Lütfen ciddi bir yorum yapın. Gerçekten berbat durumdayım uyku tutmuyoGecenin bu saatinde 3 günlük evli gelin hanım kk da
Ben miyim terbiyesiz.Hanimefendi ne dedimki ben. Usturuplu bi sekilde derdimi anlatmak istedim sadece.Terbiyesiz.
Ben miyim terbiyesiz.Hanimefendi ne dedimki ben. Usturuplu bi sekilde derdimi anlatmak istedim sadece.
Hayır eşinize diyor benceBen miyim terbiyesiz.Hanimefendi ne dedimki ben. Usturuplu bi sekilde derdimi anlatmak istedim sadece.
Hatta isemekle de kalmasin, mıçsın..! Böyle kocami olur bee üff bi tükenmediler.Bu adam 3 günde böyle olmadı heralde?
Hep böyle hanzoydu ama görmezden geldin muhtemelen.
Bu durumda ne fikir verilir bilemedim.
* O uyurken üstüne işe aay kusura bakma stres altında olduğum durumlarda böyle bir huyum var de
Ne harika seyler yazmissiniz, agziniza yüreginize saglik, oh be!Nur topu gibi bir öküzle evlenmişsiniz hayırlı olsun. Şimdi yapacağın şey ezik ezik ağlamayı bırakıp o koca müsveddesini uyandırıp ağzının payını vermek. Asla size böyle muamele etmesine izin vermeyin asla! Cinsellik konusunda kimse ama kimse sizi hiçbir şey için zorlayamaz hakaret edemez bu şekilde. Şimdi o adamı uyandırın ve "ben burada balayımın 3. Günü hüngür hüngür ağlarken sen nasıl kıçını dönüp yatıyorsun hiç mi sevmiyorsun beni? Daha 3. Günden beni anlatıyorsan vay halime! Sen bana istemediğim canımı acıtan hiçbir şey yapamazsın tamam mı! İstemiyorsam istemiyorumdur kendini benim sahibim sanma! Bana saygı duymak zorundasın, dengesiz diye hakaret edemezsin. Kendine çeki düzen ver yoksa bu evlilik başlamadan biter!" Diyeceksin. Aslında bunları olayın hemen akabinde söylemeliydin de neyse geçmiş. Kendinizi asla ezdirmeyin. Çünkü nasıl başlarsa öyle gider. Sesinizi çıkarın, kendinizi her zaman savunun sakın boyun eğmeyin kimseye. Hele kocanıza asla!
Adama demiştir terbiyesiz diye.Ben miyim terbiyesiz.Hanimefendi ne dedimki ben. Usturuplu bi sekilde derdimi anlatmak istedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?