yeni evliyiz eşim isteksiz :(

Ben iyi biriyim. buyuk konusmayayim kimseye bu zulmu yapmaya vicdanim el vermezdi. simdi cinsellige duskun bi erkekle evlendigimi dusunun ama isteksizim. evlenip adami oyle biraktigimi dusunun basim agriyo yorgunum diyerek. ama diger yonlermi cok iyi tutup bosanmasni da engelleyeyim bana mahkum olsun. bi de aldatamasin cunku bz aldatnca kotu kadin oluruz ama onlarinki capkinlk. diyelm aldatamiyo da. ee napcak bu adam? ben iyi bi insan mi oluyorum simdi bi insana bunu yapip?

Sogutmak icin demiyorum sizi ama bence iyi bi insan degil. iyi bi insansa tedavi olsun size bu eziyeti etmesin gunah. bi de iyi kocalik yapiyo ki hic bosanamayn boylelikle toplum ogrenmesn.

Ben bosadgm zevatn en dedikoducu dusman halasina soyledm valla sorununu :KK70: madem saklamak icin evlendin benim hayatimi yaktin. benim hayatim cunku seni temize cikarmak icin kullanilcak kadar ucuzdu madem. al sana dedim. amacina ulasamamis oldu

bilemiyorum bu kadar da gaddar olama ya 5 sene bana yasattigi guzel gunleri de cinsellik yok diye cekip atamam seviyor beni bende onu boyle bi problemi olmasina kizmiyorum ben kizdigim konu sadece kabullenmemesi kabullense ve bunun icin caba harcasa ben uzulmem bu kadar belki o da kabullenemiyor bilmiyorum umarim gecici bir durumdur yada tedavisi vardir ve tedavi olmayi kabul eder.

Benim ustun cabalarimla 1-2 kere olur gibi olmustu. toplasan 2 ayda 1-2 dakika yani. o da benim cabam.

Etraftan duyum almistm gencecik bi kizla gorusuyomus sanrm ama ayrilms galiba.

Yani bana masumane gelmedi hic konu sahibinin kocasi. hadi simdi yorgun. 5 senedi hep yorgun mu bu.

Tas mi tasiyo? en cok yuk tasiyan amelelerin bile 10 larca cocugu olabiliyo yani.

Bizim zevat da bana nisanliyken elimi hic tutmamasini ayda bi yanima 3 saat bulusmaya gelmesini gunaha girmek istemedigi seklinde aciklamisti ve dindar biri de degildi :KK70: ben de safim yemistim. cok gorustgm erkek de olmadigi icin anlamamistm anormallk oldugunu.

Bazen diyorm evlendkten sonra bende igrencegi bisi mi oldu acaba diye. ki cok boyle seydi igrendimi suratndan belli oluyodu. ama nisandayken igrenebilcegi hic bise gormemisti demekki sorun bende degil.

Yani kadindan igrenmesi de garipti. bi kere anlatmisti otobuste bi kadin bakms buna da arkasini donmus. bi kere geneleve gitmis kapida bi kadin gormus igrenmis girmemis.

Simdi nisanlim kussam yer afedersnz :KK70: yani bu pek de iyi niyetle yaklasilcak bise degil. hatta konu sahibinin kocasinin iyi bi insan oldugunu pek dusunmuyorum. kendi g.tunu kurtarmak icin kiza iyi davranip o hayata mahkum etmis.

Bari kiza gulene kadar bi sorunum var de kalk tedavi ol.

Biz evleniriz kiz cikmayiz kiyamet kopar cinayetler islenir. bunlar erkek cikmiyo guluyolar :KK70: tovbe est sinirlerim zipladi :KK70:

Ay ben çok iyi niyetli yaklaşmışım yaa, konu sahibi de şimdi bir mesajda yazmış hala "tam" bir ilişki olmadığını... neyden iğrenicek yaa görmeden etmeden ilk gece bişey olmayacak demiş zaten! hani bir olsa da sonra kesilse yine neyse de baştan kestirip atmış! iyiki boşamışsın , aseksüel yada erkeklerden hoşlanıyor herhalde. başka türlü daha nasıl birşey olduğunu bilmeden yapmamayı planlamasına açıklama bulamıyorum. nişanlınla çok mutlu olursun inş..

Bizim evlenmeden önce de ve evliliğin ilk yılı da hiç sorun yoktu, çocuk isteği 3 düşük yapmam vs vs etkiledi biraz.. iğne ilaç kullanımı, saatli hesaplı ilişki biraz arayı açtı..

