yeni evliyiz eşim isteksiz :(

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
merhaba kızlar konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim ama en uygun başlik bu sanirim. benim sorunum eşimin cinsel isteginin az olmasi hatta hic yok bana gore. henuz bir aylik evliyiz ama iliskiye tam anlamiyla giremedik ( sebebi benim kendimi biraz kasmam sanirim bu yuzden birlesme olmadi) bunun harici esimin istegi yok yani hafta da bir desem degil 10 gun desem degil olsa da benim soylememle oluyor ki o da basarisiz. ve ben anormal bi durum oldugunu soyledigimde ise guluyor oyle bir sey olmadigini sadece yorgun oldugunu gec yattigi icin istegi olsa da yapamadigini soyluyor. inanmiyorum tabi. sinirim cok bozuk daha ilk ayimizda boyle giderse bosanip bosanmamak mi hesaplari yapiyorum 5 senelik bir iliskimiz var bu 5 senede cinselligi yasamadik konusmadik bile sanirim anormallik o zamandan belliymis benimle ayni durumda olan ya da yasayip atlatan var mi onerileriniz ve deneyimlerinize ihtiyacim var yardim edin

pek sanmiyorum cunku her ne kadar kasiyor gibi gozuksem de iliskiden kacmiyorum neden byle oldugunu anlamadim her defasinda kiziyorum ona ama hafife aliyor guluyor geciyor yorgun oldugunu soyluyor ama bariz problem var ortada ne yapacagimi bilemiyorum keske kabul etse dese ki var evet bi anormallik ve bunun icin bir sey yapsa

Normal bir durum değil.5 yıl Nasıl bu konulara uZak durduysanız yine devam edebilirsiniz bence..Zaman'la düzelebilir ama bu konu Hakkı'nda konuşmak erkeği itebilir.

5 senede birşey olmamasını ben yadırgamadım şahsen görüşü bu yönde olabilir diye... şu anda sizde de mevcut bir rahatsızlık var sonuçta, konuşup çözüme nasıl ulaşabileceğiniz hakkında birbirinize yardımcı olmanız gerekirken eşinizin sorunu yok sayıp üstünü kapatmaya çalışması garip sadece. Bunu da iyi niyetimle sizi zorlamak istemediği içindir diye yorumladım ama eşinizin karakterini, yaşam şeklini, hayat görüşünü , inançlarını vs siz daha iyi bilir ve yorumlarsınız..

Bes sene konusmamaniz cok tuhaf geldi bana karsiniza alin konusun uzun uzun herkes calisip yoruluyor sonucta.

Balayinda nasildi ordan fikir yurutebilirsin.
balayinda da cok farkli degildi yani bu halinden iyi di ama cok istekli de degildi aslinda bunu dile getirmistim evlenmeden once ama bu tur konulari konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde iyidik iyi anlasiriz sarilir oper sevgi gosterir ama cinsellik yok

Cok uzuldum Allah yardimcin olsun. ayni sekilde evlilik yasamistim 2 ay evli kaldim. dedgin gibi yorgun oldugunu soyluyodu ben yanasiyodum basim agriyo diyodu. ben kendimi kasiyodm ama kasmam onun sucuydu. isini bilen bi erkek kadini gevsetir. ben de ona bi sorunun mu var diye sordugumda bana gülmüstü. ve 9 ay nisanli kaldigimiz halde hic cinsellik konusmamistik. bi kere catladim ilk geceden korkuyorum deyip konusunu acmstm. korkma bisi olmicak demisti gercekten de olmadi.

Basta boyle yanasip yanasip olmayinca bi muddet sonra hayattan silindim ben. aynaya bakip beni mi begenmiyo diye gozlerm doluyodu. sokakta eslere bakip acaba herkesnki mi boyle diye dusunmekten kafayi yemistim. acayip sinir stres oluyodum. istenmemek arzu edilmemek cok agir bi duygu. aradan 4 yil gecti. hala tv de filan kadina yanasan isteyen erkek gorunce cok ozenirim.

Bu tarz bi konu vardi kadin esini ikna etmisti 2 yil kdr tedavi sureci gecrmslerdi ama sonunu hatirlamiyorum. bu sekilde yasarm dersen ki cok zor. ama bosanman boyle bi durumda hak diye biliyorum.

Ama mahkemede konuyu actginda fiziksel olarak ispatlayamayablrsn. bizm davada cikmadi fiziksel bi sorunu. demekki psikolojkti ya da terchleri farkliydi.

Bi kadini evlenip boyle bi hayata da mahkum etmek zulum. buyuk haksizlik.

