- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
Eki Görüntüle 791327 Eki Görüntüle 791328 Eki Görüntüle 791329
yorum yapanlara tarot acabilirim partnerin ve kendsnn burçlarını göz saç ten rengini yazarsa
canım bakıyorum hemen.senin dertlerin abarttığın kadar önemli şeyler değil aslında ama çok dolmuşsun.sen kalabalıkça bi gurupla kutlamaya gidiyosun bişeyi.senin mutlu olduğun kazandığın bi zafer karşısında oluyo bu kutlama.senin ayağını yerden kesen biri var resmen.sevgilin varsa bu o.yakınlaşmanız var.çok sinsi 2 kişi gördüm aileden bunlar ama zıtlar.2sinin tek ortak noktaları sensin senin dedikodunu yyapmak yada kötü bi hareketini kollamak.bu aralar çok dışarlardasın sen kafa dağıtmak için belki belkide eğlence çözemedim bugün çok olumsuzumda ben o yüzden canım. bu kadar görebildim.
canım ben bugün ydsye girdim.çalışmıştım ama hiç iyi geçmemiş gibi internette bu gurup gördüm onların sorularına göre hani.ruh halim berbat mideme vurdu bide kusup duruyorum.bi bakar mısın geçebilicek miyim kahvemi koysam? yada tarotta buna bakabilir misin? bakamam dersen eski sevgilimle blgilerimizi vereyim.
Şimdi bakamam canım yatıcam çünkü hangisini istiyorsan ona göre yap. Kahve istiyorsan kahve koy yarın da koyabilirsin işten geldikten sonra bakarım. Tarot istiyordsanda bilgilerinizi yaz sorun varsa eğer sorunu yaz ona da işten geldikten sonra bakabilirim. O sınava ben de girdim:) üzülme yds her daim zor. Onun yerine IELTS 'ye hazırlanablirsin eğer sağlam bir ingilizce temelin var ise.
Tarotta sınavın için de bakabilirim sorun değil sadece soru sorman yeterli.
aaa olur canım.sınavıma baksan çok memnun olurum.ben beyaz tenli kızıl saçlı ela gözlüyüm.akrep burcuyum adım merve:)
tarota yarın bakayım canım geç kalıyorum çünkü. İyi geceler.
Tamam canım yatmadan bakayım o zaman.
Canım hayallerine çok kapıldığın bir döneme greceksin. Biraz eyleme geçmen lazım bu hayalperestlii bırakıp.Biraz maddı sıkıntı içerisine girebilir bu nedenle borç para istemek zorunda kalabilirsin.
Ayrıca eski bir ilişkin varsa onu unutup ileriye bakmanın yeni aşklara yelken açmanın zamanı gelmiş. T ya da H harfli biri var bu kişiye arkanı dönüp gidiyorsun.
Senin için dönüm noktası olan bir döneme gireceksin. Yolun olabilir öngördüğünden ya da istediğinden farklı bir yola sapmak zorunda kalabilirsin.
aaa olur canım.sınavıma baksan çok memnun olurum.ben beyaz tenli kızıl saçlı ela gözlüyüm.akrep burcuyum adım merve:)
senden rica etsem bana tarot bakar mısın sende kahveni eklersin kahve falına bakarım..
ben:esmer kahverengi gözlü,siyah saçlıyım kova burcuyum aslında kovamıyım balıkmıyım çözemedim kimi yerde balık yazıyor kimi yerde kova ama en çok kova yazana denk geldim şubat 19 doğumluyum.
nişanlım:esmer kahverengi gözlü başak burcu, siyah saçlı...
tarot yorumunu ve kahve fincanının resimlerini bekliyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?