Yazık kadına haysiyetsiz herifArkadaşlar sizce yeni evlenmiş (1-2 aylık evli olan) bir erkek neden karısını aldatır? sözünü ettiğim evlilik ağırlıklı olarak mantık evliliği yani adam aşık olup evlenmemiş ama sonuçta kendi rızasıyla konuşup anlaşıp evlenmiş...şu var ki huy olarak da zaten karısına ya da hayatındaki kadına sadık olabilecek bir tarz da değil.Ama yani sonuç olarak daha 2 aylık evli bir adam neden kadın arayışında olur? (bu soru elbette benim de hayatımı ilgilendiren bir hikaye ve insanla ilişkili ama hikaye öyle uzun öyle karışık ki ben sadece en çok takıldığım bu kısmı sizinle konuşalım istedim)
Arkadaşlar sizce yeni evlenmiş (1-2 aylık evli olan) bir erkek neden karısını aldatır? sözünü ettiğim evlilik ağırlıklı olarak mantık evliliği yani adam aşık olup evlenmemiş ama sonuçta kendi rızasıyla konuşup anlaşıp evlenmiş...şu var ki huy olarak da zaten karısına ya da hayatındaki kadına sadık olabilecek bir tarz da değil.Ama yani sonuç olarak daha 2 aylık evli bir adam neden kadın arayışında olur? (bu soru elbette benim de hayatımı ilgilendiren bir hikaye ve insanla ilişkili ama hikaye öyle uzun öyle karışık ki ben sadece en çok takıldığım bu kısmı sizinle konuşalım istedim)
Adamı bilemedim de bir kadın neden sevmediği ve güvenmediği biri ile evlenmeyi "mantıklı" bulur?
karısını sevse sence aldatır mı ?kendimizi kandırıyoruz böyle . karısı evinin işini yemeğini yapıyor ona sadık tabi sever ama aşık mı hiç sanmıyorum . ben birine aşığım gözüm kimseyi görmüyor aşk budur işte . ben neden başka erkek aramıyorum egom yok mu benimde ?karısına yaptıramadıkları nedir yani bir karı-koca herşeyi paylaşmaz mı ?çok ilginç bazı yorumlar kızmayın ama sadece merak ettimkarısını seviyor öteki öteki olduğu ile kalıyor egosunu ötekinde tatmin ediyor.evdeki kadına yaptıramadığını yaptırıyor.
erkek egosu ve kadın egosu aynı değil maalesef.diğer konuda seven erkekde aldatabiliyor etrafda bir sürüler .burdada okuyoruz adam karımı çok seviyorum bunu bil diye başlıyo öteki kadına. hatırlatırım..seven kadın aldatmaz ama erkek bunu yapıyor işte heyecanmı arıyor ego tatminimi yoksa eşiyle arasında ki bir boşluktanmı faydalanıyor yada hepsi vb..genelleme yapmıcam.ancak hayat arkadaşınızı seçerken dikkat edin ailesine dikkat edin mesela.aşk nedir yaa işte bu tartışılır çok sevmemekmi alışkanlıkmı el ayak titremesimi nedir bu aşk.aşk varsa aldatma katiyen olmazmı bunların cevabı çok olur sana söleyim.herkes kendi tarafından yorumlar.karısını sevse sence aldatır mı ?kendimizi kandırıyoruz böyle . karısı evinin işini yemeğini yapıyor ona sadık tabi sever ama aşık mı hiç sanmıyorum . ben birine aşığım gözüm kimseyi görmüyor aşk budur işte . ben neden başka erkek aramıyorum egom yok mu benimde ?karısına yaptıramadıkları nedir yani bir karı-koca herşeyi paylaşmaz mı ?çok ilginç bazı yorumlar kızmayın ama sadece merak ettim
seven erkek aldatabilir evet belki ama aşık adam karısına saygı duyan adam aldatmaz ya gerçi öyle adamlar nerde kaldı çok çok az . katılıyorum günümüzde fırsatını bulan erkek aldatıyor . karısını sevmekten öte alışkanlıktan da dolayı o . bide evdeki eş sadık iyi düzgün öyle birini bulması zor . böyle oluncada küçük kaçamaklarını görmeyen eş değerli oluyor . boşanmak istemiyor .erkek egosu ve kadın egosu aynı değil maalesef.diğer konuda seven erkekde aldatabiliyor etrafda bir sürüler .burdada okuyoruz adam karımı çok seviyorum bunu bil diye başlıyo öteki kadına. hatırlatırım..seven kadın aldatmaz ama erkek bunu yapıyor işte heyecanmı arıyor ego tatminimi yoksa eşiyle arasında ki bir boşluktanmı faydalanıyor yada hepsi vb..genelleme yapmıcam.ancak hayat arkadaşınızı seçerken dikkat edin ailesine dikkat edin mesela.
