Yeni gelen mudur

Pitikareligomlek

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
165
4
13
43
Yeni bir müdür bey geldi.herkes sohbet etti.ben sadece hoşgeldiniz dedim.sizin isminiz nedir dedi.ismimi.soyledi.ben sizi tanıyorum dedi.daha önce çalıştığım bölgede bir şubede mudurmus.hatta bize.mevzuat sınavını o yapmış.beni çok iyi tanıyor.istanbuldan geldiğine kadar biliyor.
Ben o bölgede calisirken bekardim.kongreler olurdu.bolgede toplanirdik...hafif flortoz durumlarim olabiliyordu.kiyafetlerim falan bayağı iddialiydi.zayiftim.cevrede de bayağı ilgi görüyordum.farkli bir şubeden biri vardı.bayagi hoslanmistim.
Benim eşimin çalıştığım kurumdan olduğunu sandığını söyledi.hayir öyle değil dedim.biliyorsun çalıştığımız yer küçüktü.herkes herkesi tanira getirdi.
Evlenir evlenmez hamilelik anı evliliğim herşeyi biliuor sanırım.
Canım.sikildi.boyle tanınmak istemezdim.o zaman bekardim.ya benim hakkımda kötü biri olduğumu dusunuyorsa?
2014 te orada bir.memurla evlendiğini bir oğlumun olduğunu işlerin yolunda gitmediğini şu an bosanmamizin olduğunu söyledim.ondan önce davranıyor.beni özel hayatım üzerinden yargilamasini istemedim.cunku ben evlendiğinde çocuğu evlenmeden önce mi yaptığım konusunda dedikodular da olmadı değil.canim.sikiliuor kizlar

Öyle olmuş olsa ne olur? İnsanları takmayın bu kadar üzülen siz olursunuz yoksa. Kalkıp niye açıklama yapmışsınız hiç anlamadım. Özel hayatınız iş yerindeki hiç kimseyi ilgilendirmez

Madem bu kadar rahatsizsiniz bosanmanizdan neden bahsettiniz? Sart miydi?

Bu o mu? Abowww yorumlarda gormustum emme sen yazinca inandim kuzum :)

Bu sitede mimli bir hatun vardı, belki bildiriminiz.
Kocasıyla bir türlü boşanamıyordu, sürekli para takıntısı vardı. 3 kuruş arttıracağım diye gidip milletin pis evlerini kiralıyordu. Sonra onlarla kavga ediyordu falan, bankadaki kıyamadığı 40 bin tlciği de unutmamak lazım. Kısaca "sarimanolya ve maceraları" adlı kitabın yazarı,o kadar diyeyim

Valla bravo. Dikkate bak. ☺

Aaa Beyazlale mi? İyi de o yasaklıydı sitede. Mune iptal etmişti üyeliğini.

Sarımanolyam?
İlkbahari_bekliyorum?
Sabir_tasi?
Acikahve_aliyim?
Beyazlale144?
Senin nicklerini ezberlemek için hafızamdan 4.yaş anılarımı sildim, lütfen kıymetini bil.
Para dememis kız nasıl bildin ? Ama konunun avamlıgi bana bi tanidik geldi ne yalan soylim

Para dememis kız nasıl bildin ? Ama konunun avamlıgi bana bi tanidik geldi ne yalan soylim
Ben bu hatunun alanında prof oldum resmen bana da yazı stili, konuşma tarzı tanıdık geldi, oradan çaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…