yeni fal

özeci canım benim çok teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi olur çok sağol

wawww harika fal bakmıssın :)

canım çok ilgimi çekti bu açılımı bana da yaparmısın ne çıkacak çok merak ettim bakarsan sevinirim eğer istersen bende sana tarot bakabilirim

ben kumral kahverenk gözlü beyaz tenliyim balık burcuyum
sevgilim kumral yeşil gözlü beyaz tenli başak burcu

sağol canım benim açılımın çok güzel oldu tebrik ediyorum bu tarot güzel şeymiş:):) ağzına sağlık canım
gözü dışarı kayarsa gözlerini oyarım birdaha kayacak gözü olamaz asabımı bozmasın:):)
benim ki yapmaz ya kıyamaz bize:) (yani inşallah)
bide 1 buçuk ay sonra düğünümüz var allahın izni ile
ve biz başlarken evlenme teklifi ederek başladık :):)
ailemiz ve kültürümüz birbirirnin aynı
evet benden önce hovardaydı deişik bir hayatı vardı ama hayatına girdiğim günden beri herşeyi çok şükür geride bıraktı ardınada bakmadı

Eki Görüntüle 791327 Eki Görüntüle 791328 Eki Görüntüle 791329

yorum yapanlara tarot acabilirim partnerin ve kendsnn burçlarını göz saç ten rengini yazarsa

canım sanırım özel ilişkilerinde biraz skıntıların varmış fakat onları atlatacağını görüyorum..

ailene neşe ve huzur gelecek bolluk olacak.
canım falı kapatırken tuttuğun dilekten bahsetmiyorum ama normalde istediğin dilekler var sürekli aklından geçirdiğin olmasını istediğin onlar biraz geç olacak fakat eninde sonunda olacak..
gereksiz korkulara kapıldığın bir döneme girmişsin canım ama gerçekten gereksiz üzme boşyere kendini
eskide unutamadığın ilişkiler ya da ne bileyim buna benzer olaylar var ama onları artık unutmanın zamanı gelmiş görünüyor..
geçmişe bu kadar bağlı yaşama unutman gerekenleri kapatman gereken konuları sende biliyorsun farkındasın fakat sürekli unuttum deyip tekrar gündeme getiriyorsun bu hem sana hemde karşındakilere zarar veriyor..
karamsar olmamalısın çünkü mutluluk gerçekten senin elinde..
sanırım hanenin içinde sevdiğin değer verdiğin birinden negatif enerji almaya başlamışsın sana yönelik ama bununda sorumlusu malesef sen görünüyorsun..
senden borç isteyecek biri olacak gene hanenden biri görülüyor ama evine gelipde isteye bilir ondan tam emin olamadım bir bayan isteyecek sanırım..
canım işyerinde çokmu üstüne geliyorlar patlama noktasına geldiğin zamanar varsanki buarada işyeri dedim ama çalışmıyorsan arkadaş çevrende olabilir ama aile değil.. çok rahat değilsin orası neresi ise hatta deiştirmek istediğin zamanlarda oluyor fakat kurulu düzenini çabuk bozabilecek biri olarak görmüyorum seni..
bencil değilmişsin fakat sana bencilliği öğretmişler malesef ki...
canım koyduğun resimler bulanık net değil birdahakine daha fazla resim koy bir çok açıdan tabağınıda her açıdan çek canım bu olmadı farkındayım ama sadece bunları görebildim yeni resim yükle tez zamanda

Teşekkürler canım. Fotoğraf makinem evde telefon da iyi çekmiyor ondan bir türlü güzel resim paylaşamıyorum maaleseff

Teşekkürler canım. Fotoğraf makinem evde telefon da iyi çekmiyor ondan bir türlü güzel resim paylaşamıyorum maaleseff

canım ben öyle kelebek gibi güzel bakamıyorum ama kahve içtiysen eklede fallaşalım ben çok sıkılıyorum bugün((

aynı soruları bnde sevgılımle ılgılı cok merak edıyorum.banada bakarmısın bnde kahve ekledıgınde bakarım sana.bn sarısın kahve gözlu kıvırcık saclıyım.suan ayrıldıgım bna tavır yapan sevgılım 8 gundur hıcbı sekılde görusmedıgım.yesıl göz beyaz ten kumral bırı azcıkta kel.göbegıde var.ama onu cok sevıyorum.özellıkle tekrar görüşcekmiyiz bni arıycakmı evlencekmı bnle dıye cok merak edıyorum en son sana fal baktırdıgımda aynen cıkmıstı.

