yeni fal

yorum yapanlara tarot acabilirim partnerin ve kendsnn burçlarını göz saç ten rengini yazarsa

Eki Görüntüle 791327 Eki Görüntüle 791328 Eki Görüntüle 791329

yorum yapanlara tarot acabilirim partnerin ve kendsnn burçlarını göz saç ten rengini yazarsa

canım bakıyorum hemen.senin dertlerin abarttığın kadar önemli şeyler değil aslında ama çok dolmuşsun.sen kalabalıkça bi gurupla kutlamaya gidiyosun bişeyi.senin mutlu olduğun kazandığın bi zafer karşısında oluyo bu kutlama.senin ayağını yerden kesen biri var resmen.sevgilin varsa bu o.yakınlaşmanız var.çok sinsi 2 kişi gördüm aileden bunlar ama zıtlar.2sinin tek ortak noktaları sensin senin dedikodunu yyapmak yada kötü bi hareketini kollamak.bu aralar çok dışarlardasın sen kafa dağıtmak için belki belkide eğlence çözemedim bugün çok olumsuzumda ben o yüzden canım. bu kadar görebildim.
canım ben bugün ydsye girdim.çalışmıştım ama hiç iyi geçmemiş gibi internette bu gurup gördüm onların sorularına göre hani.ruh halim berbat mideme vurdu bide kusup duruyorum.bi bakar mısın geçebilicek miyim kahvemi koysam? yada tarotta buna bakabilir misin? bakamam dersen eski sevgilimle blgilerimizi vereyim.

Şimdi bakamam canım yatıcam çünkü hangisini istiyorsan ona göre yap. Kahve istiyorsan kahve koy yarın da koyabilirsin işten geldikten sonra bakarım. Tarot istiyordsanda bilgilerinizi yaz sorun varsa eğer sorunu yaz ona da işten geldikten sonra bakabilirim. O sınava ben de girdim:) üzülme yds her daim zor. Onun yerine IELTS 'ye hazırlanablirsin eğer sağlam bir ingilizce temelin var ise.

oof çok kötü oldum ben geçersem bunu başka şehre gidicektim işte.sen bakmııştın eski sevgilimle bana bi yola gidiceksin demiştin ama bu sınavla zor gitmem o yola.kahvem hazır canım eklemiştim.hemen mi yatıcaksın koyuyuroum hemen belki moral olur yatmadan yetişir yorumun

Tarotta sınavın için de bakabilirim sorun değil sadece soru sorman yeterli.

Tamam canım yatmadan bakayım o zaman.

Canım hayallerine çok kapıldığın bir döneme greceksin. Biraz eyleme geçmen lazım bu hayalperestlii bırakıp.Biraz maddı sıkıntı içerisine girebilir bu nedenle borç para istemek zorunda kalabilirsin.
Ayrıca eski bir ilişkin varsa onu unutup ileriye bakmanın yeni aşklara yelken açmanın zamanı gelmiş. T ya da H harfli biri var bu kişiye arkanı dönüp gidiyorsun.
Senin için dönüm noktası olan bir döneme gireceksin. Yolun olabilir öngördüğünden ya da istediğinden farklı bir yola sapmak zorunda kalabilirsin.

aaa olur canım.sınavıma baksan çok memnun olurum.ben beyaz tenli kızıl saçlı ela gözlüyüm.akrep burcuyum adım merve:)

tarota yarın bakayım canım geç kalıyorum çünkü. İyi geceler.

canım bide bu tarotuna göre hiç olmadı:)) tarotta eski sevgilimle olacak demiştin hani olmazsada çok iyi şeyler bilmiştin.bide maddi sıkıntıya girmem pek ben aslında evdeyim hala işe başlamadım çünkü.dönüm noktası inşallah gidebilmem olur canım sağol

tarota yarın bakayım canım geç kalıyorum çünkü. İyi geceler.

senden rica etsem bana tarot bakar mısın sende kahveni eklersin kahve falına bakarım..
ben:esmer kahverengi gözlü,siyah saçlıyım kova burcuyum aslında kovamıyım balıkmıyım çözemedim kimi yerde balık yazıyor kimi yerde kova ama en çok kova yazana denk geldim şubat 19 doğumluyum.
nişanlım:esmer kahverengi gözlü başak burcu, siyah saçlı...

tarot yorumunu ve kahve fincanının resimlerini bekliyorum canım..

