Bende bundan korkuyorum.isin kötü tarafi ben buna katlanmam esimi cok seviyorum ama boyle devam ederse enayi gibi hissettigim icin surekli tartiscaz ve ben boyle bir evlilik istemiyorumesin amma safmis o degismedikce dur demedikce somurulursunuz
Bende Anne olmayı cok istiyorum ama bunlari gördükten sonra bi süre bu fikri erteledim.yaa anlamiyorum düğünümde bana bi bilezik bile takmayan bi aile.evime bi igne bile almadilar.herseyi ben ve esim yaptik.Benim annem babam biz iyi olalim rahatsiz olmayalim diye aksam yemekten sonra aramazlar bile ama bunlar gece 12de arayip sözüm ona hal hatir sorarlarErkek ailelerini ben anlayamıyorum artık evi yuvası gecimi var ama hala karışmakta kendi işlerini yaptirmaktan vazgecmiyolar canım benim inan hepsi aynı benim eşim ve aileside dahil sen yine iyisin ben 8 aylık hamileyim ve daha 10 aylık evliyim ailesinin herşeye karışıp huzursuz ettikleri için ailemin yanına döndüm bi haftadir. Benim eşim ailesine asik. Benim ki beni dinlemeyi tercih etmedi ama senin eşin anlayışlı biriyse uygun sessiz güzel bi ortamı ayarla ve bu durum dan rahatsız olduğunu güzelce anlat geçimsizlik gerçekten çok zor mus
Vee ne fark ettim biliyormusunuz ben fedakarlik yaptikca bu sanki bnm gorevimmis gibi görünmeye başlandı. Yaa ben bekarken gezer tozar her ay kendime belli bi miktar harcardim.Disarda yemek yerdim hep.Bende aileme yardim ederdim bekarken.Evlendikten sonra hic birini yapmadim kisitladikca kisitladim.Bisey mi begeniyorum aman almayayim bi gedigi kaparız bu ay diyorum.aman telefonum mu bozuk kalsn para biriktirelim idare ederim ben ev alakim diyorum boyle yaptıkça kiymetim azaliyo gibi artmasi gerekirken.Bu iste bi terslik var ciddi anlamda anlamadm gittiKatlanamiyo insan haklısın nekadar sevsende onun seni sevdiğini bilsende bı sure sonra ilişki ailemi istemiyosun meselesine donuyo oysaki senin yaptığın fedakarlığı bir başkası asla yapmaz onlara
Sana yemin ediyorum ayni şuan anlattıklarını yaşadım bilezik takı hiç bisey yapmadılar adam akıllı ailemde hiç biseye ses etmedi sırf ben istiyorum diye bunlarda her dakika rahatsız ettiler napiyon bilmem ne ha bide benim kaynanam la görümcem eşime mesaj yazarlar durmadan aramaları yetmiyo gibiBende Anne olmayı cok istiyorum ama bunlari gördükten sonra bi süre bu fikri erteledim.yaa anlamiyorum düğünümde bana bi bilezik bile takmayan bi aile.evime bi igne bile almadilar.herseyi ben ve esim yaptik.Benim annem babam biz iyi olalim rahatsiz olmayalim diye aksam yemekten sonra aramazlar bile ama bunlar gece 12de arayip sözüm ona hal hatir sorarlar
Kizlari calismiyo oglu ise universiteye hazirlaniyo.ama kayunbabamin durumu gayet iyi hem memur hemde ailenin bi marketi var ordan hatri sayilir bi geliri varDiğer iki çocukları hiç mi sorumluluk almıyor?
