Yeni gebelikde sancılar

babyyco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
20
1
1
27
Kızlar 5 haftalık hamileyim gün içinde adet olacakmışım gibi ağrılaeım var belim kasıklarım uzun süreli değil ama bir süre devam edip geçiyor birde haraketlerime dkkat etmeye çalışıyorum sürekli yanlış bir haraket edermiyim birşey olur mu diye sıkıntı yaşıyorum

Kızlar 5 haftalık hamileyim gün içinde adet olacakmışım gibi ağrılaeım var belim kasıklarım uzun süreli değil ama bir süre devam edip geçiyor birde haraketlerime dkkat etmeye çalışıyorum sürekli yanlış bir haraket edermiyim birşey olur mu diye sıkıntı yaşıyorum
İlk baslarda adet olacakmış gibi agri oluyor korkma dikkat et dinlen yorma iyi düşün inşallah Sağlıkla ilerler

Ben de yaşadım aynılarını o haftalarda canım hatta 1 2 kere acile gittim heralde bi sorun var diye korktum. Konu bile açıp normal mi diye sormuştum kaç kere burada bakabilirsin istersen 😅 oluyor normal yani kanama olmadığı sürece adet ağrısı, bel ağrısı falan oluyor korkma uzan dinlen bi süre sonra hafifler

Sureklı istırat et bol su iç yat cok ayak ustu kalma agrın cok varsa gıtt bı baktır kesen ne durumda dıye kanama alanı yoksa sıkıntı etme ılk haftalarda degset agrılar oluyor nasıl bukadar olabılırmı deme oluyor valla ben cektım dermanım kalmamıstı ama jamılelık boyunca bu agrılar olcak emın ol bu denlı sıddetlı olmasada arada olacak ıcımızde canlı buyuyor cokkk normal stres yapma senın gbı hepımız yasadık yasıyoruz tek degılsın korkma

Bu ağrılar çok normal hiç korkma. Gebelik bir hastalık değil doğal bir döngü aslında bu nedenle günlük yaşamınıza devam edin kendinizi çok kasmayın tabiki ekstra durumlar olmadığı sürece :) tabi ağır kaldırmayın yükseklere uzanmayın biraz daha dikkat edin ama her hareketinizde uyurken uyanırken evhamlanmayın henüz zaten çok başındasınız herşeyin bu şekilde korkarsanız zaman hiç geçmez

İlk başlarda öyle oluyor bende de olmuştu şuan 31 im hâla da öyle oda yorunca oluyor

Bende şuan 5+4 üm hic doktora gitme firsatim olmadi haftaya giricem kuruk sokumunun orasi agiriyor şuan hafif bi kasiklarim agırdı bi dıs gebeliğim var ağridan cok korkuyorum o yüzden ama kanaman olmadiği sürece sorun etme bide zikir çek canım Ya Mübdi diye elini karnina koy sürekli soyle dinlen seni çok iyi anliyorum şuan sakin olalım ikimizde pozitif düşunelimm 😊

Back
X