- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
aşık olan erkeklerde aldatıyor ...en iyisi kimseyle evlenmemek en güzeli özgürlük ve mutluluk :Arkadaşlar sizce yeni evlenmiş (1-2 aylık evli olan) bir erkek neden karısını aldatır? sözünü ettiğim evlilik ağırlıklı olarak mantık evliliği yani adam aşık olup evlenmemiş ama sonuçta kendi rızasıyla konuşup anlaşıp evlenmiş...şu var ki huy olarak da zaten karısına ya da hayatındaki kadına sadık olabilecek bir tarz da değil.Ama yani sonuç olarak daha 2 aylık evli bir adam neden kadın arayışında olur? (bu soru elbette benim de hayatımı ilgilendiren bir hikaye ve insanla ilişkili ama hikaye öyle uzun öyle karışık ki ben sadece en çok takıldığım bu kısmı sizinle konuşalım istedim)
karısını sevse sence aldatır mı ?kendimizi kandırıyoruz böyle . karısı evinin işini yemeğini yapıyor ona sadık tabi sever ama aşık mı hiç sanmıyorum . ben birine aşığım gözüm kimseyi görmüyor aşk budur işte . ben neden başka erkek aramıyorum egom yok mu benimde ?karısına yaptıramadıkları nedir yani bir karı-koca herşeyi paylaşmaz mı ?çok ilginç bazı yorumlar kızmayın ama sadece merak ettim
E kendin vermişsin işte cevabı: sadık bir yapıda olmadığından
Bir de öyle bir yazmışsın ki 2 ay yaa 2 ay hani 3.ayda aldatma neyse gibi
Size ilgi duyan birimi bu adam? Olay karışık dediğinde ilk aklıma bu geldi..
Erkek serefsizse degil bir iki aylık evli dugun gecesi bile karısını aldatabilir. Nitekim kuzenim(erkek) esini balayında aldatmıstı.
Yani bi de su var erkekler flort doneminde evliliklerinde nasıl olacaklarına dair sinyaller veriyor ama bizler gormezden geliyoruz. Dedigim karısını aldatan kuzenim, yuzlerce kızla birlikte olmus, dil capkini flortoz bir herifti. Bu adamın evlenince evliya olmasını bekleyemezsin mesela
aldatmak derken ne manada? zaten sevmeyerek mantık evliliği düşüncesiyle evlenmişler. aldatmadan kasıt başkasıyla yatmasıysa bence böyle bir evlilik için aldatma sayılmaz.
o zaman bence eskiden ciddi beraberliğine olan sevgilisine dönüş yapması aldatmak. başka kadınlarla kaçamakları da karşı tarafın aldatmaya olan bakış açısına göre değişir.kadın seviyor,erkek için bu bir mantık evliliği .aldatmanın içinde eskiden ciddi beraberliği olan sevgilisine dönüş yapması bile var,başka kadınlarla kaçamaklar dışında
Arkadaşlar sizce yeni evlenmiş (1-2 aylık evli olan) bir erkek neden karısını aldatır? sözünü ettiğim evlilik ağırlıklı olarak mantık evliliği yani aşık olup evlenmemiş ama sonuçta kendi rızasıyla konuşup anlş...şu var ki huyk da karısına ya da hayatadına sadık olabilecek bir tarz da değil.Ama yani sonuç olarak daha 2 aylık evli bir adam neden kadın arayışında olur? (bu soru elbette benim de hayatımı ilgilendiren bir hikaye ve insanla ilişkili ama hikaye öyle uzun öyle karışık ki ben sadece en çok takıldığım bu kısmı sizinle konuşalım istedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?