canım sen fincanı ve tabağını bir çok acıdan çek bana yeter illa çok güzel çekiyor olman gerekmez açıları değiştirip bol resim çek yeter bana.. canınıda skma ekleyince haber ver bakarım tekrardan

merhaba canım kahve içsem bana da bakarmısın

Bu sefer oldu sanırım :)

hatta bakayım canım sıkılıyo zaten bakmazsanda fal canın sağolsun belki tutaar:))
sende 2 kişinin çok büyük nazarı var gibi.biri aileden biri başka aile dışı.sen biriyle buluşmaya konuşmaya bi yere gidiyosun.senin bi erkekle yakınlaşman var. bu eski sevgilinde olabilir barışıyo olabilirsiniz canım el elesiniz.çok mutlu bi döneme giricen sen.senin bu erkekle konuşmaman için 2 arkadşın engel olcuak ama dinlemiceksin gidiceksin.direk bu çıkmış valla bu kaadaar

Teşekkürler canım aşk açılımı mı istiyorsun?

Teşekkürler canım aşk açılımı mı istiyorsun?

canım bu ingilizceden 60 almam lazımdı istediğim üniverste için kendi okulum için.53 aldım.hocayla konuştum bana gel başvur alınırsın nisanda verirsin dedi ama babam sıkıntı yaratabilir.bu duruma bakar mısın bi? gitmek istiyorum babam sorun çıkarıcak ama sorun çıkarsın istemiyorum.ben beyaz tenli kızıl saçlı ela gözlüyüm akrep burcuyum

Aşk duygularla ilgili olumlu bir durum içindesin. Bu senin kararlarını etkiliyor olabilir. Babanın karşı çıkacağını söylemişsin. Kartında fikirlerini güvenle ifade etmen gerektiğini söylüyor. Bu durumun duygusal ve maddi yönlerini dengelemeli mantık çerçevesinde düşünmelisin. 3. bir kişiden kararın konusundan sana yardım etmesini isteyebilirsin. Babanla açıkça konuştuğunda anlayış gösterecektir. Çıkan kartlardan bir diğerinde sadece kendi sorunlarına odaklanmış görünüyorsun. Güçlü, iradeli ve sivri dilli birisin. Kararları sadece kendin almayı istiyorsun ancak bu sana sıkıntı yaratabilir. Daha uzlaşmacı bir tavırda olman senin faydana olacak. Olumlu bir değişim yaşayacağın çıktı kartlarında. Bir dönemi kapaıp yeni bir dönem açıyorsun. Üstlendiğin bir işi başarıyla tamamlayıp meyvesini yiyeceksin. Bunun sonucunda da hayatında kaçınılmaz bir değişim olacak. Ancak sağ duyulu olman çok önemli. Ben bilirim ben yaparım tavrından ziyade başkalarının fikirlerine de önem vermelisin.

msj kutunn doluuu :/

Aynı anda çok fazla şey oluyr hayatında. Bir den fazla kişi arasında kalmış, kafan karışmış gibidsin. Bir karar verme ihtyiacı hissediyorsun doğru yol ise yanında mutlu olduğun, beraber eğelenebildiğin insanla olmak. Hayatın yeni bir yöne hareket edecek. Varolan tüm sorunlar senin lehine çöümlenecek. Şu an içinde bulunduğun durumun farkına varmanın gerekli olduğunu söylüyor kart. Ne istediğinin farkında ol ve ona göre yolunu çiz bu kişiler arasında karar vermen gerektiğini ve o kararda istikrarlı davranman gerektiğini söylüyor. Çünkü bu karmaşa seni kaosa sürükleyecek çözümlenmezse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…