Cinsel hayat yolunda gitmeyince acayip asabi bir insan oluyorum ben, baştan herşey yolunda alışınca şimdi yorgunum uykusuzum demesi sinir ediyor:sinirli: görev gibi olunca da pek bir tatsız oluyor zaten. tüp bebekle sorunun daha da büyümesine engelleyebileceğiz sanırım:KK48:

bilemiyorum bu kadar da gaddar olama ya 5 sene bana yasattigi guzel gunleri de cinsellik yok diye cekip atamam seviyor beni bende onu boyle bi problemi olmasina kizmiyorum ben kizdigim konu sadece kabullenmemesi kabullense ve bunun icin caba harcasa ben uzulmem bu kadar belki o da kabullenemiyor bilmiyorum umarim gecici bir durumdur yada tedavisi vardir ve tedavi olmayi kabul eder.

Cinsellik sizin icin olmazsa olmaz degilse tedavi filan olmasi icin ikna edin sabredin filan belki sonuca ulasir.

Cinsel terapi de uygulayan bir çift terapistine gitmenizi öneririm. Profilinize baktım Sakarya'da yaşıyormuşsunuz gerçi, Sakarya'da öyle bir terapist olmayabilir. :/

Edit: Sizin için araştırdım varmış birkaç tane.

Cinsel terapi de uygulayan bir çift terapistine gitmenizi öneririm. Profilinize baktım Sakarya'da yaşıyormuşsunuz gerçi, Sakarya'da öyle bir terapist olmayabilir. :/

Edit: Sizin için araştırdım varmış birkaç tane.

artik sakaryada degilim istanbuldayim yani durum devam ederse bende gitmek istiyorum onu ikna etmem gerekiyor sadece . tesekkur ederim

Ay ben çok iyi niyetli yaklaşmışım yaa, konu sahibi de şimdi bir mesajda yazmış hala "tam" bir ilişki olmadığını... neyden iğrenicek yaa görmeden etmeden ilk gece bişey olmayacak demiş zaten! hani bir olsa da sonra kesilse yine neyse de baştan kestirip atmış! iyiki boşamışsın , aseksüel yada erkeklerden hoşlanıyor herhalde. başka türlü daha nasıl birşey olduğunu bilmeden yapmamayı planlamasına açıklama bulamıyorum. nişanlınla çok mutlu olursun inş..

Bizim evlenmeden önce de ve evliliğin ilk yılı da hiç sorun yoktu, çocuk isteği 3 düşük yapmam vs vs etkiledi biraz.. iğne ilaç kullanımı, saatli hesaplı ilişki biraz arayı açtı..

Cinsel hayat yolunda gitmeyince acayip asabi bir insan oluyorum ben, baştan herşey yolunda alışınca şimdi yorgunum uykusuzum demesi sinir ediyor:sinirli: görev gibi olunca da pek bir tatsız oluyor zaten. tüp bebekle sorunun daha da büyümesine engelleyebileceğiz sanırım:KK48:

Cok gecmisler olsun basta normalde evet sonradan nedenler etkilemis. insallah duzelir cinsel hayatiniz. ki bakin normal evlilikte bile yorgun olmasi uzuyor. dusunun ben neler yasadm. 30 yasindaydi o zaman diyodm 30 sene hic yapmamis heralde baya zorlicak beni. nerdee :D

Yani dusunun evlendk ilk gun film izlyoruz mal gibi yatiyodu. ben yanasmasam yanasacagi yok. bi de cinsellige o kadar ilgisiz ki. ben hic sevgililik yasamadigm halde evlenmeden once bi erkek ne ister nasil mutlu edilir ne var ne yok okumus ogremistim. bu acip okumamis bile.anladgm kadariyla.

Hep yapamadi hem de kalkip kan aradi yatakta yuzunu eksitti niye kan yok diye :D acaba niye yok :D bi de yapi itibariyle de benden kan gelmezmis doktor oyle soylemisti dogumda bozulcakmis. bunu benden ogrendi 30 yasinda adam. ben 21 yasindaydim o zaman.

Sonra bakiyodum bi iki yenilik katmis kendine. benim okudugum seyleri uygulamaya calisiydu bi iki. daha evlendkten sonra akil etmis acip okumayi. ama o da ben yanasinca.

Bana kendi istedgyle bi ilk gece yanasti o da ayip olmasin diye heralde :D bi de iplerin koptugunu anlayip ayrlmaya yakin yanasmisti onu da ben reddetmistim jubile yaptim :D

bu durumu yasayip cozen yok mu en cok onu merak ediyorum :( kimse de ben de yasadim duzeldi yok ya bosaniyorlar ya daboyle devam :(

bu durumu yasayip cozen yok mu en cok onu merak ediyorum :KK43: kimse de ben de yasadim duzeldi yok ya bosaniyorlar ya daboyle devam :KK43:

Bi abla vardi kullanici adini hatirlayamiyorum 2 senelik tedavi sureci olmustu hala devam ediyodu ve cok yipranmisti. o abla buralardaysa son durumu aktarabilirse seviniriz.

bu durumu yasayip cozen yok mu en cok onu merak ediyorum :KK43: kimse de ben de yasadim duzeldi yok ya bosaniyorlar ya daboyle devam :KK43:

Duzelmesi icin sorunun cozulebilir bir sorun olmasi gerekiyor.

