YENİ EVLİYKEN BUNLAR İNSANA SORUN GELİYOR:(

harbiden ha evlerdeki borcam stoğu eriyene kadar bir asır geçer kutusu açılmadan elden ele geziyo borcamlar
Ben niyeyse açmışım kutusunu hemen
Kaygısızları ağırlarım diye herhalde :KK70: Evde tezgah altındaki bi dolap borcamlara ait, kapaklısı var börek için dikdörtgeni var az sayı için karesi filan bi kaç boy

Sormamışlar da kendi istemiş ve hep istermiş gibi yazmıştı sanki
Ev hediyesi tabi alınır 'kullanılma' noktasına varmadıkça

Aman ne bileyim ben düşünmem pek bazı şeyleri, daha geçen gün annemin üst kat komşusu oturduğu evi aldı. Ablam gibidir çok çok severim, kurutma makinesi almayı çok istiyor dedi annem bende çamaşır makinesinin markasından kurutma makinesi aldım ev hediyesi. Samimiyet derecesine göre değişir bence. Bir de ben kardeşler arasında ki mevzulara karışılmaması taraftarıyım.

Aman ne bileyim ben düşünmem pek bazı şeyleri, daha geçen gün annemin üst kat komşusu oturduğu evi aldı. Ablam gibidir çok çok severim, kurutma makinesi almayı çok istiyor dedi annem bende çamaşır makinesinin markasından kurutma makinesi aldım ev hediyesi. Samimiyet derecesine göre değişir bence. Bir de ben kardeşler arasında ki mevzulara karışılmaması taraftarıyım.
Bende geçen 'eltime çamaşır makinesi almalı mıyım' diyen arkadaşa, eşin onun abisi alsın tabi dedim de dinleyen olmadı tabi

Orada da yazdım, görümcem evlenirken fırın ve bulaşık makinesi alınacağını duydum. Akşam eşime dedim ki birini biz alıp hediye edelim. Kimisi diyo ki o sana ne aldı? Bişey almadı zaten bekardı ama abisi kardeşine çeyiz hediyesi almalı bence, öyle düşündüm

Ablamın arkadaşı olan biri vardı bende haliyle az çok tanıyorum, ablama sordum ütü daha almadı demişti ütü aldım. Faydalı bişey olsun. Şimdi o bana aldı mı almadı mı derseniz almadı zaten çalışmıyor almasını da istemem.
Gönülden gelmeli bazı şeyler

Ben bazı yenge ya da eltileri anlamıyorum, çünkü ben kendi kardeşim olsa ne yapardım diye düşünüyorum eşim adına. Ki en küçük benim, benden sonra evlenen ev alan yok yani..

Back
X