Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sert çıktığım için ben hatalıyım bunu kabul ediyorum peki ne yapayım artık bana ettiği hakareti kabul mü edeyim ben sert çıktım diye tavrım nasıl olmalı. Basit bi nankörsün değildi.
Bir haftadır işten geç geliyor akşamları benim online dersim oluyor ve nerdeyse muhabbet sıfır. 3aydır da evde yapacağı bir iş vardı alıp takmadı 3aydır basit bir iş.
Bir haftadır işten geç geliyor akşamları benim online dersim oluyor ve nerdeyse muhabbet sıfır. 3aydır da evde yapacağı bir iş vardı alıp takmadı 3aydır basit bir iş.
Ortada hic bir sey yokken fazlasıyla büyümüş bir olayMerhaba siteye yeni üye oldum uzun süre düşündüm ama etrafımda kimseyle paylaşamadım. dün basit bir konudan msjla kavga ettik daha doğrusu ben evi otel gibi kullanamıcağını söyledim o da öyle bir şey yapmıyorum benle böyle konuşma dedi. Ben de ok dedim. Konuşma bu kadar.
akşam eve geldi suratıma bile bakmadı sadece bu laftan dolayı. Sabahta ayrı kahvaltı ettik ben istedim çünkü suratıma bakmayacağı hiçbir şey yapmadım. Daha sonra bana akşam annesigile yemeğe gideceğimizi söyledi bende kime sordun gelmiyorum dedim. Çünkü bu moral bozukluğuyla öyle bir ortamda olmak istemedim dünden beri söylediği tek şey buydu. O da benim ailemi görmeyeceğini söyledi ki bir aydır görüşmüyoruz zaten.
Bundan sonra başladı olaylar baktım hazırlanmış çıkacak.Sonra yanıma geldi ne yapıyomuşum ben diye sert sert sorular sen nankörsün nankör diye bağırmalar elimde tostum ağlamaya başladım “öyle mi? “ Den başka cevap vermedim.
nankör demesinin sebebi ise evde bir şey yok dememmiş. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizce aileme bu olayları anlatmalı mıyım bunları hak edecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
Böyle yapan var mı cidden ya? Ben kimi duysam ilk yılı evliliğe ve birbirlerine alışmak için kavgalarla geçiyor. Hiç cicim ayı yaşayan görmedim.Hah bana da sanki doğada sürü liderliği için yapılan iktidar kavgaları gibi geldi. İnsan cilveleşmelere doyamaz ilk zamanlar.
normal mesai saatlerim 7.30-17 olduğu halde mesai yaptığımda eve 1de geldiğim oluyor mesela benim. malesef böyle bir işim var. belki adamın da işi öyledir.Adamin mesai saatleri nasil ki gec gelince kiziyorsunuz?
9-6 calisan adam gece 2de eve gelirse evet evi otel gibi kullanmis olur
Ama 3-11 calisan adam 12de eve gelince dolayisiyla isten geliyor,napsin? Ev erkegi olsun siz calisin erken gelin ona bakin madem.
Bir de ot oldu cop oldu diye ailenize her kavgayi anlatmayin. Yazik gunah insanlara. Herkes kendi sorununu kendi cozsun yetiskin insanlarsiniz
Belki de. Yani isten gelen adama da evi otel yaptin demek ne manasiz olmus.normal mesai saatlerim 7.30-17 olduğu halde mesai yaptığımda eve 1de geldiğim oluyor mesela benim. malesef böyle bir işim var. belki adamın da işi öyledir.
Yemeği bulaşığı vs ben yapıyorum zaten. Haftasonu yardım ediyordu sadece onun dışarda çalıştığı kadar yoruluyorum atanabilmem için yüksek puan almam lazım. Bende gergin olduğum için istemedim ama çok sinirlendi kötü laflar ettiAilenize anlatmayın
Neden evi otel gibi kullanıyorsun dediniz? Arkadaşlarıylamı buluşuyor devamlı? Sabah çıkıp iş çıkışı eve gelmek yerine neler yapıyor
Daha cok yeni evlisiniz merak etmeyin evlilik oturur birbirinize alışırsınız. Ama sanki eşiniz evde yemeği bulaşıgi sizin yapmanızı istiyor gibi geldi. Ayrıca eş ile tartistiktan sonra aileye gitme isteğini anlamıyorum. Oyle gergin bir ortam oluyor ki
Evden çıktı ailesine giderken de gelip alacağını düşünmüyorum öyle dedim diye..Ortada hic bir sey yokken fazlasıyla büyümüş bir olayBence azicik sakinlesin ve öyle konuşun.Ailesine yansıtmazsa sizde yansitmayin olay zaten sacma sapan iyice büyür
Belki de. Yani isten gelen adama da evi otel yaptin demek ne manasiz olmus.
Ne alacak?Siz evinizde degil misiniz zaten?Evden çıktı ailesine giderken de gelip alacağını düşünmüyorum öyle dedim diye..
Yemeği bulaşığı vs ben yapıyorum zaten. Haftasonu yardım ediyordu sadece onun dışarda çalıştığı kadar yoruluyorum atanabilmem için yüksek puan almam lazım. Bende gergin olduğum için istemedim ama çok sinirlendi kötü laflar etti
insan eşiyle vakit geçirmek istemez mi evden dışarı çıkmıyorum bende bunalıyorum.
Valla ben böyle gördüm.Böyle yapan var mı cidden ya? Ben kimi duysam ilk yılı evliliğe ve birbirlerine alışmak için kavgalarla geçiyor. Hiç cicim ayı yaşayan görmedim.