yeni fotoğraf ekledim arkadaşlar merak edenlere...

yüzün gün geçtikçe eski halini alıyor :) burun-alın kısmında bence bir problem kalmamış.. yanaklarında yine biraz şişlik var gibi sanırım.. şişlik olmasada belki fotoğraf açısından bile olsa çok hoşsun.. burnunun uç ve orta kısmı daha belirgin bir şekilde oturduğunda eminim daha güzel olucak ve istediğin ziyadesiyle gerçekleşicek.. senin için bende böyle olmasını istiyorum..

gerçekten çok güzel olmuş Allah nazarlardan sakınsın.. çok beğendim..

kim derdi benim için bir gün gelicekte eski burnunu her anında özliyceksin:(

Kızlar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. rabbim herkese daha güzelini verir inşallah. estarabim merak etme ben eminim seninde sabrının sonunda güzel bir burna kavuşucaksın. Bu arada haklısın yanaklarımda hala şiş var. bazen çok şişiyor bazen iniyor. sıcaklarda çok etkiliyor tabi.
Melidecim ben inşallah bu hafta içinde doktora görünücem. ama henüz günü belli değil. senin durumun nasıl. doktora kontrole geldin mi hiç. geliceksen ne zaman geliceksin:)

ben de daha 3 gün oldu ameliyat olalı arkadaşlık teklifini kabul edermisin nasıl durduğunu bende görseydim

tatlım burnunun şekline bayıldım yüzüne çok yakışmış sanki başka biri olmuşsun alkisalkisalkis bu senin ilk ameliyatınmıy dı

Back
X