ben daha 15 günlük evliyim.ama eşim bana karşı cinsel anlamda çok ilğisiz.bırakın diğrelerini yanyana otururken sanki iki yabancı gibiyiz.yatarken yatağın bi ucunda o bi ucunda ben.çok zoruma gidiyor bu halleri.herkesmi böyleydi yoksa bende mi bi anormallik var
yeni evlisiniz maddi sorunlarınız borçlarınız varsa bunlar erkeğin cinsel hayatına çok yansıyor..
yatsıdan sonra yaklaşın ondan sonra abdest alma durumu yok nasılsa.:)))çok yeni umarım düzelir..
Hangı mezhepte yatsıdan sonra bırlıkte olunursa gusul abdestı alınmasada oluyor merak ettım dogrusu??
Şafi mezhebinde bayanın degmesı bile namaz abdestini bozar .Gusül gerektirmez .Hangi şartta olursa olsun cinsel ilişkide gusül farzdır . .İslamıyet cinselliği yasaklamamıştır ki !!Şafi olabılır ama bi namaz abdesti almak cok mu zor .Bence sadece bunu bahane edıyor olabılır
Siz hareketlendirin derim.
Çok yenisiniz,eşiniz kadın görmemiş gibi saldıracak değil diye dşünüyorum.
O çekimi sizde yaratabilirsiniz,anlattırmayın bana şimdi:)
bazı dinine düşkün insanlar bu şekilde cilveleşmeleri gereksiz, terbiyesizlik olarak görebiliyor. benim bi arkadaşım var karı koca dinlerine düşkünler, kadın kendine kırmızı iç çamaşırı almıştı, kocasıda azarlamış bune böyle, niye aldın, giyemezsin diye. halbuki kocası için almıştı.
elele bile tutuşmazlar dışarda ayıp diye, kolkola girerler sadece yani senin kocanda bu tür dindar insanlardan anlaşıldığı üzre
arkadaşım bizim dinimi
z helalinle bir erkeğin yaklaşmasını cilveleşmesini öpüp sevmesini ibadet bile sayar kadın ve erkek eşler birbirinin gözlerine baktığı zaman bütün günahları dökülür buyrulur sizin sözettiğniz insanlar belki yaratılış olarak böyle şeylerden hoşlanmayan insanlardır yoksa bunun dindarlıkla alakası yok peygamber efendimiz s.a.v ayşe validemizle şakalaşırmış günah olan bişeyi yapmazdı di mi ayrıca efendimiz haya imandandır buyurmuş yani aşırılıkların sokakta umuma açık yerlerde yapılması bence de doğru deil ayrıca konu sahibi arkadaşımızın eşi biraz üşengeç galiba bekarken bir abdestle iki namaz kılıyordu belki şimdi her vakit namazda abdest almaya üşeniyo belki bir namaz abdesti deilmi aşkım beni kırmaya değermi filan de sokul yanına arsız ol alınma o senin eşin daha şimdiden böyle arayı soğutma hem eşin senin cilvelerine alışınca kendisi isteyecektir canım hiç üzülme
ben daha 15 günlük evliyim.ama eşim bana karşı cinsel anlamda çok ilğisiz.bırakın diğrelerini yanyana otururken sanki iki yabancı gibiyiz.yatarken yatağın bi ucunda o bi ucunda ben.çok zoruma gidiyor bu halleri.herkesmi böyleydi yoksa bende mi bi anormallik var
Hangı mezhepte yatsıdan sonra bırlıkte olunursa gusul abdestı alınmasada oluyor merak ettım dogrusu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?