Canım banada tarot bakarmısınn ? ben ikizler burcuyum o balık . ikimizde kahve rengi gözlüyüz ben 1.70 o 1.88 ben kumralım beyaz tenliyim o buğday tenli ne diyosun bize :)

bana fal bakanın bende falına bakarım
şimdiden bakanların ağzına sağlık..
bakamayıp baktırmak steyen varsada özelden msj atabilirler sorun değil onlarınkinede baka bilirim:):)

Eklentiler

• $02092013397.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $02092013398.webp
    11 KB · Görüntüleme: 84
  • $02092013399.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $02092013400.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $02092013401.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 73
  • $02092013402.webp
    11 KB · Görüntüleme: 89
  • $02092013403.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $02092013404.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $02092013405.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $02092013406.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $02092013407.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 85
Canım rica etsem benim de falıma bakman mümkün mü? Bu sıra biraz sıkıntım var da... Ben faldan falan pek anlamam ama istersen bir rüyanı yorumlayabilirim. Gerçi söylemedi deme onda da büyük bir iddiam yok.

aaa olur canım.sınavıma baksan çok memnun olurum.ben beyaz tenli kızıl saçlı ela gözlüyüm.akrep burcuyum adım merve:)

SINAV İÇİN:

Sınavının sonucu beklenmedik bir başarı seviyesinde olacak. umduğundan daha fazla puan alacaksın.
Kariyerin ya da işini daha iyiye götürmek için atmakta olduğun adımlar doğru yönde.
Kontratlar ve iş anlaşmaları gündemde olabilir. Bitraz gecikme yaşanacak ama gerçekleşen bir anlaşma söz konusu olabilir.
Bunun sonucundada ev ya da iş değiştiriyor olman olası.

Yeni bir açılım yapıyorum sana. Bu açılımı ilk defa yapıyorum bu yüzden eksikliler olabilir.

Sorular ve cevapları şu şekilde:

1-Sevgilim beni seviyor mu?
1- Seviyor ancak maceraperest biri. Gözü dışarı kaymaya meyilli o yüzden dikktli olmanızda fayda var.

2-Uyumlu muyuz?
2-Her ikinizde kendi bildiğinizin en doğru olduğunu iddia ediyorsunuz. İlişkilerde bazen bir taraf alttan almak zorundadır bunu farkeder ve birbirinize anlayışla yaklaşırsanız tüm sorunlar çözülecek.

3-Benzer hedeflerimi,z ve isteklerimiz var mı?
3-İkinzde şimdiye kadar ailelerinize çok düşkün yaşamışsınız. Bu yüzden istek ve hedefleriniz parallellik gösteriyor. Benzer aile yapılarından geliyor oluşunuz amaçlarınızı bierbirine yaklaştırmış. İkinizde biraz daha özgürlük ve keyfince yaşama arzuluyorsunuz.

4-Sevgilim sadık ve güvenilir biri mi?
4-Aslınd biraz çapkın biri ama size olan aşkı ve aranızdaki duygusal bağ onu olgublaştırmış ve daha ağırbaşlı olmuş. Bu yüzden size ve evine sadık.

5-Birbirimize sadece cinsel açıdan mı çekici geliyoruz?
5-Kesinlikle bundan ibaret değil. Birbirinizin ruhunu görebiliyorsunuz. Manevi açıdan birbirinizi tamamlıyorsunuz.

6-Sevgilim evlenmeyi düşünüyor mu?
6-Evet. Mutluluğu arıyormuş ve sizde bulmuş. Düşüncesi evlenmek ve bu konuda hiç bir korkusu, güvensizliği yok.

7-Sevgilimin yüksek standartları ve bağlı olduğu değerleri var mı?
7-Sevgiliniz iş ve sosyal hayatında sabırsız biri. Özgürlüğüne çok bağlı. Büyük umutlara sahip ve çok şanslı biri. Sosyolojik ve felsefi konulara ilgisi olabilir.

8-Sahip olduğumuz para ve maddi varlığı paylaşabilecek miyiz?
8-Sizin için aslolan her zaman mutluluğunuz olacak ve maddi konular her zaman ikinci planda olacak. Ne elde ediyorsnız hepsini paylaşacaksınız. Çünkü birbirinize olan sevginiz maddi kaygıların önüne geçecek.

9-İlişkimiz sürecek mi yoksa ayrılacak mıyız?
9-İlişkiniz için umutlu bir gelecek vaadi var. Biraz kavgalar olabilir. Ayrılık gözükmüyor ama eğer ayrılırsanız da bu ortak bir karar olacak. Kimsenin kimse de gönlü aklı kalmayacak ve iki tarafta yoluna devam edebilecek.

10-Sonuç ne olacak?
10-Güzel haberler sizi bekliyor. Şehir ya da ev değişikliği olabilir. Sosyal çevreniz değişecek. Yeni bir adım atacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…