yeni evliyim yardımmm

evet saçma bize göre ama onların inançları böyle işte mesela bizde namaz abdestini kan bozuyor bazı mezheplerde bozmuyor

yeni evlisiniz daha,
birbirinize alışma süreciniz sanırım bu... erkekler öyle hemen adapte olamayabiliyor evli olmaya...
bu cinsellik konusundada benzerlik gösterebiliyor...
onu alıştırmak adına ilk aylarınızda sen yapabilirsin ondan beklediğin şeyleri... erkekler bazen gerçekten bilmiyor ne yapacaklarını, senin yontman gerekiyor istediğin şekle girmeleri için...
sen yaptıkça o da sana baka baka yapmaya alışacaktır... yapmadığında anormal hissedecek... ama zamanla hepsi...

canım bende böyle sorunlar yaşamıştım ama bu kadar erken olması kafa karıştırıcı.benim eşimde sadece cinsellik olarak soguktu onun dışında çok ilgiliydi sadece yatakta çok soguktu hala bile tam düzelmiş degil.ama dedigim gibi bu kadar erken olması kafa karıştırıcı.

Namaz bahanemi evde abdest almak sorunmu hayır değil korumasın abdestini namaza yakın alır bidaha kılar namazını güzelce başka bi sorun varmı sor bu bahane değil bence

Gerçekten zor bir durum..Geri adım atma bence o yapmıyor die sende yapmazsan aranıza bir soğukluk girebilir..çok çok yeni evlisiniz..Bence bir akşam güzel bir masa hazırla mum yak.. mini etek dekolte giy süslen hani içini kıpırdacak bişeyler dene işe yarayacağından eminim..Eğer sen de geri adım atarsan emin ol aranız buzz gibi olur sonra da toparlamakda zorlanabilirsin canım..

yeni evlisiniz maddi sorunlarınız borçlarınız varsa bunlar erkeğin cinsel hayatına çok yansıyor..
yatsıdan sonra yaklaşın ondan sonra abdest alma durumu yok nasılsa.:)))çok yeni umarım düzelir..

yeni evlisiniz maddi sorunlarınız borçlarınız varsa bunlar erkeğin cinsel hayatına çok yansıyor..
yatsıdan sonra yaklaşın ondan sonra abdest alma durumu yok nasılsa.:)))çok yeni umarım düzelir..

evet yatsıdan sonra çok iyi fikir tebrikler =))) :içelim:

valla arkadaşlar yatsıda olsa öğle de olsa yaklaşmazsa zorlamı yaptırıcaksınız.şu mezhep meselsesine çok kızıyorum ben açıkcası.İnsan eşine sarılmayacakta kıme sarılıp öpecek varmı bunun ötesi hay allahım ya.:uhm:

Hangı mezhepte yatsıdan sonra bırlıkte olunursa gusul abdestı alınmasada oluyor merak ettım dogrusu??

Şafi mezhebinde bayanın degmesı bile namaz abdestini bozar .Gusül gerektirmez .Hangi şartta olursa olsun cinsel ilişkide gusül farzdır . .İslamıyet cinselliği yasaklamamıştır ki !!Şafi olabılır ama bi namaz abdesti almak cok mu zor .Bence sadece b
unu bahane edıyor olabılır

Güzel açıklama yapmışsınız..Merzep farkına kızan arkadaşlarımızın da okuması gerek bunları..Mezhepler dinimizde var da uygulanıyor arkadaşlar..Kimse bu konuda yorum yapmasın bence konu farklı çünkü..

bazı dinine düşkün insanlar bu şekilde cilveleşmeleri gereksiz, terbiyesizlik olarak görebiliyor. benim bi arkadaşım var karı koca dinlerine düşkünler, kadın kendine kırmızı iç çamaşırı almıştı, kocasıda azarlamış bune böyle, niye aldın, giyemezsin diye. halbuki kocası için almıştı.
elele bile tutuşmazlar dışarda ayıp diye, kolkola girerler sadece yani senin kocanda bu tür dindar insanlardan anlaşıldığı üzre

arkadaşım bizim dinimi
z helalinle bir erkeğin yaklaşmasını cilveleşmesini öpüp sevmesini ibadet bile sayar kadın ve erkek eşler birbirinin gözlerine baktığı zaman bütün günahları dökülür buyrulur sizin sözettiğniz insanlar belki yaratılış olarak böyle şeylerden hoşlanmayan insanlardır yoksa bunun dindarlıkla alakası yok peygamber efendimiz s.a.v ayşe validemizle şakalaşırmış günah olan bişeyi yapmazdı di mi ayrıca efendimiz haya imandandır buyurmuş yani aşırılıkların sokakta umuma açık yerlerde yapılması bence de doğru deil ayrıca konu sahibi arkadaşımızın eşi biraz üşengeç galiba bekarken bir abdestle iki namaz kılıyordu belki şimdi her vakit namazda abdest almaya üşeniyo belki bir namaz abdesti deilmi aşkım beni kırmaya değermi filan de sokul yanına arsız ol alınma o senin eşin daha şimdiden böyle arayı soğutma hem eşin senin cilvelerine alışınca kendisi isteyecektir canım hiç üzülme

Son düzenleme:

ağzına sağlık dinimizde böyle diye kendi yaşamlarını ( ki herkes istediği gibi yaşar saygı duyarım ) dinimize maletmelerine sinir oluyorumalsanaalsanasmile

konu sahibi arkadaşım daha çok yeni evlisin bir süre alışma evresi olarak bekle bakalım :sinifsinif:

senın durumun benden vahım cnm bende tam 10gunlluk evlıyım benımkıde öyle...heralde evledıgı zmn erkekler böyle ılgısızlesıo :gitme:kelin ılacı olsa önce kendı basına surermıs ah cnm anlıyorum senı hemde cok ıyı:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…