1. Esiniz gay ise,
2. Esiniz aseksuel ise bu sorunu cozemezsiniz.

Erken bosalma veya erekte olma problemleri var ise elbette belli tedavilerle cozulebilir ancak acikcasi gecmisiniz bu ihtimalleri dusuk kiliyor.

Cok gecmisler olsun basta normalde evet sonradan nedenler etkilemis. insallah duzelir cinsel hayatiniz. ki bakin normal evlilikte bile yorgun olmasi uzuyor. dusunun ben neler yasadm. 30 yasindaydi o zaman diyodm 30 sene hic yapmamis heralde baya zorlicak beni. nerdee :KK70:

Yani dusunun evlendk ilk gun film izlyoruz mal gibi yatiyodu. ben yanasmasam yanasacagi yok. bi de cinsellige o kadar ilgisiz ki. ben hic sevgililik yasamadigm halde evlenmeden once bi erkek ne ister nasil mutlu edilir ne var ne yok okumus ogremistim. bu acip okumamis bile.anladgm kadariyla.

Hep yapamadi hem de kalkip kan aradi yatakta yuzunu eksitti niye kan yok diye :KK70: acaba niye yok :KK70: bi de yapi itibariyle de benden kan gelmezmis doktor oyle soylemisti dogumda bozulcakmis. bunu benden ogrendi 30 yasinda adam. ben 21 yasindaydim o zaman.

Sonra bakiyodum bi iki yenilik katmis kendine. benim okudugum seyleri uygulamaya calisiydu bi iki. daha evlendkten sonra akil etmis acip okumayi. ama o da ben yanasinca.

Bana kendi istedgyle bi ilk gece yanasti o da ayip olmasin diye heralde :KK70: bi de iplerin koptugunu anlayip ayrlmaya yakin yanasmisti onu da ben reddetmistim jubile yaptim :KK70:

Bir de kan mı aradı töbe yareppim!!!! O an sokağa fırlatılası imiş! Neyse ki geçmiş gitmiş... bir de kötü olması o an için olumsuz gibi imiş ama iyiki kötü imiş , yoksa kitlenip kalacakmışsın o evlilikte..

Yok eşimin hakkını yemeyeyim çocuk olayı yıprattı bizi, başta böyle değildi.. sonra sonra göreve dönmeye başladı. Ovulasyon günü, çatlatma iğnesi sonrası 12 ve 36. saatlerde ilişki, gün aşırı devam edin komutları olayın istek bölümünü iki taraf için de azalttı. inşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik olursa atlatacağımızı düşünüyorum. şu an için de zaten sorun çok büyük veya devamlı değil.. nadiren olduğu halde böyleyim , baştan ve devamlı olsa idi napardım bilemedim...

Konu sahibi çözüm eşini herşeyi göze alıp karşına oturtup konuşmakta.. sorun yok deyip çekilmesine izin verme. Bence sorun var ve konuşmak istiyorum diye gir konuya.. sadece cinsellik yok diye boşanılır mı ne olacak 5 yılımıza demişsin ama 5 yılda zaten yüzyüze görüştüğün gün olmamış. Cinsellik benim için evliliğin %60ıdır, senin için %6 sıdır. Sorunu kabul edip çözüme ulaşmak için çaba harcarsa ve başarısız olursa bu yüzdenin senin için kaç olduğunu düşünüp karar verirsin. Ama çözüm için çaba harcamazsa yüzdenin kaç olduğu da önemli değil artık bencil bir adam demek karşındaki... Onu bunu yedirle bu işi çözemezsin, kendi sorunu kabul edip kendi araştırmalı , kendi yemeli. Çocuk mu bu elinde keçi boynuzu pekmezi ile peşinden koşasın, her gece sexi çamaşır gecelik derdine düşesin ilgisini çekmek için?

