3 ay oldu bunlar böyle. Nasil dolduysam artik annem aradiginda dayanamayip anlattim.esinle konus dedi eger düzelmezse ben annesini ariycam dedi annemKonuşarak halletmek diye biseyede inanmıyorum ben hallolmuyo erteleniyo yada sana duyurmadan yapiliyo ozaman daha çok koyuyor insana
Hayır düzeltmek ne kelime benim rahatsız oldugumu bile bile daha çok devam ettiler.Sizin düzeldi mi peki
Bence anlamaz.Ben konuşmadıkça ailesinin talepleri artiyo ve bu durum artik normallesiyor onlar icinSiz konusursaniz kotu olursunuz. Yeni evlisiniz sabredin ins kendiside anlayacaktir kullanildigini
Yaa aksama kadar eşek gibi calisiyorum ailesi icin mi bnm bu cabam.herkesin ihtiyacı var paraya o zaman bende kazandigim tüm maasi aileme vereyim nasil oluyomus görsünHayır düzeltmek ne kelime benim rahatsız oldugumu bile bile daha çok devam ettiler.
Ailesi anlamazda esiniz anlar. Sindi yeni evli oldugunuz icin esiniz sizi yanlis anlayabilir. Cunku daha yenisiniz birbirinizin huylarini zamanla ogreneceksiniz.Bence anlamaz.Ben konuşmadıkça ailesinin talepleri artiyo ve bu durum artik normallesiyor onlar icin
Biliyomusun ben 10 ay yaşadığım hiç biseyim aileme yansitmadim hep iyiyiz dedim uzulmesinler diye. Hep tek basima atlattım sorunları bu yüzden beni çok ezmeye çalıştılar ama sen kendini ezdirme ailen sık sık arasın seni özellikle eşinin yanında yanlız degilsin anlasinlar3 ay oldu bunlar böyle. Nasil dolduysam artik annem aradiginda dayanamayip anlattim.esinle konus dedi eger düzelmezse ben annesini ariycam dedi annem
Soyleyeceksenizde empati kurmasini isteyin esinizdenYaa aksama kadar eşek gibi calisiyorum ailesi icin mi bnm bu cabam.herkesin ihtiyacı var paraya o zaman bende kazandigim tüm maasi aileme vereyim nasil oluyomus görsün
Rabbim yardimcimiz olsun...Biliyomusun ben 10 ay yaşadığım hiç biseyim aileme yansitmadim hep iyiyiz dedim uzulmesinler diye. Hep tek basima atlattım sorunları bu yüzden beni çok ezmeye çalıştılar ama sen kendini ezdirme ailen sık sık arasın seni özellikle eşinin yanında yanlız degilsin anlasinlar
Umarım anlar.çünkü ben buna katlanacak bi kadin değilimSoyleyeceksenizde empati kurmasini isteyin esinizden
Soyleyince ins esinizde bunu ailesine aktarmaz.Umarım anlar.çünkü ben buna katlanacak bi kadin değilim
Denedim bugüne kadar takmiyomus gibi yapiyodm zaten ama dün sabaha karsi yasadiklarim sabrimi tasirdi artıkBiraz akışına bırak bakalım takmiyo gibi yap
Aktarsin benim öyle bi sıkıntım yok.huzursuz olduğumu bilsinler.Soyleyince ins esinizde bunu ailesine aktarmaz.
Konustum tabi.Hatta bana dedi bugüne kadar hep aileme calistim dedi bu yüzden birikmisim yok culsuzum dedi.Bende bundan sonra aile olarak beni goreceksen ve artik sadece bizim icin calisip cabalayacaksan herseyi beraber yapariz dedim tmm dedi ama goruyorumki tmm degilmis.Aileler arasındaki kültür farkı, görgü, adetler evlilikde çok önemli. Evlenmeden önce her şeyi açık açık konuşsaydınız. Evlenince ailene maddi yardımda bulunmak zorunda mısın diye. Çünkü bu durumlar belli bir zaman sonra problem oluyor çiftler arasında. Sizin aileniz anlayışlı, maddi bir beklentisi yoksa sizden böyle şeyler ters gelir. Haklısınız hiç kimse bu durumu kabul etmez.
Haklısınız evin erkegi ben oldum resmen.En iyisi neye ihtiyacin varsa git al ,telefonsa telefon ,
Gun gelip senin maasini sorunca ,birak ortalik karissin ,
Onun sorumluluklarini sen yerine getirdikce birsey duzelmez ,
Empati neden yapsdin o parasini hesapsiz ailesine harciyor sende eve harciyorsun ,Benim evimin faturasi kirasi diyor mu hic ,
1 ay odemeler yapilmasin akli basina gelir ,
Rahat olun .
O zaman eşinize bu konuşmalarınızı hatırlatın. Ben seninle baştan her şeyi konuştum açık açık , Bu duruma katlanamıyorum deyin.Konustum tabi.Hatta bana dedi bugüne kadar hep aileme calistim dedi bu yüzden birikmisim yok culsuzum dedi.Bende bundan sonra aile olarak beni goreceksen ve artik sadece bizim icin calisip cabalayacaksan herseyi beraber yapariz dedim tmm dedi ama goruyorumki tmm degilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?