balayinda da cok farkli degildi yani bu halinden iyi di ama cok istekli de degildi aslinda bunu dile getirmistim evlenmeden once ama bu tur konulari konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde iyidik iyi anlasiriz sarilir oper sevgi gosterir ama cinsellik yokBes sene konusmamaniz cok tuhaf geldi bana karsiniza alin konusun uzun uzun herkes calisip yoruluyor sonucta.
Balayinda nasildi ordan fikir yurutebilirsin.
5 senede hiç birşey olmamasından anlayabilseydin keşke! Normal bir erkek için bu imkansız.
Kendinde problem olduğunu kabul edeceğini hiç sanmıyorum ve hatta konuya sen isteksizsin sende sorun var diye yaklaşırsanız yüzde binbeşyüz sizde problem olduğunu ve sorunun da sizden kaynaklandığını iddia edecektir diye düşünüyorum..pek sanmiyorum cunku her ne kadar kasiyor gibi gozuksem de iliskiden kacmiyorum neden byle oldugunu anlamadimher defasinda kiziyorum ona ama hafife aliyor guluyor geciyor yorgun oldugunu soyluyor ama bariz problem var ortada ne yapacagimi bilemiyorum keske kabul etse dese ki var evet bi anormallik ve bunun icin bir sey yapsa
5 senede birşey olmamasını ben yadırgamadım şahsen görüşü bu yönde olabilir diye... şu anda sizde de mevcut bir rahatsızlık var sonuçta, konuşup çözüme nasıl ulaşabileceğiniz hakkında birbirinize yardımcı olmanız gerekirken eşinizin sorunu yok sayıp üstünü kapatmaya çalışması garip sadece. Bunu da iyi niyetimle sizi zorlamak istemediği içindir diye yorumladım ama eşinizin karakterini, yaşam şeklini, hayat görüşünü , inançlarını vs siz daha iyi bilir ve yorumlarsınız..
Arzulanmadiginizi mi yoksa sıklığınımı garipsiyorsunuz.....1 ay da toplasaniz 4 kez diyorsunuz haftada bir yani bazi erkeklerin normali bu diye duymustum...biz hep uzaktan yuruttuk iliskimizi okuldu askerlikti isti evet banada anormal geliyordu soyluyordum ama konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde gayet iyidi iliskimiz sarilmasi opmesi ve bunun gibi iyi de biri hayallerim yikildi gibi
Cok uzuldum Allah yardimcin olsun. ayni sekilde evlilik yasamistim 2 ay evli kaldim. dedgin gibi yorgun oldugunu soyluyodu ben yanasiyodum basim agriyo diyodu. ben kendimi kasiyodm ama kasmam onun sucuydu. isini bilen bi erkek kadini gevsetir. ben de ona bi sorunun mu var diye sordugumda bana gülmüstü. ve 9 ay nisanli kaldigimiz halde hic cinsellik konusmamistik. bi kere catladim ilk geceden korkuyorum deyip konusunu acmstm. korkma bisi olmicak demisti gercekten de olmadi.
Basta boyle yanasip yanasip olmayinca bi muddet sonra hayattan silindim ben. aynaya bakip beni mi begenmiyo diye gozlerm doluyodu. sokakta eslere bakip acaba herkesnki mi boyle diye dusunmekten kafayi yemistim. acayip sinir stres oluyodum. istenmemek arzu edilmemek cok agir bi duygu. aradan 4 yil gecti. hala tv de filan kadina yanasan isteyen erkek gorunce cok ozenirim.
Bu tarz bi konu vardi kadin esini ikna etmisti 2 yil kdr tedavi sureci gecrmslerdi ama sonunu hatirlamiyorum. bu sekilde yasarm dersen ki cok zor. ama bosanman boyle bi durumda hak diye biliyorum.
Ama mahkemede konuyu actginda fiziksel olarak ispatlayamayablrsn. bizm davada cikmadi fiziksel bi sorunu. demekki psikolojkti ya da terchleri farkliydi.
Bi kadini evlenip boyle bi hayata da mahkum etmek zulum. buyuk haksizlik.
Madem cinsellik yasamak istemiyo evlenmemesi lazim. boyle erkekler kendilerini topluma kanitlamak icin evlenip cocuk yapip oyle de yasamaya devam ediyolar ya da sonra bosaniyolar.
Ayni seyleri yasadgm icn cok uzuldm su an. Allah im yardmcn olsun
Arzulanmadiginizi mi yoksa sıklığınımı garipsiyorsunuz.....1 ay da toplasaniz 4 kez diyorsunuz haftada bir yani bazi erkeklerin normali bu diye duymustum...
Canim hemen umitsizlige kapilma.Daha cok yeni.Alisma surecindesiniz.Kendinizi kastiginizi soylemissiniz bu durum erkeklerde erken bosalmaya sebep olabiliyormus.Belki oyle bir sorunu vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?