- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
Nasıl yazsam bilemedim canım ama bi alışverişe çık sen bi güzel ortam yap odaya. Kendine gecelik falan al... işte yap bişeyler yani bakalım ne olacak denemssindir mutlaka ama .. töbe töbe ceza almam inş :)
Allah sizi birbirinize sevdirsin ısındirdin inş ya .....
Uzulmeyin kendinizide kotu hissetmeyin belliki bir problem var sakliyor psikologdan randevu alin ve birlikte gidin durumu anlatin.balayinda da cok farkli degildi yani bu halinden iyi di ama cok istekli de degildi aslinda bunu dile getirmistim evlenmeden once ama bu tur konulari konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde iyidik iyi anlasiriz sarilir oper sevgi gosterir ama cinsellik yok
Olmadı kelepçeleyin bakalım yatağa kurtulmaya çalışacak mı yoksa havaya mı girecek?amin ama inan evlenmeden once bir dunya aldim hic birini giyemedim pisman oldum keske almasaydim yataga gectigi gibi uyuyor fark edecegini sanmam acikcasi hevesim de kalmadi
kendimi kasiyorum daha dogrusu o oyle soyluyor aslinda cokta kastigimi hissetmiyorum onunda cok cabasi yok gibi yeni evlenen ciftlerin haftada 2 3lerden bahsedip benim 1 hafta on gunu bulmasi acikcasi korkutuyor beni alisma surecide deneyimle alakalidir ama bir icraat yoksa nasil alisip nasil deneyim kazanicaz daha hala bakireyim dusunum :/
5 sene içinde hiç mi başbaşa kalmadınız? Yani belki bemi yadırgayacaksınız ama cinselliğe bakışını bilmediğim biriyle evlenemezdim. Yani en önemli şey değil ama önemli.
Ayrıca gülüp geçiyo neden biliyo musun bence henüz oda alisamadi erkeklik gruruna dokunuyor ve sen bişey dedikçe gülmeye vuruyor. Canı sıkılıyor içten içe olabilir. Üstüne gitmeyin akışına bırakın dediğimi yapın romantik ortam hazırlayın
benimkine cok benziyor gercekten bu sekilde yasama0k gercekten zor cok yalniz hissediyorum ve isin kotusu gittikce bende soguyorum beni begenip begenmedigini sordugumda sacmalama tabiki begeniyorum cevabi oldu ama durum cok farkli kiriliyorum ve cok uzuluyorum 5 seneme ve onumdeki gunler ne getirecek bilemiyorum insallah gecici bir durumdur diye dua etmekten baska carem yokm bosansam da cok uzulurum cunku 5 senelik bi beraberligimiz var ve genel anlamda problemsiz mutlu bir beraberlik
Cok uzuldum Allah yardimcin olsun. ayni sekilde evlilik yasamistim 2 ay evli kaldim. dedgin gibi yorgun oldugunu soyluyodu ben yanasiyodum basim agriyo diyodu. ben kendimi kasiyodm ama kasmam onun sucuydu. isini bilen bi erkek kadini gevsetir. ben de ona bi sorunun mu var diye sordugumda bana gülmüstü. ve 9 ay nisanli kaldigimiz halde hic cinsellik konusmamistik. bi kere catladim ilk geceden korkuyorum deyip konusunu acmstm. korkma bisi olmicak demisti gercekten de olmadi.
Basta boyle yanasip yanasip olmayinca bi muddet sonra hayattan silindim ben. aynaya bakip beni mi begenmiyo diye gozlerm doluyodu. sokakta eslere bakip acaba herkesnki mi boyle diye dusunmekten kafayi yemistim. acayip sinir stres oluyodum. istenmemek arzu edilmemek cok agir bi duygu. aradan 4 yil gecti. hala tv de filan kadina yanasan isteyen erkek gorunce cok ozenirim.
Bu tarz bi konu vardi kadin esini ikna etmisti 2 yil kdr tedavi sureci gecrmslerdi ama sonunu hatirlamiyorum. bu sekilde yasarm dersen ki cok zor. ama bosanman boyle bi durumda hak diye biliyorum.
Ama mahkemede konuyu actginda fiziksel olarak ispatlayamayablrsn. bizm davada cikmadi fiziksel bi sorunu. demekki psikolojkti ya da terchleri farkliydi.
Bi kadini evlenip boyle bi hayata da mahkum etmek zulum. buyuk haksizlik.
Madem cinsellik yasamak istemiyo evlenmemesi lazim. boyle erkekler kendilerini topluma kanitlamak icin evlenip cocuk yapip oyle de yasamaya devam ediyolar ya da sonra bosaniyolar.
