yeni gelin eltim ve kaynana

Elti orada yazma değil üçlü Burma bilezik verse kv nişanlıya gammazlayıp kötülemek PAHA BİÇİLEMEZ :KK66:
(Konu sahibinin yaşam şekli böyle gibi :KK70: )
Elbette kötü kayın ailelere karsi mesafe konmali
Ama boyle de olmaz ki
Ben fazla mi sosyetigim ne? Hic tenezzül etmem, nisanlima hersey güzeldi der gecerdim
Eltisi yeni gelin sonucta ozentisi var, kv bohça bakmaya cagirmis bana ufak ve kafaya takmak icin gereksiz bir detay gibi geldi konu sahibinin dusunceleri
Hem orada madem aile oldunuz, ailede sen cay koymadin ben koydum durumu sacma
Ele karşı, aileden biri olarak cay koymak da zor olmasa gerek ben komsuma gitsem bulasigini yikarim, cok samimi olmama gerek yok insaniz yardimci olunca elimize mi yapışır
Ha is yapmam diyorsa gitmeyecekti bu kadar basit

Sonra nisanlima soyledim yapilani oda annesini arayip iyi bir paylamis simdi bu durumda nasil davranmam gerekiyor ne evlenince mevlut isterim nede bayramlasirim dugunde hicbisey

Hicbirsey yapılmamış ki neye taktiniz ? Ortada bir problem yok. Boş yere huzuru kacirmissiniz. Hem kvnin ne suçu var yazık kadına. Bide genele yaymissiniz ki Mevlüt bayram falan. Ne sacma. Bide elti sizi düşünüp yazma verelim demiş. Siz de kötü birsey duymuş gibi fisildiyordu diyorsunuz. Belki de asil amaci onu sormakti kvye ne yapayım diye.

Bu erkeklerde de ayar yok. Analari suclu olsa savunur, suçsuz olsa azarlar.

Canım tuhafıma gitti inan. gerçekten bişey yok ortada şimdiden böyle olursa ohooo :)
Ortada nasıl birşey yok bence ortada ortalığı karıştırma gücüne ve zekasına sahip bir yeni gelin adayı var :D
10 gün sonra öbür elti burda "fitneci eltim" diye yazarsa hiç şaşırmam :D

Ortada nasıl birşey yok bence ortada ortalığı karıştırma gücüne ve zekasına sahip bir yeni gelin adayı var :KK70:
10 gün sonra öbür elti burda "fitneci eltim" diye yazarsa hiç şaşırmam :KK70:
Valla artık kafam basmıo eltilerden görümcelerden kaynanalardan sıkıldım. Herkes bişey yok gibi davransın :):):)

Hicbirsey yapılmamış ki neye taktiniz ? Ortada bir problem yok. Boş yere huzuru kacirmissiniz. Hem kvnin ne suçu var yazık kadına. Bide genele yaymissiniz ki Mevlüt bayram falan. Ne sacma. Bide elti sizi düşünüp yazma verelim demiş. Siz de kötü birsey duymuş gibi fisildiyordu diyorsunuz. Belki de asil amaci onu sormakti kvye ne yapayım diye.

Bu erkeklerde de ayar yok. Analari suclu olsa savunur, suçsuz olsa azarlar.
Ben ne olursa olsun kv severim o da beni sever bilirim.
Ben kv 1 aya yakın aramadım aslında ne zaman arasam ya ulaşılamıyor yada bakmıyor vs.
Neyse geçen gün beni kardeşinin hanımına şikayet etmiş aramıyor beni diye yenge hanım da yememiş içmemiş eşime söylemiş eşimde geldi bana dedi.
Bende dedim ki annem ararsa konuşurum o da beni aramıyor dedim.
Neyse eşim ara annemi aen boşver dedi.
Bende aldım telefonu elime eşimin yanında açtım kv hoş sohbet ettim sonra "sen beni neden aramıyosun annae?
bu kadın hamile bişeye ihtiyacı varmı şimdi bu duygusala başlamıştır ilgi ister arayım kızımı da konuşayım neden demiyorsun" vs dedim. Kem küm haklısın falan dedi.
"O zaman gidip ona buna beni aramıyor demeyecek ben bu kadın hamile kaldı 8 aydır hep o aradı ben aramadım ayıp ettim diyecek arayacaksın" dedim.
Neyse öpüştük telefonda vedalaştık kapattım. Eşim kalkıp ne bana nede annesine bişey demedi demezde aramıza girmez bir konu olunca.
Ne ben nede annem müsaade etmez yani biz birbirimizi idare ediyoruz zaten ;)
Yani böyle olmalıdır idareci olmak ortayı bulmak gerek bence.

Bence konu sahibi diğer misafirlerin önünde dışlanmış hissetmiş.Ya herkez gittiğinde bakılmalıydı yada herkezin bulunduğu ortamda bakılmalıydı.Bence diğer misafirlerede ayıp olmuş,bu eltinizin ayıbı.Yalnız burda k.valdenizin suçu yok davete iştirak etmiş,orda gelemem diyemezdi.Ortada da büyütülecek tavır alınacak,nişanlıya şikayet edilecek ve k.valideyi paylatılacak bir durumda yok.Bu da sizin ayıbınız.

Back
X