Yeni gelin :(

srckrg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
5
2
1
35
Iyi geceler Hanımlar
Hemen konuya gireyim.Üç günlük evliyim ve balayindayim ama balayı demeye bin sahit.beni eskiden hep seven adam balayindayken odamız disinda bir yerde elimi tutup yanagima bi buse kondurduğu yok. Bunu geçtik küçük abartma diyeceksiniz ama bu gece bana yaptığı çok zoruma gitti.Affınıza sığınarak söylüyorum bu gece birlikte olurken canım acıdı ve istediği bir pozisyonda beraber olmak istemedim.o nazlandigimi düşündü sonra sinirlenir off arkani dön diyorum sana deyip kabaca çevirdi beni ben sinirlendim tepkimi belli ettim ama sanki ben sucluymusum gibi dengesizsin sen deyip arkasini dönüp uyudu. Ben uyuyamiyom kac saattir hüngür hündür agliyorum ama onun umrunda değil uyuyor.ne yapayim ben şimdi. Ne diyeyim bu adamı. Ben onun karısıyım bana böyle davranamaz davranmamali.igrenc hissediyorum kendimi lütfen bana bi akil verin ne yapayim.

Bu adam 3 günde böyle olmadı heralde?
Hep böyle hanzoydu ama görmezden geldin muhtemelen.
Bu durumda ne fikir verilir bilemedim.

* O uyurken üstüne işe aay kusura bakma stres altında olduğum durumlarda böyle bir huyum var de

Ben miyim terbiyesiz.Hanimefendi ne dedimki ben. Usturuplu bi sekilde derdimi anlatmak istedim sadece.
Hayır eşinize diyor bence
Daha çok yenisiniz belki alışma evresidir , yarın çok kırıldığınızı, yaptığının yanlış olduğunu filan söyleyin, daha birbirinizin huyuna suyuna Yeni alışıyorsunuz
Ben hatırlıyorum da allahım beni kıracak ters bi hareket yapmasın diye dua ediyordum ilk evlendiğimiz zaman, tecrübemiz yoktu ki :)

Nur topu gibi bir öküzle evlenmişsiniz hayırlı olsun. Şimdi yapacağın şey ezik ezik ağlamayı bırakıp o koca müsveddesini uyandırıp ağzının payını vermek. Asla size böyle muamele etmesine izin vermeyin asla! Cinsellik konusunda kimse ama kimse sizi hiçbir şey için zorlayamaz hakaret edemez bu şekilde. Şimdi o adamı uyandırın ve "ben burada balayımın 3. Günü hüngür hüngür ağlarken sen nasıl kıçını dönüp yatıyorsun hiç mi sevmiyorsun beni? Daha 3. Günden beni anlatıyorsan vay halime! Sen bana istemediğim canımı acıtan hiçbir şey yapamazsın tamam mı! İstemiyorsam istemiyorumdur kendini benim sahibim sanma! Bana saygı duymak zorundasın, dengesiz diye hakaret edemezsin. Kendine çeki düzen ver yoksa bu evlilik başlamadan biter!" Diyeceksin. Aslında bunları olayın hemen akabinde söylemeliydin de neyse geçmiş. Kendinizi asla ezdirmeyin. Çünkü nasıl başlarsa öyle gider. Sesinizi çıkarın, kendinizi her zaman savunun sakın boyun eğmeyin kimseye. Hele kocanıza asla!

Ayı

İyi bir haşla ki bir daha böyle davranmaya yüz bulamasın

Hatta isemekle de kalmasin, mıçsın..! Böyle kocami olur bee üff bi tükenmediler.

Ne harika seyler yazmissiniz, agziniza yüreginize saglik, oh be!

3gunde boyleyse işin var belli yarın düzgünce al karşına konuşmayı dene böyle bir adamla omur mu gecer

3 gunde bunlari yaptiysa vay halinize, libido tavan yapip size yanastiginda yuz vermezseniz doverde .

Terbiyesiz anlayışsız adam resmen tecavüze yeltenmis gormemis hanzo nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…