Yeni üye olmuşsunuz ve ilk konunuz cinsellik çok hızlı bir giriş olmuşIyi geceler Hanımlar
Hemen konuya gireyim.Üç günlük evliyim ve balayindayim ama balayı demeye bin sahit.beni eskiden hep seven adam balayindayken odamız disinda bir yerde elimi tutup yanagima bi buse kondurduğu yok. Bunu geçtik küçük abartma diyeceksiniz ama bu gece bana yaptığı çok zoruma gitti.Affınıza sığınarak söylüyorum bu gece birlikte olurken canım acıdı ve istediği bir pozisyonda beraber olmak istemedim.o nazlandigimi düşündü sonra sinirlenir off arkani dön diyorum sana deyip kabaca çevirdi beni ben sinirlendim tepkimi belli ettim ama sanki ben sucluymusum gibi dengesizsin sen deyip arkasini dönüp uyudu. Ben uyuyamiyom kac saattir hüngür hündür agliyorum ama onun umrunda değil uyuyor.ne yapayim ben şimdi. Ne diyeyim bu adamı. Ben onun karısıyım bana böyle davranamaz davranmamali.igrenc hissediyorum kendimi lütfen bana bi akil verin ne yapayim.
Eşinize demiştir.Size değil.Ben miyim terbiyesiz.Hanimefendi ne dedimki ben. Usturuplu bi sekilde derdimi anlatmak istedim sadece.
Yahu nereden biliyorsunuz fake olduğunu ?Admin sizmsiniz allah aşkına ? Bırakın anlatsın derdiniz ya gerçekse ?Kızlar fake bir konu resmen dalga geçiyor konu sahibi Emin'im ki gülüyordur bence inanmayın
Hayır admin değilim burada uzun zamandır böyle Yen'i üyelik ve ilk konu cinsellik olunca fake oluyor canım beYahu nereden biliyorsunuz fake olduğunu ?Admin sizmsiniz allah aşkına ? Bırakın anlatsın derdiniz ya gerçekse ?
Olmayadabilir ..Belki gerçekten ağlayan ,ne yapacağını bilmeyen bir kadın var telefonundan yazan..Bırakalım adminler işlerini yapsın .İnanmıyorsak da cevap yazmayız o kadar .Kimsenin günahını almayalım ...canım....Hayır admin değilim burada uzun zamandır böyle Yen'i üyelik ve ilk konu cinsellik olunca fake oluyor canım be
Sabah sabahOlmayadabilir ..Belki gerçekten ağlayan ,ne yapacağını bilmeyen bir kadın var telefonundan yazan..Bırakalım adminler işlerini yapsın .İnanmıyorsak da cevap yazmayız o kadar .Kimsenin günahını almayalım ...canım....
her konuya da anında fake yakıstırması
Iyi geceler Hanımlar
Hemen konuya gireyim.Üç günlük evliyim ve balayindayim ama balayı demeye bin sahit.beni eskiden hep seven adam balayindayken odamız disinda bir yerde elimi tutup yanagima bi buse kondurduğu yok. Bunu geçtik küçük abartma diyeceksiniz ama bu gece bana yaptığı çok zoruma gitti.Affınıza sığınarak söylüyorum bu gece birlikte olurken canım acıdı ve istediği bir pozisyonda beraber olmak istemedim.o nazlandigimi düşündü sonra sinirlenir off arkani dön diyorum sana deyip kabaca çevirdi beni ben sinirlendim tepkimi belli ettim ama sanki ben sucluymusum gibi dengesizsin sen deyip arkasini dönüp uyudu. Ben uyuyamiyom kac saattir hüngür hündür agliyorum ama onun umrunda değil uyuyor.ne yapayim ben şimdi. Ne diyeyim bu adamı. Ben onun karısıyım bana böyle davranamaz davranmamali.igrenc hissediyorum kendimi lütfen bana bi akil verin ne yapayim.
dediginiz gibi genelde :)Yeni üyelik ve ilk konu cinsellik.. Bunlar genelde bir erkeğin küçük beyninin uyarlamasıdır...
Bu sebeple fake deniliyor... Yoksa kimse sen ne biçim kadınsın yalandan hikaye uyduruyorsun diye konu sahibine yüklenmez...
Nelerini görüyoruz burada artık bizde kimin ne olduğunu anlamakta şaşırdık...
Yeni üyelik ve ilk konu cinsellik.. Bunlar genelde bir erkeğin küçük beyninin uyarlamasıdır...
Bu sebeple fake deniliyor... Yoksa kimse sen ne biçim kadınsın yalandan hikaye uyduruyorsun diye konu sahibine yüklenmez...
Nelerini görüyoruz burada artık bizde kimin ne olduğunu anlamakta şaşırdık...
Arkadasim ne dalgası. Allah askina dalga gececek olsam böyle bisey mi yazarım. Hayal gücüm daha genistir dikkat çekici bi konu bulup öyle dalga gecebilirim sizinle ama bunun icin ne zamanim var ne de oyle bir karakterim varSanırım birileri yine dalga geçiyorkendi çapında Yen'i gelin ve sen buradasın yemezler bunu
Konuna cok üzüldüm canim esin tam bir ayiIyi geceler Hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?