Ayni seyleri yasadgm icn cok uzuldm su an. Allah im yardmcn olsun
Ben bu yüzden evlenmeden cinselliği mantıklı buluyorum. İki malak namıs namıııs diyecek diye hayat boyu hem kendimi kıramam hem karşımdakini ezip ezip yıllarca üzemem. Benim görüşüm bu yönde.
Cinsellik evliliğin yüzde 70i derler, yüzde 100üdür. Her şeyi etkiler tetikler. Hayata yön verir. Bu konuyu ciddiyetle konuşun, ama önce kendi sorununuzun tamamen geçmesini bekleyin. Çünkü direkt "senin yüzünden sen kendini kasıyorsun problem sende" çirkefliği gelebilir. Biraz daha zaman geçsin. Yorgun olma imkanı olmayan bir iki günlük bulduğunuz bir arada deneyin durumuna bakın. Hala aynıysa alın karşınıza rencide etmeden konuşun.
Aa benimki de beni begenirdi cok. cok tatliymisim yok seksiymisim. Cilvelerime bayiliyodu guya. ama o kadar.
Senin sansin su yonde yok. cok iyi bi beraberlik yasattigi icin cok onemli bi konu olsa da ayrilma konusunda tereddut yasicaksin. bi abla daha vardi ayni sorunda. cocuklari vardi kac yillk evlydi ama bu sorundan dolayi ayrilmamsti.
Benim sansima serefsizin tutulcak hic bi yani yoktu. evliligi zehir etti. maddi sorunlar yok yalnz birakmayan kaynana filan. bosanmam icin bana cok ortam olusturuldu. ve de bosanma karari aldktan sonra annemle paylastm yasadklarmi. sonra emin oldm cinsel sorunlari oldgna. yoksa ben kendimi sucluyodm daha cok.
Yani dedgm gbi 5 senen olmus uzulrsn tabi ayril diyemem ama benm o kadar psikolojm bozuldu ki. simdi.nisanlandgm cocukla gorusurken erkek oldgnu nasil anlicam diye aglamistimhep diyodm cevreme evlencegm erkekte ilk kriterim erkek olmasi diye
Valla ben kadin oldugumu simdi hissediyorum. ve bosandgm icin cok mutluyum. belki seninli tedaviye yanasir ama. bizimki mahkemede bile inkar edip sucu bana atmisti. benim sorunum varmis. ay serefsiz.
Vajinismus da degilmsm adli tipla kanitlandi. yani o vatandastan kaynaklaniyodu.
2 ay hiç mi olmadı acaba? adamdan haberiniz var mı boşandıktan sonra ne yapmış , erkeklere mi ilgi duyuyordu acaba yada aseksüel falan mıydı
Daha evlenmeden ilk gece bişey olmayacağının planını kurması çok ilginç yaa. ..
Evliliğin amaçlı cinsellik ve neslin devamı iken ben test sürüşü yapmadan evlenmezdim.5 senenin ardından sevdiceğine kavuşmuş adamın mal bulmuş mağribi gibi sevinip, tavşanlar gibi olması gerek bence.
Eşinizi siz daha iyi tanırsınız konuşun yakınlaşın bol bol ve gözlemleyin. Cinselliğin olmayışı yada az oluşu sizin iyiden iyiye psikolojinizi bozmadan sakin ve uygun bir dille konuşun.Varsa bir sorun gidermeye çalışın yoksa da bir karar verin.
benimki cok sukur iyi biri yani sevecen dusunceli problemli biri degil hatta bakinca sarilir oper hani goren sikintimiz yok sanir ama disardan gorundugu gibi degil bir de 5 sene dile kolay oyle cekip atamiyorum belki biraz kotu olsa cok rahat bosanilir ama degil seviyorum ama soguyorum en cok sinirimi bozanda kabul etmemesi.
Zor bir durum şimdi ne desem bilemedim.Afrodizyak etkisi olan yiyeceklerle beslemeye çalışın bari. Bal,zencefil,incir,kırmızı biber vs gibi.Havyar pahalı onu boş verin bol kapuska ve lahana sarması yedirin:) Lahana da erkeklerde çok etkiliymiş bi de buları deneyin tekme tokat dalmadan önce.ben de oyle olur sanmistim ama olmadi konusuyorum kabullenmiyor yorgun oldugunu bi sorununun olmadigini soyluyor ama yorgun olacak bir durumdada degil yani sabah erken gidiyor ama aksam 6 da cikiyor haftasonlari tatil tasta tasimiyor neyin yorgunlugu anlamiyorum. belki baska bi rahatsizliginin etkisi olabilecegini soyledim yani direk sen iktidarsizsin da demedim anormallim var baktiralim ama yok guluyor gecistiriyor tekme tokat dalasim geliyor o oyle yaptikca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?