Yeni Filmlerden Hangilerini Önerirsiniz?

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
5.270
2.007
373
selamlar arkadaşlar :31:

son zamanlarda film dünyasını pek takip edemedim. hani şöyle neşeli, insanı güldürürken hüzünlendiren, vurdulu kırdılı olmayan hangi filmleri önerirsiniz?
tabii netten izleyeceğim için çok yeni olmaması iyi olur :23: malum hemen ulaşılamıyor :27:

şimdiden teşekkür ederim :34:

the best offer: sonu vurucuydu. film hareketli ve güzeldi.
içimdeki yangın diye bi film var tam bi trajedi ama konusu çok vurucu. ağlak. konusu güzel.
12 yıllık esaret var, biraz durgun ama konusu oyunculuk falan gayet güzel. yaşanmış bir film.
zincirsiz i izlemişsindir muhtemelen ama izlemediysen benim izlediğim son 20-30 içinde en eğlencelisiydi ama biraz zevk meselesine göre beğeninin değişebileceği bir film.
bir ayrılık(2011) filmi çok güzel. olaylar akış falan. o da çok sevdiğim filmlerden. ama sonu tatmin etmeyebilir.
the king speech eğlenceli ama herkesin sevebileceği bir film değil.
zindan adası sürükleyici kafa yorucu vurucu.
black swan çerezlik
kıyamet günü çok ağlak çok etkileyici bir film. beni bayağı bir etkiledi. yaşanmış bir film.
tanrı kent: benim için zincirsizle aynı kefede. beni acayip eğlendiren bir film ama tarzına gitmeyebilir. çok hareketli ve eğlencelik bir film. vurucu yanları da çok. dolu dolu bir film.
hayat güzeldir çerezlik. izlemeyeni dövülenlerden
piyanist: etkileyici, çok güzel, duygusal.
dövüş kulübü çerezlik. izlemeyeni dövülen filmlerden
cinema paradiso bu da benim için zincirsiz ve tanrı kentten sonra favorim olan bir film. ama sıkıcı gelebilir. :)
ejderha dövmeli kız, sürükleyici heyecanı düşürmeyen çok eğlenceli bir yandan da duygusal gizemli bir film.
the great gatsby görsel olarak harika bir film. gizemli aşk dolu :p
prisoners çok sevdiğim filmlerden biri daha. oyunculuk falan almış götürmüş. deli bir film. mutlaka izle bence.
rush bir yarış filmi. önyargıyla izledim yarış filmlerini sevmem diye ama çok güzeldi. konusu vurucu heyecanlı. ve yaşanmış bir hikaye.
about time çerezlik. biraz fantastik olduğu için benim pek tarzım değil ama izlenebilir, eğlenceli ve değişil bir film.

bazıları eski ama yazmadan geçemedim onları da :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim :31:
çoğunu izledim geri kalanı da araştırayım en yakın zamanda.

Back
X