- 19 Haziran 2024
- 141
- 280
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Eksi evet dndkdkdkdEkşi değildir inşallah o platform bu arada, ekşiden pek adam cikmiyor çünkü
Neden böyle yapıyorlar yaGhosting kokusu alıyorum gibi ufaktan.. Yakın zamanda benzer bir mevzu ben de yaşadım adamın yollarıma bir gül dökmedigi kalmıştı ertesi gün tık yok. Ben de yol verdim tabii. Şimdiki erkekler bir tuhaf.. Yazmazsa da hiç takmayın güzel bir gün geçirdik bitti gitti diye bakın derim.
Beni önce lovebombing sonra ghostlingleyen herifcioglu da eksici p,clerdendi de ondan anladım direkt ahahsjsja valla ordakiler dışarıya geyik, sonra kaçıp ıssız adam rolünü oynamayi seviyor gibi genel, bir acayipler güven olmaz aman diyim ahahahjsEksi evet dndkdkdkd
Bence eksiden tanıştıklarını çok ciddiye almıyorlar . Vakit geçirmelik diyorlar herhalde . Aynı kişi mi acaba ya djdkdkdkd of çok sinirlendim suanBeni önce lovebombing sonra ghostlingleyen herifcioglu da eksici p,clerdendi de ondan anladım direkt ahahsjsja valla ordakiler dışarıya geyik, sonra kaçıp ıssız adam rolünü oynamayi seviyor gibi genel, bir acayipler güven olmaz aman diyim ahahahjs
Yok ya aynı kişi olacağını sanmıyorum benimki caylakti ajshdhdhsha aynen ciddiye almıyorlar bence de kesinlikle, günde kaç kişiye yaziyorlardir kim bilir böyle çoğu. Ama belki sizinki iyi çıkar belli olmaz, eksiden tanışıp evlenen de çok hayırlısı olsun inş heheheBence eksiden tanıştıklarını çok ciddiye almıyorlar . Vakit geçirmelik diyorlar herhalde . Aynı kişi mi acaba ya djdkdkdkd of çok sinirlendim suan
Öyle olsa yazardı bugün . Yav bi de date de en sonki tatil aşkını falan anlattı güldük falan . Seküler takılmaya çalışan bi tip ama buram buram iç Anadolu kokuyordu offf djdkdkdk yok yazmadı hala şero-benimki Kumral renkli gözlü bir adamdı, ordan da içiniz rahat etsin yani hemen de yaftalamayalim adamı belki sağlam pabuçtur bir umut
Gidene kapı açık valla sonuna kadar, iki arkadaş gülüp eğlenip makara yaptınız diye düşünün bence amaan iki günlük adam zaten, ne halt ederse etsin ahahsÖyle olsa yazardı bugün . Yav bi de date de en sonki tatil aşkını falan anlattı güldük falan . Seküler takılmaya çalışan bi tip ama buram buram iç Anadolu kokuyordu offf djdkdkdk yok yazmadı hala şero
Yazdı tamam aşık bana evleniyorum bu sene dndkdkdkdGidene kapı açık valla sonuna kadar, iki arkadaş gülüp eğlenip makara yaptınız diye düşünün bence amaan iki günlük adam zaten, ne halt ederse etsin ahahsklasik eksici pic iste sasirtmadi
Hadiiii büyük geliyosuuunnn ajdufhfhrjsjs iyi eğlenceler belki şaşırtır bir umut da olsaYazdı tamam aşık bana evleniyorum bu sene dndkdkdkd
Yazdı yazdı tamam djdjdj ben beğenildiğimden emin olana kadar bi erkoya asla adım atmam huyum değilsen neden mesaj atmıyorsun? Belkı senden sınyaller almak ıstıyordur. Bence dusuncelere bogulmaktansa nasılsın yaz şimdi
Erkolar genelde şaşırtmıyor ama bi denicem . İlk defa esmer bi erkoyu beğendimHadiiii büyük geliyosuuunnn ajdufhfhrjsjs iyi eğlenceler belki şaşırtır bir umut da olsagelişmeleri beklioringgg
Ben dndmdkdkdkdld
Aklıma bu reels gelmisti demin anca buldum ahdhdhejsj
Bence onun yazmasını bekleyin gece en son siz mi yazmıştınız?Eveetttt ben ve flörtlerim serisine yeniden hosgeldikkkkk. Dün birisiyle çok ani bir şekilde date eyledim . Çok tanışmadan etmeden buluştuk . Biraz heyecan girsin hayatıma istedim sanırım . Arabayla oturduğum muhite geldi. İşten çıkmıştık ikimizde . Karşımda barış arductan hallice esmer kaslı takımlı bir bey djdjdkdkd cidden etkilendim . Oturduk bi mekana . Dümdüz bi kahveci . Oturur oturmaz sohbete başladık zaten . İki saat hiçbir şey gidip almadan sohbet etmişiz . Aşırı komikti kendisi . En son bi şey almazsak kovacaklar dedim de öyle kalktık aldık bi şeyler. Kahveler içildi benim teklifimde biraz yürüyelim diyerek kalktık . Yürürken de aynı gülüyoruz sohbet ediyoruz . Sonra eve geçeyim ben artık saat geç olmuş dedim . Eve bıraktı . Yarım saat sonra da mesaj attı yine esprili bir mesaj . Gece bire kadar da öyle sohbet ettik telde . Bugün oldu hala yazmadı . Ben mi çok beklentiye girdim acaba . Normalda sabah bi günaydın beklerdim . Boşanalı iki yıla yaklaştı flört olaylarına yeni yeni dahil oluyorum süreçler nasıl işliyor bilmiyorum
Yok yazdı tekrar iki saat kadar önce :))Bence onun yazmasını bekleyin gece en son siz mi yazmıştınız?
bence birazda siz bekletin onu denge önemli flört döneminde erkek biraz sizin onu istediğini anlayınca geri çekiyor kendini.Yok yazdı tekrar iki saat kadar önce :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?