yeni evliyiz eşim isteksiz :(

Ayrıca gülüp geçiyo neden biliyo musun bence henüz oda alisamadi erkeklik gruruna dokunuyor ve sen bişey dedikçe gülmeye vuruyor. Canı sıkılıyor içten içe olabilir. Üstüne gitmeyin akışına bırakın dediğimi yapın romantik ortam hazırlayın

amin ama inan evlenmeden once bir dunya aldim hic birini giyemedim pisman oldum keske almasaydim yataga gectigi gibi uyuyor fark edecegini sanmam acikcasi hevesim de kalmadi

Uzulmeyin kendinizide kotu hissetmeyin belliki bir problem var sakliyor psikologdan randevu alin ve birlikte gidin durumu anlatin.

Ama sizi hic reddetmiyorsa alisma surecindedir evlilige biraz caba lazim.

amin ama inan evlenmeden once bir dunya aldim hic birini giyemedim pisman oldum keske almasaydim yataga gectigi gibi uyuyor fark edecegini sanmam acikcasi hevesim de kalmadi
Olmadı kelepçeleyin bakalım yatağa kurtulmaya çalışacak mı yoksa havaya mı girecek?
Dalga geçmiyorum ciddiyim.

Nisanli iken keske biraz yanassaydiniz,tepkisini olcseydiniz ama bilemezsin kiAlin karsiniza konuşun belki kendisi ile alakali bir durumdur,uzulmeyin.

5 sene içinde hiç mi başbaşa kalmadınız? Yani belki bemi yadırgayacaksınız ama cinselliğe bakışını bilmediğim biriyle evlenemezdim. Yani en önemli şey değil ama önemli.

hic kalamadik malesef 2 sene okulu vardi ve aramizda 14 saatlik mesafe vardi okul bitti geldi ailesiyle oturdu uc ay sonra askerlik askerlik bitti baska sehire calismaya gitti ki ortak biriyle ayni evde kaldigi icin evine gelmemide istemedi genelde erkeklerin kaldigi bir apart gibi falan ama 5 sene cinsellim haric her sey guzeldi ve normaldi ara sira kafama takildigi oluyordu ama cok ustunde durmadim cunku surekli evlilik ciddi bir iliski vardi boyle bir problem yadayacagim aklima gelmedi ama evet suan dusununce anormal geliyor. sonuc olarak evlendim. ve bu problemi yasiyorum

Ben bu yüzden evlenmeden cinselliği mantıklı buluyorum. İki malak namıs namıııs diyecek diye hayat boyu hem kendimi kıramam hem karşımdakini ezip ezip yıllarca üzemem. Benim görüşüm bu yönde.

Cinsellik evliliğin yüzde 70i derler, yüzde 100üdür. Her şeyi etkiler tetikler. Hayata yön verir. Bu konuyu ciddiyetle konuşun, ama önce kendi sorununuzun tamamen geçmesini bekleyin. Çünkü direkt "senin yüzünden sen kendini kasıyorsun problem sende" çirkefliği gelebilir. Biraz daha zaman geçsin. Yorgun olma imkanı olmayan bir iki günlük bulduğunuz bir arada deneyin durumuna bakın. Hala aynıysa alın karşınıza rencide etmeden konuşun.

insallah oyledir suan kusuz ben kustum o yuzden hic bir sey yapmak istemiyorum biliyorum bir iki gun yanasacak sonra yine ayni bu gidisle bosanirim bike dedim o kadar kizdim

Simdi yeni evlisin diye illaki yataktan ckmican die bsey yok.
Ama illaki ilk zamanin heyecani olur.
Sonraa mesela sadce baslayana kadarmi sonrasi duzgunce gelisiyosa esiniz acisindan mesela adapte olabliyosa belkide hakikaten yorgundur.
Ha dersenki senin esin olemiydi yok vallahi artk ruyalarmda yeter diye sayikliyomusum annem demsti yeni evliyken :)
Ama dger hatunlarda hakli bacim 5sene hccc bise yasamadinz mi hiccc konusu acilmadimi? Yani eger esinde sikinti yoksa ihtycini baska sekildemi karsiliyoki bilemedim

Aa benimki de beni begenirdi cok. cok tatliymisim yok seksiymisim. Cilvelerime bayiliyodu guya. ama o kadar.

