Yeni flörtüm (yani sanırım)

Neden böyle yapıyorlar ya

Bence eksiden tanıştıklarını çok ciddiye almıyorlar . Vakit geçirmelik diyorlar herhalde . Aynı kişi mi acaba ya djdkdkdkd of çok sinirlendim suan

Bence eksiden tanıştıklarını çok ciddiye almıyorlar . Vakit geçirmelik diyorlar herhalde . Aynı kişi mi acaba ya djdkdkdkd of çok sinirlendim suan
Yok ya aynı kişi olacağını sanmıyorum benimki caylakti ajshdhdhsha aynen ciddiye almıyorlar bence de kesinlikle, günde kaç kişiye yaziyorlardir kim bilir böyle çoğu. Ama belki sizinki iyi çıkar belli olmaz, eksiden tanışıp evlenen de çok hayırlısı olsun inş hehehe

-benimki Kumral renkli gözlü bir adamdı, ordan da içiniz rahat etsin yani hemen de yaftalamayalim adamı belki sağlam pabuçtur bir umut

-benimki Kumral renkli gözlü bir adamdı, ordan da içiniz rahat etsin yani hemen de yaftalamayalim adamı belki sağlam pabuçtur bir umut
Öyle olsa yazardı bugün . Yav bi de date de en sonki tatil aşkını falan anlattı güldük falan . Seküler takılmaya çalışan bi tip ama buram buram iç Anadolu kokuyordu offf djdkdkdk yok yazmadı hala şero

Gidene kapı açık valla sonuna kadar, iki arkadaş gülüp eğlenip makara yaptınız diye düşünün bence amaan iki günlük adam zaten, ne halt ederse etsin ahahs klasik eksici pic iste sasirtmadi

sen neden mesaj atmıyorsun? Belkı senden sınyaller almak ıstıyordur. Bence dusuncelere bogulmaktansa nasılsın yaz şimdi

Bence onun yazmasını bekleyin gece en son siz mi yazmıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…