Madem cinsellik yasamak istemiyo evlenmemesi lazim. boyle erkekler kendilerini topluma kanitlamak icin evlenip cocuk yapip oyle de yasamaya devam ediyolar ya da sonra bosaniyolar.

Ayni seyleri yasadgm icn cok uzuldm su an. Allah im yardmcn olsun

5 senede hiç birşey olmamasından anlayabilseydin keşke! Normal bir erkek için bu imkansız.

biz hep uzaktan yuruttuk iliskimizi okuldu askerlikti isti evet banada anormal geliyordu soyluyordum ama konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde gayet iyidi iliskimiz sarilmasi opmesi ve bunun gibi iyi de biri hayallerim yikildi gibi

Kendinde problem olduğunu kabul edeceğini hiç sanmıyorum ve hatta konuya sen isteksizsin sende sorun var diye yaklaşırsanız yüzde binbeşyüz sizde problem olduğunu ve sorunun da sizden kaynaklandığını iddia edecektir diye düşünüyorum..

Onu suçlamamaya çalışın konuşurken. Siz biraz daha açık olun, ben bu sorunu aşmak istiyorum senin de yardımına ihyiyacım var gibi gibi...

ailesi muhafazakar bir aile ama onlarin yaninda yasamadigi icin 10 senedi ailesinden ayri o yuzden normal goruslu hayat gorusundede bir farklilik goremiyorum ben bilemedim 5 sene konusmamak bana da anormal geliyordu sonra sizin gibi dusunup surekli ustunu kapattim cunku iliskimiz iyi gidiyrdu ve boyle seylerle canimizi sikmakta istemedim acikcasi benimde moralimi en cok bozan sey o bu durumu kabullenmeyip normalmis gibi bana yansitmasi kabullense belki bunun cozumunde bir adim atmis bole olucak ama yok

biz hep uzaktan yuruttuk iliskimizi okuldu askerlikti isti evet banada anormal geliyordu soyluyordum ama konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde gayet iyidi iliskimiz sarilmasi opmesi ve bunun gibi iyi de biri hayallerim yikildi gibi
Arzulanmadiginizi mi yoksa sıklığınımı garipsiyorsunuz.....1 ay da toplasaniz 4 kez diyorsunuz haftada bir yani bazi erkeklerin normali bu diye duymustum...

benimkine cok benziyor gercekten bu sekilde yasama0k gercekten zor cok yalniz hissediyorum ve isin kotusu gittikce bende soguyorum beni begenip begenmedigini sordugumda sacmalama tabiki begeniyorum cevabi oldu ama durum cok farkli kiriliyorum ve cok uzuluyorum 5 seneme ve onumdeki gunler ne getirecek bilemiyorum insallah gecici bir durumdur diye dua etmekten baska carem yokm bosansam da cok uzulurum cunku 5 senelik bi beraberligimiz var ve genel anlamda problemsiz mutlu bir beraberlik

Canim hemen umitsizlige kapilma.Daha cok yeni.Alisma surecindesiniz.Kendinizi kastiginizi soylemissiniz bu durum erkeklerde erken bosalmaya sebep olabiliyormus.Belki oyle bir sorunu vardir.

Arzulanmadiginizi mi yoksa sıklığınımı garipsiyorsunuz.....1 ay da toplasaniz 4 kez diyorsunuz haftada bir yani bazi erkeklerin normali bu diye duymustum...

bazen 1 haftayi geciyor ve hemen hemen hepsinde benim dile getirmemle oldu yani ciddi manada haftada bir kendi istese haftada 1e raziyim.

Nasıl yazsam bilemedim canım ama bi alışverişe çık sen bi güzel ortam yap odaya. Kendine gecelik falan al... işte yap bişeyler yani bakalım ne olacak denemssindir mutlaka ama .. töbe töbe ceza almam inş :)
Allah sizi birbirinize sevdirsin ısındirdin inş ya .....

Canim hemen umitsizlige kapilma.Daha cok yeni.Alisma surecindesiniz.Kendinizi kastiginizi soylemissiniz bu durum erkeklerde erken bosalmaya sebep olabiliyormus.Belki oyle bir sorunu vardir.

kendimi kasiyorum daha dogrusu o oyle soyluyor aslinda cokta kastigimi hissetmiyorum onunda cok cabasi yok gibi yeni evlenen ciftlerin haftada 2 3lerden bahsedip benim 1 hafta on gunu bulmasi acikcasi korkutuyor beni alisma surecide deneyimle alakalidir ama bir icraat yoksa nasil alisip nasil deneyim kazanicaz daha hala bakireyim dusunum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…