- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
Daha evli değilmiş ki

1 haftamı sonra ne evleneceklermiş.
Siz 1 hafta sonra bunu yazarsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha evli değilmiş ki
Elbette kötü kayın ailelere karsi mesafe konmaliElti orada yazma değil üçlü Burma bilezik verse kv nişanlıya gammazlayıp kötülemek PAHA BİÇİLEMEZ
(Konu sahibinin yaşam şekli böyle gibi)
Ahahah bu süperdi
Evli olmadığını biliom kız :)Daha evli değilmiş ki
Siz 1 hafta sonra bunu yazarsınız![]()
Hmmm şimdiden psikolojik baskı yapıp kv eltiyi ve nişanlıyı kurtarmak istedin anlaşılanEvli olmadığını biliom kız :)
Canım tuhafıma gitti inan. gerçekten bişey yok ortada şimdiden böyle olursa ohooo :)Daha evli değilmiş ki
Siz 1 hafta sonra bunu yazarsınız![]()
Sonra nisanlima soyledim yapilani oda annesini arayip iyi bir paylamis simdi bu durumda nasil davranmam gerekiyor ne evlenince mevlut isterim nede bayramlasirim dugunde hicbisey
Ortada nasıl birşey yok bence ortada ortalığı karıştırma gücüne ve zekasına sahip bir yeni gelin adayı varCanım tuhafıma gitti inan. gerçekten bişey yok ortada şimdiden böyle olursa ohooo :)
Valla artık kafam basmıo eltilerden görümcelerden kaynanalardan sıkıldım. Herkes bişey yok gibi davransın :):):)Ortada nasıl birşey yok bence ortada ortalığı karıştırma gücüne ve zekasına sahip bir yeni gelin adayı var
10 gün sonra öbür elti burda "fitneci eltim" diye yazarsa hiç şaşırmam![]()
Ben ne olursa olsun kv severim o da beni sever bilirim.Hicbirsey yapılmamış ki neye taktiniz ? Ortada bir problem yok. Boş yere huzuru kacirmissiniz. Hem kvnin ne suçu var yazık kadına. Bide genele yaymissiniz ki Mevlüt bayram falan. Ne sacma. Bide elti sizi düşünüp yazma verelim demiş. Siz de kötü birsey duymuş gibi fisildiyordu diyorsunuz. Belki de asil amaci onu sormakti kvye ne yapayım diye.
Bu erkeklerde de ayar yok. Analari suclu olsa savunur, suçsuz olsa azarlar.