Sen aynı benim kafamda son vallahi benim tek hatam erken çocuk yapmak oldu sen eşini adam etmeden düşünme o gunahsizda etkileniyoVee ne fark ettim biliyormusunuz ben fedakarlik yaptikca bu sanki bnm gorevimmis gibi görünmeye başlandı. Yaa ben bekarken gezer tozar her ay kendime belli bi miktar harcardim.Disarda yemek yerdim hep.Bende aileme yardim ederdim bekarken.Evlendikten sonra hic birini yapmadim kisitladikca kisitladim.Bisey mi begeniyorum aman almayayim bi gedigi kaparız bu ay diyorum.aman telefonum mu bozuk kalsn para biriktirelim idare ederim ben ev alakim diyorum boyle yaptıkça kiymetim azaliyo gibi artmasi gerekirken.Bu iste bi terslik var ciddi anlamda anlamadm gitti
Annelleri degil ama gorumcelerim surekli mesaj atarSana yemin ediyorum ayni şuan anlattıklarını yaşadım bilezik takı hiç bisey yapmadılar adam akıllı ailemde hiç biseye ses etmedi sırf ben istiyorum diye bunlarda her dakika rahatsız ettiler napiyon bilmem ne ha bide benim kaynanam la görümcem eşime mesaj yazarlar durmadan aramaları yetmiyo gibi
Kizlari calismiyo oglu ise universiteye hazirlaniyo.ama kayunbabamin durumu gayet iyi hem memur hemde ailenin bi marketi var ordan hatri sayilir bi geliri var
Siz konusursaniz kotu olursunuz. Yeni evlisiniz sabredin ins kendiside anlayacaktir kullanildiginiHanimlar fikrinize ihtiyacim var.Bugün tam 3 ay oldu evleneli .90 gündür evliyim ama toplasam esim 45 gün evde kalmistir.isinden dolayi 20 gün seminere gitmek zorunda kaldi mecburi bi ayrilikti katlandik.ama diger 25 günlük ayrilik ise ailesinden kaynaklanan sorunlar oluyor ve sürekli memlekete gitmesi gerekiyor.Evde olan biten her seyi esime anlatiyorlar esimde üzülüyor evde oldugunda da hep bi moral bozuklugu.onu guldurebilmek icin bin takla atiyorum.vee babasi surekli arayip suraya gitcez ucak bileti al bize deyip duruyor.sanki kendi alamiyomus gibi!!!Bugüne kadar sustum ama dün olanlardan sonra artik sabredecek gücüm kalmadi.
Dün olan olayi anlatayim.sabaha karsi 5 te esimin babasi aradi.Gece aranir mi insan odumuz koptu.neyse babasi amcan cok hasta (amcası yillardir hasta ) ucak bileti al bana istanbula gitcem diyo.Yaa Allah askina evde internetin var iki kocaman yetiskin cocugun var kredi kartin var ne diye evli oglunu sabahin besinde ararsinki.bileti gectim haberi aldiktan sonra esim nasil üzüldü memlekete gitmek istedi ama arabamiz yok hava karanlik o saatte dolmus ucak hic bisey yok.mahriyet bolgesindeyiz zaten.Neyse eşim babasina bileti aldi.aradan yarim saat gecti telefon bi daha caliyo.yine kayinbabam bu kezde kaynanama bilet almamizi istiyo.tmm onuda aldik.sabah ikimizde ise gidecez bari yarim saatte olsa uzanalim dedik baktik yine telefon caliyo.yine kayinbabam.esime amcan soyle kotude boyle kotude diye anlatiyo.yahu adam uzakta anlatilir mi boyle bisey.herseyde boyle yapiyorlar.evlerindeki tüm sorunlari bende yasiyorum.esimin yüzü gülmez oldu evliligimde huzur kalmadi(( 3 aylik evliyiz esimin tüm maasi kredi kartlarina filan gidiyo benim maasimla mutfak masrafi elektrik su tel faturalari filan ödeyip bi sekilde kendi yagimizda kavruluyoruz.ama bu ay esim bin tlye ucak bileti aldi napcaz nasil odenecek bu kadar borcun icinde hic bilmiyorum ((esim bugün izin alip amcasini ziyarete gitti sali günü dönecek.döndükten sonra konusayim mi acaba.napsam nasil konussam hakliyken haksz olmayayim
Sizin düzeldi mi pekiSana yemin ediyorum ayni şuan anlattıklarını yaşadım bilezik takı hiç bisey yapmadılar adam akıllı ailemde hiç biseye ses etmedi sırf ben istiyorum diye bunlarda her dakika rahatsız ettiler napiyon bilmem ne ha bide benim kaynanam la görümcem eşime mesaj yazarlar durmadan aramaları yetmiyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?