sen akıllı ol yeter aklını kullanırsan bulursun en ahlaklısını bunu diyorum başkada bişi demiyorum.bende şunu anlamıyorum neden evleniyorlar ?madem sadık olamayacaksın git kendin gibi kadınlarla ol .milletin hayatını mahvetme yani .erkekler çok vicdansız ya yemin ederim tiksindim şu kk yı okuyunca erkek milletinden . çevremde gördüklerimden . çok iyi aile babası tiplerde var onlara sözüm yok tabi ama nedense azınlıktalar . çoğu aldatan,yalancı riyakar insanlar sevilmeyi hak etmiyorlar .
Arkadaşlar sizce yeni evlenmiş (1-2 aylık evli olan) bir erkek neden karısını aldatır? sözünü ettiğim evlilik ağırlıklı olarak mantık evliliği yani adam aşık olup evlenmemiş ama sonuçta kendi rızasıyla konuşup anlaşıp evlenmiş...şu var ki huy olarak da zaten karısına ya da hayatındaki kadına sadık olabilecek bir tarz da değil.Ama yani sonuç olarak daha 2 aylık evli bir adam neden kadın arayışında olur? (bu soru elbette benim de hayatımı ilgilendiren bir hikaye ve insanla ilişkili ama hikaye öyle uzun öyle karışık ki ben sadece en çok takıldığım bu kısmı sizinle konuşalım istedim)
zor bu devirde ya . kızlar artık çok basit olmuş tek gecelik yaşıyorlar .tatil bölgelerine git neler dönüyor . kadınlarda kolay artık kolay başlıyorlar kolay bitiryorlar . akıllada ilgisi yok bence şansla ilgisi var bu işlerin biraz da .sen akıllı ol yeter aklını kullanırsan bulursun en ahlaklısını bunu diyorum başkada bişi demiyorum.
nasılki burda onurlu kk kadınları bir sürü emin ol onurlu erkeklerde bi okadar var.bu umutsuzluk niye hem şimdiden bunlara takılma düşünme önüne bak ve yürü doğru insanı aklınla bulacaksın zaten yada buldun bilmiyorum şansda var evet ama akıl ön plandazor bu devirde ya . kızlar artık çok basit olmuş tek gecelik yaşıyorlar .tatil bölgelerine git neler dönüyor . kadınlarda kolay artık kolay başlıyorlar kolay bitiryorlar . akıllada ilgisi yok bence şansla ilgisi var bu işlerin biraz da .
ne bileyim çok negatifim bu konuda kimseye güvenmiyorum hayatta . hep insanlar beni yanıltı çünkü . en olmayacak şeyler başıma geldi o yüzden güvensizim insanlara .nasılki burda onurlu kk kadınları bir sürü emin ol onurlu erkeklerde bi okadar var.bu umutsuzluk niye hem şimdiden bunlara takılma düşünme önüne bak ve yürü doğru insanı aklınla bulacaksın zaten yada buldun bilmiyorum şansda var evet ama akıl ön planda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?