senin ve partnerin burçları göz-ten-saç rengi....
[SUB][/SUB]
Kızlar falıma bakana kahve falı bakıcam
canım kahvene bakayım sende benim kahveme bak olur mu:26:
Senin karşında biri var bir erkek bu erkeğin gönlü sende seviyor bu seni ama bunun arkasında bir bayan var tam anlamadım bu ilişkiyi destekliyormu yoksa gözümü kalıyor ama bu erkekle seni düşünüyor maddi anlamda ferahlayacaksın güzel bir haber evin içinde 3 Kişimisiniz size bir para var için karanlık canım ama genelde kuruntu bunlar çok güzel bir kısmet çıkmış ilerleme var falında geleceğin parlak kariyerinde yaşayacaksın bu ilerlemeyi dışardan bir paketin var çok güzel bir dileğin var yakında olacak bu Dilek sevineceksin çok ve haneye ay doğuyor bu kadar canım soracağın bir şey varsa sor
o bayan belki eski sevgilimin ablasıdır onlada samimiydik ama severdi hani aslında.bu çocuk böyle başka kız için ayrılcak falan biri değilde o yüzden ona yordum canım.sence bu beni aricak mı yakın zamanda?? 4 kişiyiz evde canım ama pazar ingilizce sınavını geçersem ben okuduğum yerde yüksek lisansa başvurucam olur gibi geliyoda.
Bence sınavın çok iyi geçecek arayıp aramıycağını bilmiyorum ama kalbi sende
canım aslında temiz içinde çevrende ama çok dedikodu var seninde aklını çok karıştıran insan var bence herşeyi herkese anlatığ kafanı bulandırmalarına izin verme.2 dileğin var ama çok farklılar.biri olucak diğeri olmicak canım.bu erkek arkadaşınla karşı karşıyya geliceksin ama sen istemiceksin sanki aranız kötü araya çit çekmişsiniz gibi çıkmış.sen üzülüp gidiceksin istemeyerek doğrusu bu diye.ailede bi ikilem olucak.fikir çatışması gibi.biraz zaman sonra sen gittikten sonra bu çocukla konuşman yine olucak barışcaksınız sanki sarılmanız çıkmış
canım aslında temiz içinde çevrende ama çok dedikodu var seninde aklını çok karıştıran insan var bence herşeyi herkese anlatığ kafanı bulandırmalarına izin verme.2 dileğin var ama çok farklılar.biri olucak diğeri olmicak canım.bu erkek arkadaşınla karşı karşıyya geliceksin ama sen istemiceksin sanki aranız kötü araya çit çekmişsiniz gibi çıkmış.sen üzülüp gidiceksin istemeyerek doğrusu bu diye.ailede bi ikilem olucak.fikir çatışması gibi.biraz zaman sonra sen gittikten sonra bu çocukla konuşman yine olucak barışcaksınız sanki sarılmanız çıkmış
Niye bize kimse tarot bakmıyor
özegi bana bakacaktı bugün ama nerde bilmiyorum:) muhabbeti fal konusunda kahveye bakarsan tarot bakanlar var orda canım istersen
canım ben beyaz tenli ela gözlüyüm akrep burcuyum,oda esmer koyu saçlı ve koyu kahverengi gözlü,koç burcu.hemen hemen aynı boydayız.eski sevgilim kendileri tabi:)
Bu kişiyle bir konuşman olacak yani ondan bir haber alacaksın bu aranızdaki ilişki hakkında fikirleri olacak senden hoşlanıyor seninle ileriye dönük planları var ancak senden zaman isteyecek. Ona karşı hislerin yoğunlaşacak gittikçeyol görünüyor sana sen yola gideceksin ve bir müddet sonra yeniden bir araya geleceksiniz. O seni brilerinden kıskanmış biriyle çıkma - isteme gibi bir şey mi oldu. Bunun kıskançlığını yaşıyor ya da seni kaybedeceğinin korkusunu. Aranızda ise çok uyumlu bir aşk var. Sadece beğeni anlamında değil ruhen de birbirinizle çok uyumlusunuz. Bu kadar babyster.
yok caım o ayrıldı sevgili olarak hissedemiyomuş tarzı laflar etti.bende senin gibi düşünüyodum uyumluyuz sanıyodum hatta o inandırmıştı buna beni 1 aydırda ayrıyız.sence yakın zamanda mı konuşmamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?