- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
Ben de 6 aylık evliyim, ben de en az iki yıl çocuk düşünmüyordum. Şimdi aynı sana olduğu gibi kendimi bebek videoları izleyip iç geçirirken buluyorum.Bir gün aşırı istiyorum, ertesi gün sorumluluklar, vücudun değişmesi vs. derken kendi kendimi çocuk yapmamaya ikna ediyorum. Şimdi gene Çinli Caponlu çocuk resimlerine bakıyorum ya Rabbim akıl ver
Cocuk dunyanin eeen guzel duygusu onun kokusunu aldiginizda yeter zaten.hicbirseye engel degil
Benim iki kızım var yıllar oldu eşimle sinemaya gitmeyeli fırsat yok yani çocuklardanGenelde etrafımdakiler çocuğun evliliği kısıtladığını kabul etmiyorlar ben çocuğumla da her istediğimi yapıp her yere gidiyorum hayatı kendin zorlaştırır ya da kolaylaştırırsın insanlar kendi kendine tabu oluşturuyor diyorlar
Ben buradan şunu anlıyorum ki kimisine göre çocuk hayatın gidişatını değiştirmiyor kimisine göre değiştiriyor her tecrübe farklı farklı belki çocuğun yaramaz yada uysal olması ile de ilgili olabilir öyleyse ? :)Benim iki kızım var yıllar oldu eşimle sinemaya gitmeyeli fırsat yok yani çocuklardan
Çocuk olunca hiçbirşey eskisi gibi olmuyor maalesef
Evet doğru söylüyorsunuz maddi durumumuzu ayarlayalım önce kenara biriktirelim 7 bin lira kadar birikmişliğimiz var düğünden kalan paramız ama hazır suya dağlar dayanmaz derler ya o misal elbetteki yeterli bir miktar değil :)Bir süre bütçenizi ayarlamak icin bekleyin derim
Cocuk güzel ancak maddi acıdanda cok fazla sorumluluk gerektiriyor
Maddi sıkıntı yasayacagını düşünüyorsun vardır bi bildigin ancak dedigim gibi birikim yapıp cocugu düşünmeye baslayın
Eksisi bana gore yok canimbebisine gore ayarliosun zaten plan programj
Tabi hastanesi kontrolleri maması bezi odası arabası bi dünya şey varBen buradan şunu anlıyorum ki kimisine göre çocuk hayatın gidişatını değiştirmiyor kimisine göre değiştiriyor her tecrübe farklı farklı belki çocuğun yaramaz yada uysal olması ile de ilgili olabilir öyleyse ? :)
Evet doğru söylüyorsunuz maddi durumumuzu ayarlayalım önce kenara biriktirelim 7 bin lira kadar birikmişliğimiz var düğünden kalan paramız ama hazır suya dağlar dayanmaz derler ya o misal elbetteki yeterli bir miktar değil :)
Birde kullanıcı adın isim soyisminse değiştir derim ne olur ne olmaz
Benim de 7 aylik kizim var. Evet onunla cok fazla yere gittik ama gidemedigimiz yer sayisi da cok fazla. Bebek olunca hayatin bitmiyor. Yine de basbasayken yapabildigin seyler azaliyor. Cok istiyosan yap tabi. Sadece yasadiklarimdan yola cikarak diyorum. Esin de tanidiklarin da bebegi en fazla birkac saat sevecek. Aglayinca annesine yollayacaklar. Bir sure sonra sen de stresleneceksin, yorulacaksin. Aman bugun de suraya gitmeyiverelim diyeceksin.Genelde etrafımdakiler çocuğun evliliği kısıtladığını kabul etmiyorlar ben çocuğumla da her istediğimi yapıp her yere gidiyorum hayatı kendin zorlaştırır ya da kolaylaştırırsın insanlar kendi kendine tabu oluşturuyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?