Yeni evliyken hamile kalmak fikirlerinize ihtiyacım var :)

Evliliğin oturması için 5 ay kısa bir süre ama bebek için beklemeyin derim.Hastaneler anne olmak için tedavi gören insanlarla dolu.Ayrıca insanoğlu doyumsuz bebek için birikim hiçbir zaman tam olmayacak çünkü her geçen gün yeni bişeyler çıkıyor teknoloji değişiyo ve bizde bir heves hepsinden almak istiyoruz. Büyükler doğru söylemiş evlenince bebeği yapmakta gecikmeyin sonrası size kalmış 2-3-4 ama bir tane olsun. Bende evlenmeden önce çok sağlıklı bilirdim kendimi evlenipte çocuk için hastanelere gitmeye başlayınca öğrendim ki beyinde mikroadenom var şuan için minik olsa da risk ve hala hamile kalabilmiş değilim. İki kez tüp bebek denemesine rağmen. Ayrıca hastaneler de yaş aralığı 22-30 arası hepsi zamana bırakıp pişman olanlarla dolu.

Evet bana da büyüklerim 1 sene sonra olsa ne olur simdi olsa ne olur zaten 9 ay karnında bekleme sonra pişman olursun diyorlar teşekkürler fikrinizi paylaştığınız için :)

evliliğin oturması için beklenmesi gerektiğini düşnüyorum en azından 1 yıl. şimdi cicim ayları her şey basit ve tozpembe gelebiliyor. sorumluluk ve hayat gailesi insanı zora sokup tahammül sınırlarını zorlayabilir ve maalesef evliliği zedeleyebilir. türlü türlü konular görüyoruz burada allah kimseye vermesin. birbirinize alışıp, huyunuzu suyunuzu iyice tanıtın çıkın gezin tozun. bunları çocukla da yapabilirsiniz tabii ama başbaşayken çok başka oluyor tadı.

allah dileyene diledikleri vakit versin inşallah çocuk. ama bu konuda dışardan gelen söylemler yerine kendi maddi-psikolojik durumunuz çok daha önemli

Teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için

Daha çok genç ve yeni evlisiniz. Bence birkaç sene evliliğinizin tadını çıkarın. Evet bebek çok güzel bir duygu evliliğe kattığı güzellik de tartışılmaz ama aynı zamanda zor ve büyük sorumluluk. Şöyle birkaç yıl keyif çatın evliliğiniz otursun illa ki bebeğin de zamanı gelecek.

Rabbim ne zaman dilerse o zaman verecektir zaten haklısınız hayırlısı olsun hakkımızda

Kayınvaliden Melek de olsa eşin mükemmel bir erkek olsa da ilk 3 sene ne kadar hormonlar anne olma Lehine tavan yapsa da ,çocuk sahibi olmayı önermem.İnsanlar erkekler kadınlar ;dönüşüm gelişim içindeler ve yarın kimsenin nasıl davranacağını bilemezsin.Güzel de gitse bir evlilik 2-3 seneden önce rengini belli etmez oturmaz.Aşk denen şey 3 sene sknra kendini sevgiye bağlılığa bırakıyor mu o 3 senede tanıdığın adam evlendiğin adam mı kayınvaliden sana sevecen davranan kadın mo hala ,bunları göremeden sırf üreme yeteneğini haiz olduğun için çocuk yapmak bencillik ve yersiz cesaretten başka bir şey değildir benim gözümde.

Teşekkürler fikrinizi paylaştığınız için

Merabalar bende 4 aylik ewliyim benim adetim 17si 6sinda 1 damla lekelenme ve 23undeyken 1 haftalik gecikmem oldu ama 1.20 cikti kan sonucu gebelik yok dendi 31 aralikda da 0 cikmisti yukselme var gibi dusunuyom.tarlusal yazdi ama icmek istemedim yukselirmi acaba

Valla bunu benim konuma değil de gebelik kısmına yazarsanız tecrübeli kişilerden cevap almış olursunuz benim hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…