Yeni Gebeler (4-5 hafta olanlar) ya da Tecrübeli Anneler Bakabilirler mi?

wwhoispowerfull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
174
259
53
35
Arkadaşlar henüz çok yeniyim. 4hafta 4gün oldu bugün. Henüz doktor kontrolüne de gitmedim erken olduğu için. Yoğun ağrılar hiç olmuyor ama sol kasığımda böyle dolgunluk hissi gibi bir şey var. Ağrı yok ama sanki orda bir ağırlık hissi gibi bir şey. Var mı ilk haftalarda bunu hisseden tehlikeli bir durum mudur, normal midir yoksa:(

Arkadaşlar henüz çok yeniyim. 4hafta 4gün oldu bugün. Henüz doktor kontrolüne de gitmedim erken olduğu için. Yoğun ağrılar hiç olmuyor ama sol kasığımda böyle dolgunluk hissi gibi bir şey var. Ağrı yok ama sanki orda bir ağırlık hissi gibi bir şey. Var mı ilk haftalarda bunu hisseden tehlikeli bir durum mudur, normal midir yoksa:KK43:
Evet normal dedi dr bana ilk hamilelikte rahim büyüdükçe öyle değişikliği farkedebilirmişiz. Bir kaç haftaya alışıyorsun, ayrıca 6-7. Haftalarda bulantı kusmalarla farkedilmeyebilir bile... hayırlı olsun bebişiniz 😊

Arkadaşlar henüz çok yeniyim. 4hafta 4gün oldu bugün. Henüz doktor kontrolüne de gitmedim erken olduğu için. Yoğun ağrılar hiç olmuyor ama sol kasığımda böyle dolgunluk hissi gibi bir şey var. Ağrı yok ama sanki orda bir ağırlık hissi gibi bir şey. Var mı ilk haftalarda bunu hisseden tehlikeli bir durum mudur, normal midir yoksa:KK43:
4+4 doktora gitmek için çok erken bir zaman değil bir an önce doktora gidip betahcg değerlendirmesi yapmalısınız alttan muayeneyle keseyi dahi görebilirsiniz. Ayrıca adet sancısı gibi sancılar lekeleme yoksa normaldir

4+4 doktora gitmek için çok erken bir zaman değil bir an önce doktora gidip betahcg değerlendirmesi yapmalısınız alttan muayeneyle keseyi dahi görebilirsiniz. Ayrıca adet sancısı gibi sancılar lekeleme yoksa normaldir
Beta hcg değerlerime bakıldı. 2 günde bir düzenli artış olduğunu söylediler. Aile hekimine danıştım çok erken, adetin 10 gün geciksin dediği için kadın doğum uzmanına henüz görünmedim. Ama çarşamba günü için randevu oluşturdum :)

Back
X