Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yorumların geri kalanı okudum da kuzen fazla yapışkan çıkmış vazgeçtim kardeşin hastaneye felan bı yere gitsin ne biçim iş evlenmiş hala gözü kardeşindekardeşinde
Ben olsam kardeşinizin yerinde zaten annemin haberi olurdu bu durumdan o da kuzeninizin anne babasına söylerdi evleniyo hala kızımın peşinde bi hal çaresine bakın diye belki şuan o kızın hayatını karartmış bile olabilirsiniz kınada senin için vazgeçerim ne demek ya :/ ama artık bu saatten sonra da mesafe koyun
Kuzeniniz kardeşinizi görebileceği karşılıklı rahatça evlere girilip çıkılacağı,sonunda da kardesinizle yalnız kalacağını umduğu ortamlar yaratmaya çalışıyor.Kayinpederin damadına yükseldiği bir dönemde ne kızla ne kuzenle görüşün.Kardesinize birşey yapmaya kalkmasın fikirsiz kuzen!!
Pijama partisini dostlar yıllanmış insanlar yapar. Neyse .
Kızın günahı yok samimi olmanızda sakınca yok bence ama hızlı giriş yapmayın bence mesafeli olun başlarda ki ilerde kocama yakın olmak için benle samimi oldular hala aralarında bir şey mi var diye gelip burda konu açmasın.
Merhaba. Ailenin düşünüp uygun görüp gençlerin kabul etmemesi başka; kuzenlerden birinin kına gecesi akşamı hadi gel demesi başka. Sizin görüşmeniz doğal tabi. :)
Size misafir olarak geldiklerinde siz evde olun, kız kardeşiniz bir bahane ile dışarda olsun. Pijama partisine de gitmeyin. Mecburen görüşeceksiniz tabi ama samimi olmayın bence fazla, kıza ayıp.
Ben kuzenimi seviyor ve değerli buluyorsam eşiyle görüşürüm. Yoksa eşi parti yapmak istiyormuş suçu neymiş banane ki? Gidip başka arkadaş bulmak durumunda kendine. Ben asla görüşmezdim. Hatta kardeşiniz görüşürse adam yanlış bile anlaya bilir.
Cevap vermeyin kendi esprisine kendi gulsun kari koca catlaklar herhalde ayrica sunuda belirtmeden edemiycem gelin gezmesine kaynana gelini gunduz getirir bunlar kendine gelin gezmesi diye yer yapmislar
Merhaba. Ailenin düşünüp uygun görüp gençlerin kabul etmemesi başka; kuzenlerden birinin kına gecesi akşamı hadi gel demesi başka. Sizin görüşmeniz doğal tabi. :)