yeni evliyken aldatmak

Size ilgi duyan birimi bu adam? Olay karışık dediğinde ilk aklıma bu geldi..

aşık olan erkeklerde aldatıyor ...en iyisi kimseyle evlenmemek en güzeli özgürlük ve mutluluk :

arkadaşlar hepinizin yorumunu okudum teşekkürler yalnız burada yanlış anlaşılma oldu biraz çünkü kadın kocasını seviyor,mantık evliliği erkek için geçerli

aynen öyle,mesela bu kadın evinin işini yapıyor,seni seviyor artı üste bir de para kazanıyor ...bir erkek daha ne istesin

E kendin vermişsin işte cevabı: sadık bir yapıda olmadığından

Bir de öyle bir yazmışsın ki 2 ay yaa 2 ay hani 3.ayda aldatma neyse gibi

yok ben 2 aya şu yüzden hayret ediyorum hani kimisi aldatma bahanesi olarak evliliğin rutinini filan gösterir sıkıldım der ki hiçbir şekilde mazeret olamaz bunlar ama böyle ay gibi kısa bir süre olunca insan ne sebepten olur ki diye afallıyor

Erkek serefsizse degil bir iki aylık evli dugun gecesi bile karısını aldatabilir. Nitekim kuzenim(erkek) esini balayında aldatmıstı.

Nedeni nicini yok karakterinde sadik olmak yokmus. Kiz arkadaslarinida aldatmis bencil sadece benim gonlum hos ousun tarzinda bir tipse evlenmesi onun icin birsey degistirmiyor demekki.

Yani bi de su var erkekler flort doneminde evliliklerinde nasıl olacaklarına dair sinyaller veriyor ama bizler gormezden geliyoruz. Dedigim karısını aldatan kuzenim, yuzlerce kızla birlikte olmus, dil capkini flortoz bir herifti. Bu adamın evlenince evliya olmasını bekleyemezsin mesela

bu da aynı dediğin gibi ...hani perşembenin gelişi çarsambadan belli olur öyle.Ama çoğu arkadaşın dediği gibi bu insanla evlenen kadında da biraz kabahat var aşkından ölsen de adamın ne olduğu belli nasıl hayatını yakarsın

aldatmak derken ne manada? zaten sevmeyerek mantık evliliği düşüncesiyle evlenmişler. aldatmadan kasıt başkasıyla yatmasıysa bence böyle bir evlilik için aldatma sayılmaz.

aldatmak derken ne manada? zaten sevmeyerek mantık evliliği düşüncesiyle evlenmişler. aldatmadan kasıt başkasıyla yatmasıysa bence böyle bir evlilik için aldatma sayılmaz.

kadın seviyor,erkek için bu bir mantık evliliği .aldatmanın içinde eskiden ciddi beraberliği olan sevgilisine dönüş yapması bile var,başka kadınlarla kaçamaklar dışında

kadın seviyor,erkek için bu bir mantık evliliği .aldatmanın içinde eskiden ciddi beraberliği olan sevgilisine dönüş yapması bile var,başka kadınlarla kaçamaklar dışında
o zaman bence eskiden ciddi beraberliğine olan sevgilisine dönüş yapması aldatmak. başka kadınlarla kaçamakları da karşı tarafın aldatmaya olan bakış açısına göre değişir.

Bu kadar açık konuşmak istemezdim ama böyle adamları evde tutmak için normalin üstünde mutlu etmelisin eger sevmiyosan bu sana işkence gibi gelebilir. Asiri iyi bir cinsel hayattan bahsediyorum:$ eger bu karakterdeyse fazla heyecan arayan bi tiptir diye dusunuyorum. Yani oyle tahmin ediyorum.

bence bu evlilik kurumunun ağırlıgını bilmemiş evcilik yapmış sanki. Evlendiği kadın çookk güzel de olsa aldatır bu kadın arayışı ya da tatminsizlik değil ki!!
adam bunu normalleştirmiş yani tek eşlilik normal değil muhtemelen evlenmeden önce de sevdiği halde sevgililerini aldatmış olabilir.
Mantık evliliği yapmış zaten sadık kalacak tip değil örneğin mantık derken "para " için se adam :
"zaten param var parasızlık çektirmessem sıkıntı olmaz evlilikte" düşünür ve farklı kişileri arzulamasa bile öylesine takılır.
hormonlarıyla evlenmiş se o iş de sıkıntı oldu mu dışarı yönelir
aşk evliliği yapmış ise hiç bir sıkıntı tatminsizlik parasızlık vs onlar hoşgörü ile halledilebilir. Saygı sevgi ve güven çok çok önemli birisi eksik olsa üç ayaklı sac gibi düşüveriyor evlilik ama sizin dediğinizde baştan sağlam temele oturmamış evlilik .
eger mantık evliliği ise susup oturacak kadın yada pişman olup boşanacak ama aldatıldıgı için değil mantık evliliği yanlış oldugu için boşanacak
kadında suç yok adam karakter yoksunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…