Eşinizin cinsel olarak kadınlardan hoşlandığına emin misiniz?
Yani 5 yıl cinsellik konuşma olmadı ama eski kiz arkadaşının falan bi resmini profilini hiç gördünüz mü?
Yada şu ünlü kadını beğeniyorum dediğini?
Gülmesı bana bi tuhaf geldi
Sorunu olsa genelde bunu eksiklik görüp kavga etme durumuna sokmaya çalışr diye düşünüyorum çünkü normal erkeklere bu iktidarsızlık muhabbeti çok ağır geliyor
Bir de kusura bakmayın bir şey soracağım ama erekte oluyor mu?

biz hep uzaktan yuruttuk iliskimizi okuldu askerlikti isti evet banada anormal geliyordu soyluyordum ama konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde gayet iyidi iliskimiz sarilmasi opmesi ve bunun gibi iyi de biri hayallerim yikildi gibi :KK43:
Ilişkiniz uzaktan olsa bile daha istek olur ;) şöyle bir şey sorayım mesela sana sarılıp öptüğünde falan hiç birsey olmuyormuydu kocanda yani erekte. yani normalde öyle olması lazım

Canım öncelikle çok üzüldüm çünkü başarılı bir cinsel hayatı tatmış bir kadın olarak eksikliğini düşünemiyorum bile. Hele ki aynı yastığa baş koyduğum adamın bana bunu yapmasının beni ne derece depresifliğe sürükleyeceğini tahmin bile edemem. Ama kendini suçlar gibi gördüm seni sakın ha yapma. Bir erkek bir kadınla 5 yıl sevgili olacak ardından da evlenicek kadar ileri taşıdıysa problemin seni seksi bulmaması olamaz. Neticecde bir erkek bir kadınla birlikte olmak istiyorsa olur bunun altında düşünce bazında bir problem arayıp kendine sakın işkence etme.
Öncelikle sakin olup bazı erkeklerin bu tarz bir yönelimde bulunabileceğini normalleşirmen gerek. Her insan aynı olmadığı gibi her insanın da cinsel arzusu çok yüksek olmayabilir. Çok ciddi boyutlarda olmasa bile aseksüelizm olabilir konu. Bunu bir erkeğe kabul ettirmek boşanmaya ikna etmekten daha zor.
Benim sana önerim şudur ki, geçmişindeki beş yılın hatrına hayatının en güzel çağları olabilecek yılları beşer beşer harcamaman. Mazallah geçer gider kurur günlerin böyle.

Maalesef bazı erkekler isteksiz olabiliyor, bu durum bazı kadınlarda da var. Sorun şu ki, eşiniz güldüğüne göre kendini normal görüyor yada durumu normalleştirmeye çalışıyor. Sakın buna izin vermeyin. Ben de aynı Aynı durumdayım. Fakat Sabırla bekledim koca 5 sene geçti. Öyle pişmanım beklediğim için. Lüks bir yaşantım var ama herşey boş. adam, adam olmayınca hiçbirşeyin tadı olmuyor. Şu an depresyon tedavisi görüyorum. Saçma sapan bir evliliğin içindeyim. Kendimi biraz toparlayınca da ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Erkek adam bahane üretmez. Yorgunum demez, geç oldu uyuyalım demez, işim var demez aksine fırsat yaratır. En güzel günleriniz. İyi düşün. Eğer bu şekilde devam ederse yol yakınken bırakın derim.

Canim benzer seyleri yasayan birisiyim, inan bana insanin kendini ne kadar aciz hissettigini cok iyi biliyorum, gece kalkip aglardim esimin ruhu bile duymazdi. O zamanlar o kadar cok arastirdim ki bu durumu, benimle ayni seyleri yasayip bu sorunu çözen var mi diye, hic bulamadim. Her buldugum örnekte yillarca bu sekilde devam eden erkeklerle karsilastim. Ama ben vazgecmedim, sen de gecme. Lutfen kendini daha fazla uzme ve eşine zaman tani. Ha sen bu sorunu astin mi dersen cevabim evet. Cok sukur.. İnan bana gecicek.. Sana bikac bisey yazicam yarin, burdan her detayi veremiyorum takdir edersin ki :) kendine iyi bak canim.

Allah yardimcim olsun canim bende yeni evliyim 11 ay oldu esim 3 aydır yanimda yok ama telefonda bile istekli olduğunu dile getiriyor ilk ay ben kendimi çok kastım senin gibi hatta ilk gece ağladım agrilarim dan ama esim anlayışlı çok şükür kendimi kastigim için oda önce bi kac kez dile getirdi sonra ben bunu istekli yapmıyorum psikolojik olarak kaynaklanıyor
Bende seninle olmayı istiyorum yoksa dedim ve bir daha asla dile getirmesi 1 ay oldu ve geçti haklısın ilk ay böyle olması normal değil çünkü 5 sene beklemissiniz birbirinizi arkadaslarda nisanliken diyo bu erkek o zmandan belli ediyo kendini bence benim esim bu evlenseydik derdi mesela hep:KK48:insallah duzelirsiniz boşanma falan aklına getirme henüz çok erken canim

bu tur konulari konusmayi sevmedigini soyluyordu

Perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş. 5 yılda nasıl farketmediniz? Bir arkadaşım da yeni evliydi, 1 yılda 3 veya 4 kez birlikte olmuşlar düşünün. Bir de hep ayıcıklı pijama falan giymesini istermiş kızın. Boşandılar.

Back
X