Yeni flörtüm (yani sanırım)

hupsidupsi09

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2024
141
280
23
30
Eveetttt ben ve flörtlerim serisine yeniden hosgeldikkkkk. Dün birisiyle çok ani bir şekilde date eyledim . Çok tanışmadan etmeden buluştuk . Biraz heyecan girsin hayatıma istedim sanırım . Arabayla oturduğum muhite geldi. İşten çıkmıştık ikimizde . Karşımda barış arductan hallice esmer kaslı takımlı bir bey djdjdkdkd cidden etkilendim . Oturduk bi mekana . Dümdüz bi kahveci . Oturur oturmaz sohbete başladık zaten . İki saat hiçbir şey gidip almadan sohbet etmişiz . Aşırı komikti kendisi . En son bi şey almazsak kovacaklar dedim de öyle kalktık aldık bi şeyler. Kahveler içildi benim teklifimde biraz yürüyelim diyerek kalktık . Yürürken de aynı gülüyoruz sohbet ediyoruz . Sonra eve geçeyim ben artık saat geç olmuş dedim . Eve bıraktı . Yarım saat sonra da mesaj attı yine esprili bir mesaj . Gece bire kadar da öyle sohbet ettik telde . Bugün oldu hala yazmadı . Ben mi çok beklentiye girdim acaba . Normalda sabah bi günaydın beklerdim . Boşanalı iki yıla yaklaştı flört olaylarına yeni yeni dahil oluyorum süreçler nasıl işliyor bilmiyorum

Son düzenleme:
Eve geçtikten sonra ki konuşmaları arkadaşça geyik muhabbeti mi yoksa ilişki başlangıcı gibi miydi ki . Yazmaması normal değil

Eve geçtikten sonra ki konuşmaları arkadaşça geyik muhabbeti mi yoksa ilişki başlangıcı gibi miydi ki . Yazmaması normal değil
Yani güzel bi kadın olduğumu söyledi . Kendisi biraz seküler gibi . Ben kapalıyım . Belki uygun görmemiş olabilir bilmiyorum. Bende sabah yazmasını beklerdim . Akşam da yazmazsa nanay

Benim en son ki sevgilim de aşırı iyi geçen ilk datein ardından bana koca bir gün yazmamıştı ve ertesi gün yazmıştı ve uzun güzel bir ilişkimiz de olmuştu
yani erkekler de kendilerince çok ilgili görünmemek için taktik gibi bir şeyler yapıyorlar

Yani date sonrası eve bıraktıktan yarım saat sonra yazdı yine uzun uzun sohbet ettik ama bu sabah günaydın görmek isterdim . Bu saat oldu hala yok . Akşam da yazmazsa gerçekten eksi puan

Yani date sonrası eve bıraktıktan yarım saat sonra yazdı yine uzun uzun sohbet ettik ama bu sabah günaydın görmek isterdim . Bu saat oldu hala yok . Akşam da yazmazsa gerçekten eksi puan
Aynı senaryo aslında bizde de öyleydi ama kendi kafalarında farklı düşünüyorlar biraz bekle yarın da yazmazsa şut

Genelde geyik muhabbeti olunca pek ilişkiye çevirmeyip ghosting yapıyorlar sonradan
Çok geyik sayılır mı bilmiyorum. Buluşma üzerine çok konuşmadık . Genç durmamla alakalı konuştu. Güzel bulduğunu söyledi yani ne diyecek zaten çirkinsin mi diyecek djdkdkd kahveyi ben ödemek istedim bi sonraki bulusmada sen ödersin dedi güldü falan

Aynı senaryo aslında bizde de öyleydi ama kendi kafalarında farklı düşünüyorlar biraz bekle yarın da yazmazsa şut
Ya bi önceki buluşmam başkasıyla oldu o tam faciaydı benim için dkdkdkdld . Onun niyet direkt şeydi çok belli etti . Onun üzerine de bu olursa cidden napcam bilmiyorum dkdkdkd

İkinci buluşma olacaktır o zaman

İkinci buluşma olacaktır o zaman
Ben gerçekten olmasını isterim açıkçası . Çok keyif aldım sabah gülümseyerek uyandım falan . Ayrılırken elimi sıkmak istedi . Bunu yapabilir miyiz serbest dimi falan diye takıldı djdkdkd yani yazmazsa çok şaşırırım . Şeyi de düşündüm . Ona göre çok ağır durdum kendimi geri çektim ölçülü davrandım . O daha rahattı belki bundan çekinir bilmiyorum

Nerden tanışmıştınız?
Bunu neden sordum?
Geçen hafta yeni bir problem keşfettim. İbrahim Selim’in programı.
Programda olay şu; ghosting’e uğrayan kişi İbrahim Selim’in programına başvuruyor.
Ve olayı anlatıyor. Neden aramadı/sormadı, kafamda soru işaretleri vs kaldı diyor.
Program ekibi ghosting yapan karşı tarafa ulaşıyor, kişi arzu ederse programa bağlanıp nedenini anlatıyor. Siz de duruma göre kişilere hak veriyorsunuz.
Çok eğlenmiştim izlerken. Mesela birinde kadın 4 yıl önceki fotoğrafını koymuş adam ona buluşnca ona bozulmuştu ve ghosting yapmış.
Ayrıca sesler yapay zekayla değiştiriliyor ki tanınmasın.

Sizin de güzel geçmiş görünüyor görüşmeniz ama aramazsa içinizde merak olursa başvurursunuz programa belki.
Ha bana kalsa gerek yok ama insan bazen cevapsız sorularla yaşamak da istemiyor, olayı anlamak istiyor.

Bence uygun olmadiginizi dusunerek yavasca yol almis. Espri falan normal seyler. Ben de biriyle ilk kez bulussam begenmesem bile artik bulustuk tadini cikarayim bari der guler eglenirim. Sonra da yazmam

Nerde tanıştınız belki de dış görünüşten uzak. Kalmak istedi dediğiniz gibi

*..yeni bir program

Ay çok enteresan duruyor ya . Bakacağım mutlaka ama ben yazacağını hissediyorum nedense . Bi appden tanıştık bu arada . Daha doğrusu bi forum gibi bi şey . Yazdıklarımızı uzun uzun okuyabildigimiz bi platform

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…