- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Bitanem baksana yazım tarzı ve olay anlatışınaBu o mu? Abowwwyorumlarda gormustum emme sen yazinca inandim kuzum :)
Bitanem baksana yazım tarzı ve olay anlatışına
Hala yaşıyor ama 1000₺ verdiği gün ben ölür sanmıştım.
Bitanem baksana yazım tarzı ve olay anlatışına
Hala yaşıyor ama 1000₺ verdiği gün ben ölür sanmıştım.
Aaa o uye mi? Peki sitede neden yasaklandi o uye?Bu şey mi ya evsahibinin oğlu çamaşır makinasında donunu yıkamış diye konu açan arkadaş mı?
Adam size yanasmaya calissa uzerine atlayacakmissiniz gibi bir hava sezdim nedense. Sitede yasakli misiniz? Neden degisik uyelikler alip duruyorsunuz ben kacirdim o kismi
Sarımanolyam?
İlkbahari_bekliyorum?
Sabir_tasi?
Acikahve_aliyim?
Beyazlale144?
Senin nicklerini ezberlemek için hafızamdan 4.yaş anılarımı sildim, lütfen kıymetini bil.
Yazım tarzı ve garip olay örgüsünden şekerimBu kesinlikle vir yetenek
Nasıl anlıyorsunuz nasılll
El verin bize de
Peki bu kadar uyelik almak yasak degil mi? Her defasinda bunu nasil beceriyor?Sarımanolyam?
İlkbahari_bekliyorum?
Sabir_tasi?
Acikahve_aliyim?
Beyazlale144?
Senin nicklerini ezberlemek için hafızamdan 4.yaş anılarımı sildim, lütfen kıymetini bil.
gece sayenizde dediğiniz nickleri aratıp konulara baktımYazım tarzı ve garip olay örgüsünden şekerim
Keşke silmeseydiniz, eminim o anılar daha yararlıydı.Sarımanolyam?
İlkbahari_bekliyorum?
Sabir_tasi?
Acikahve_aliyim?
Beyazlale144?
ne demek istediniz?Bu kadar anlatım bozukluğu ve yazım yanlışı yapan biri nasıl memur olabiliyor? Benim takıldığım nokta bu oldu.
Aslında olmaması gerek, ama işte öğretmen bile olunabiliyorken memur olmasına şaşırmamalı.ne demek istediniz?
anlatim bozukluğu yapıp da memur olamaz mi?
Bütün yazı sitede konu okuyarak geçirdik...emek verdik ...artık fırça darbesinden ressamı tanıyan bir sanat ekspertizi gibiyiz.Bu kesinlikle vir yetenek
Nasıl anlıyorsunuz nasılll
El verin bize de
Eğer konu sahibi, arkadaşların dediği kişi ise çok aksiyonlu bir hayatı var ve kitap okumaya vakit bulamayabilir, gerçi zamanında okusaydı sanırım bunları ne o yaşardı, ne de biz okurduk.Onu bunu bilmem de kitap okuyun lütfen. Her anlamda size iyi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?