvurun.

Cehaletimi maruz görün nette okudum pek algım oluşmadı. Vajinismus ne demek. Tmm ilişki olmuyor da yani ilişki esnasında acı mı oluyor ya da hiç mi girilme olayı olmuyor?

Merhabalar ilk ilişki deneyimlerinde boöle durumlar olabiliyor. Öncelikle denemekten vazgeçmemek gerekir. Biz de eşimle ilk gece ilişkiye giremedik ben çok kasıyordum kendimi. 1 hafta balayında da denemelerimiz oldu hep milim milim ilerledik. 10 gün sonunda daha iyiydim. Şua 1 yıllık evliyim ve anladım ki boşuna kasmışım hiçbirşey yokmuş aslında. Kendinizi üzmeyin zaman her şeyin ilacıdır.

Bn kacmadim. Hala da kacmiyorum ama bana teklif dahi etmiyor. Basta sarilip opuyodum. Simdi banyo yapamayiz yada yorgunum diye reddediyodu. Simdi de gecelik giyip yatiyorum sadece sariliyo. Yapmak istemiyo neden bilmiyorum

Ayni sorunlari yasadim. Esinizin cinsel bi sorunu olabilir. Ihtimaller arasinda. Benimkinin vardi. Cok defa reddedildim. Escinsel oldugundan dahi supheleniyorum. Bu ve baska sebeplerden oturu 2 ayda bosandik biz de.

MERHABA
BENDE SENİN DURUMUNU YAŞADIM
DOKTOR DESTEĞİYLE YENDİM
DAHA ÖNCE PARMAK EGZERSİZİ YAPMIŞTIM İLİŞKİDE BAŞARILI OLAMADIM
HERA KLİNİK VAR ANKARA VE İSTANBULDA DR SÜLEYMAN ESERDAĞ
İSTERSEN ARAŞTIR CANIM..BU KLİNİKTE YENDİM BEN HASTALIĞI HEMDE AĞRISIZ ACISIZ İLİŞKİM OLUYOR
Benim size bi sorum olcaktı bende hera klinikteyim su an tedavi sürecim devam ediyor 3. Günümdeyim ve aşırı kaygı hissediyorum bu normal midir

Biraz sakin olmalısınız. Ne bebeği daha bir ay olmuş cinselliğin oturmaması çok normal şu an üzüntüden çok da faydalı düşünemiyorsunuz. Olmazsa psikologa gidersiniz, bir hekime danışırsınız ya da. Biraz sakinleşin lütfen sürekli bunu düşünmeyin ve evliliğinizin iyi taraflarına odaklanın. Cinsellik de yoluna girer bence böylece.

Back
X