- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Eğer konu sahibi arkadaşların dediği kişi ise çok aksiyonlu bir hayatı ve kitap okumaya vakit bulamaz, gerçi zamanında okusaydı sanırım bunları ne o yaşardı ne de biz okurduk.
Teşekkür ederim uyarınız için var fiilini yazdım sandım yazmamışım. Ama inanın kitap okumak ve okumayı özendirmek hayat görüşümdür. Zaten kitap okumamın meyvelerini de hep topluyorumBence siz de okuyun
Bitanem baksana yazım tarzı ve olay anlatışına
Hala yaşıyor ama 1000₺ verdiği gün ben ölür sanmıştım.
O muBu şey mi ya evsahibinin oğlu çamaşır makinasında donunu yıkamış diye konu açan arkadaş mı?
Chrome ayarlarını sıfırlayıp alıyor sanırım.Peki bu kadar uyelik almak yasak degil mi? Her defasinda bunu nasil beceriyor?
O zamanlar paraya kıyıyordunuz yani...kiyafetlerim falan bayağı iddialiydi.
Valla bu sarı manolya mıdır hangi nicki tercih ediyorsa ben yüzüne karşı da dalga geçeceğim için çekinmeden yazdım. Gerçek hayatta da böyle biri çıksa karşıma aynı tepkiyi verirdim.Kızlar üye kim olursa olsun lütfen dalga geçmeyin.
Sanal ortam diye kimse kimseden etkilenmez zannediyorsunuz ama çok etkileniyor insan yorumlardan.
Ben kaç konu actiysam sag olsun arkadaşlar çok yardımcı oldu bana. Ama benimle dalga geçserlerdi o zaman iyi olmak yerine daha da beter olurdum.
Belki haklısınız bu üye o üye olabilir ama değilse şu an hiç alakası olmayan biriyle dalga geçiyorsunuz.
Memur olabilmek için KPSS'den iyi bir Türkçe neti yapmak gerekir. Ayrıca resmi yazışmalarda da bu dili kullanıyorsa, vah ki ne vah!ne demek istediniz?
anlatim bozukluğu yapıp da memur olamaz mi?
canim orasi ayrı konu...Memur olabilmek için KPSS'den iyi bir Türkçe neti yapmak gerekir. Ayrıca resmi yazışmalarda da bu dili kullanıyorsa, vah ki ne vah!
Açıkçası bu kadar yazım hatası ve anlatım bozukluğu olunca konuya da odaklanamıyorum. Karşımda böyle konuşan birini de dinleyemezdim herhalde.canim orasi ayrı konu...
memur burada derdini anlatmiş içini dökmüş neden anlatim bozukluğuna kafaya taktınız.?
resmi kuruluşlarda ayri bi konu. anlatim bozukluğuna dikkat edebiliyoruz.
anladim siz bilirsiniz.:)Açıkçası bu kadar yazım hatası ve anlatım bozukluğu olunca konuya da odaklanamıyorum. Karşımda böyle konuşan birini de dinleyemezdim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?