Senin sansin su yonde yok. cok iyi bi beraberlik yasattigi icin cok onemli bi konu olsa da ayrilma konusunda tereddut yasicaksin. bi abla daha vardi ayni sorunda. cocuklari vardi kac yillk evlydi ama bu sorundan dolayi ayrilmamsti.

Benim sansima serefsizin tutulcak hic bi yani yoktu. evliligi zehir etti. maddi sorunlar yok yalnz birakmayan kaynana filan. bosanmam icin bana cok ortam olusturuldu. ve de bosanma karari aldktan sonra annemle paylastm yasadklarmi. sonra emin oldm cinsel sorunlari oldgna. yoksa ben kendimi sucluyodm daha cok.

Yani dedgm gbi 5 senen olmus uzulrsn tabi ayril diyemem ama benm o kadar psikolojm bozuldu ki. simdi.nisanlandgm cocukla gorusurken erkek oldgnu nasil anlicam diye aglamistim hep diyodm cevreme evlencegm erkekte ilk kriterim erkek olmasi diye

Valla ben kadin oldugumu simdi hissediyorum. ve bosandgm icin cok mutluyum. belki seninli tedaviye yanasir ama. bizimki mahkemede bile inkar edip sucu bana atmisti. benim sorunum varmis. ay serefsiz.

Vajinismus da degilmsm adli tipla kanitlandi. yani o vatandastan kaynaklaniyodu.

2 ay hiç mi olmadı acaba? adamdan haberiniz var mı boşandıktan sonra ne yapmış , erkeklere mi ilgi duyuyordu acaba yada aseksüel falan mıydı

Daha evlenmeden ilk gece bişey olmayacağının planını kurması çok ilginç yaa. ..

evlenmeden kucuk yakinlasmalara karsi degildim ama cok ileri gidecek kadarda acik goruslu degildim bu benim gorusum yani siz yanlissiniz demiyorum ama herkes farkli. ki evlenmeden once cok harika cinsel hayati olup evlendikten sonra aniden bu duruma gelen de var hicbir seyin garantisi yok. yani tahmin edemezdim problemi oldugunu. konusuyorum guluyor gecistiriyor artik bi zaman sonra ben cirkeflesiyorum care bulamadim soguk davranip kendimj cekiyorum yalnis belki ama elimde degil soguyorum sanirim bende

Evliliğin amaçlı cinsellik ve neslin devamı iken ben test sürüşü yapmadan evlenmezdim.5 senenin ardından sevdiceğine kavuşmuş adamın mal bulmuş mağribi gibi sevinip, tavşanlar gibi olması gerek bence.
Eşinizi siz daha iyi tanırsınız konuşun yakınlaşın bol bol ve gözlemleyin. Cinselliğin olmayışı yada az oluşu sizin iyiden iyiye psikolojinizi bozmadan sakin ve uygun bir dille konuşun.Varsa bir sorun gidermeye çalışın yoksa da bir karar verin.

benimki cok sukur iyi biri yani sevecen dusunceli problemli biri degil hatta bakinca sarilir oper hani goren sikintimiz yok sanir ama disardan gorundugu gibi degil bir de 5 sene dile kolay oyle cekip atamiyorum belki biraz kotu olsa cok rahat bosanilir ama degil seviyorum ama soguyorum en cok sinirimi bozanda kabul etmemesi.

Benim ustun cabalarimla 1-2 kere olur gibi olmustu. toplasan 2 ayda 1-2 dakika yani. o da benim cabam.

Etraftan duyum almistm gencecik bi kizla gorusuyomus sanrm ama ayrilms galiba.

