- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
Ben iyi biriyim. buyuk konusmayayim kimseye bu zulmu yapmaya vicdanim el vermezdi. simdi cinsellige duskun bi erkekle evlendigimi dusunun ama isteksizim. evlenip adami oyle biraktigimi dusunun basim agriyo yorgunum diyerek. ama diger yonlermi cok iyi tutup bosanmasni da engelleyeyim bana mahkum olsun. bi de aldatamasin cunku bz aldatnca kotu kadin oluruz ama onlarinki capkinlk. diyelm aldatamiyo da. ee napcak bu adam? ben iyi bi insan mi oluyorum simdi bi insana bunu yapip?
Sogutmak icin demiyorum sizi ama bence iyi bi insan degil. iyi bi insansa tedavi olsun size bu eziyeti etmesin gunah. bi de iyi kocalik yapiyo ki hic bosanamayn boylelikle toplum ogrenmesn.
Ben bosadgm zevatn en dedikoducu dusman halasina soyledm valla sorununumadem saklamak icin evlendin benim hayatimi yaktin. benim hayatim cunku seni temize cikarmak icin kullanilcak kadar ucuzdu madem. al sana dedim. amacina ulasamamis oldu
bilemiyorum bu kadar da gaddar olama ya 5 sene bana yasattigi guzel gunleri de cinsellik yok diye cekip atamam seviyor beni bende onu boyle bi problemi olmasina kizmiyorum ben kizdigim konu sadece kabullenmemesi kabullense ve bunun icin caba harcasa ben uzulmem bu kadar belki o da kabullenemiyor bilmiyorum umarim gecici bir durumdur yada tedavisi vardir ve tedavi olmayi kabul eder.