Yani bana masumane gelmedi hic konu sahibinin kocasi. hadi simdi yorgun. 5 senedi hep yorgun mu bu.

Tas mi tasiyo? en cok yuk tasiyan amelelerin bile 10 larca cocugu olabiliyo yani.

Bizim zevat da bana nisanliyken elimi hic tutmamasini ayda bi yanima 3 saat bulusmaya gelmesini gunaha girmek istemedigi seklinde aciklamisti ve dindar biri de degildi ben de safim yemistim. cok gorustgm erkek de olmadigi icin anlamamistm anormallk oldugunu.

Bazen diyorm evlendkten sonra bende igrencegi bisi mi oldu acaba diye. ki cok boyle seydi igrendimi suratndan belli oluyodu. ama nisandayken igrenebilcegi hic bise gormemisti demekki sorun bende degil.

Yani kadindan igrenmesi de garipti. bi kere anlatmisti otobuste bi kadin bakms buna da arkasini donmus. bi kere geneleve gitmis kapida bi kadin gormus igrenmis girmemis.

Simdi nisanlim kussam yer afedersnz yani bu pek de iyi niyetle yaklasilcak bise degil. hatta konu sahibinin kocasinin iyi bi insan oldugunu pek dusunmuyorum. kendi g.tunu kurtarmak icin kiza iyi davranip o hayata mahkum etmis.

Bari kiza gulene kadar bi sorunum var de kalk tedavi ol.

Biz evleniriz kiz cikmayiz kiyamet kopar cinayetler islenir. bunlar erkek cikmiyo guluyolar tovbe est sinirlerim zipladi

ben de oyle olur sanmistim ama olmadi konusuyorum kabullenmiyor yorgun oldugunu bi sorununun olmadigini soyluyor ama yorgun olacak bir durumdada degil yani sabah erken gidiyor ama aksam 6 da cikiyor haftasonlari tatil tasta tasimiyor neyin yorgunlugu anlamiyorum. belki baska bi rahatsizliginin etkisi olabilecegini soyledim yani direk sen iktidarsizsin da demedim anormallim var baktiralim ama yok guluyor gecistiriyor tekme tokat dalasim geliyor o oyle yaptikca

Ben iyi biriyim. buyuk konusmayayim kimseye bu zulmu yapmaya vicdanim el vermezdi. simdi cinsellige duskun bi erkekle evlendigimi dusunun ama isteksizim. evlenip adami oyle biraktigimi dusunun basim agriyo yorgunum diyerek. ama diger yonlermi cok iyi tutup bosanmasni da engelleyeyim bana mahkum olsun. bi de aldatamasin cunku bz aldatnca kotu kadin oluruz ama onlarinki capkinlk. diyelm aldatamiyo da. ee napcak bu adam? ben iyi bi insan mi oluyorum simdi bi insana bunu yapip?

Sogutmak icin demiyorum sizi ama bence iyi bi insan degil. iyi bi insansa tedavi olsun size bu eziyeti etmesin gunah. bi de iyi kocalik yapiyo ki hic bosanamayn boylelikle toplum ogrenmesn.

Ben bosadgm zevatn en dedikoducu dusman halasina soyledm valla sorununu madem saklamak icin evlendin benim hayatimi yaktin. benim hayatim cunku seni temize cikarmak icin kullanilcak kadar ucuzdu madem. al sana dedim. amacina ulasamamis oldu

Zor bir durum şimdi ne desem bilemedim.Afrodizyak etkisi olan yiyeceklerle beslemeye çalışın bari. Bal,zencefil,incir,kırmızı biber vs gibi.Havyar pahalı onu boş verin bol kapuska ve lahana sarması yedirin:) Lahana da erkeklerde çok etkiliymiş bi de buları deneyin tekme tokat dalmadan önce.
Gülmesi daha bir can sıkıcı .Bu şekilde evlilik çok zor.Bari korunun da tek atımlık bir kurşun neticesi hamile kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…