Yeni gelin :(

Sanırım birileri yine dalga geçiyor kendi çapında Yen'i gelin ve sen buradasın yemezler bunu

Yeni üye olmuşsunuz ve ilk konunuz cinsellik çok hızlı bir giriş olmuş sizden kurtulamacağız sanırım

yesildelisi hanimin yazdigi herseye katiliyorum.

Sakin ama sakin ezik olma esine karsi.
Belliki bir okuz ile evlenmissin. 3 gunluk karisinin goz yasi akitmasina dayanabilirmi bir koca ya?
Eger surekli aglar ve ezilir buzulursen omur boyu bunlara katlanmak zorunda kalacaksin.
O bagiriyorsa 2 kati bagir, bakma sen erkekler maco veya boyle okuz gibi gorunurler ama aslinda tam bir otlekler.
Senin sesin omdna cok ciktimi hemen sinerler.

Ornenk vermem gerekirse. Enistem ablama cok bagirirdi ve sinerdi ablam. Ama bosanma asamasina geldiğinde 2 yil sabirdan ve sinmeden sonra. Bosanma asamasinda o bagirinca ablam diyorki ben busefer ona kizdim bagirdim ve kotktu adma. Hemen x neden bagiriyon ki ne yaptimki demeye basladi diyro. Haa dedim demekki bu tarz erkeklere bagirip sen sindireceksin. Bileydim 2 yil once yapardim belki o siner bosanmazdik dedi.

Korkma (siddet uygularmi bilmem ama bebim enistede megilliydi) bilmiyorum. Baskin basanindir.
O seni basmadan sen onu basacaksin. Yoksa buralara cok konu acarsin. Tam bir okuzmus.

Kızlar fake bir konu resmen dalga geçiyor konu sahibi Emin'im ki gülüyordur bence inanmayın

Hayır admin değilim burada uzun zamandır böyle Yen'i üyelik ve ilk konu cinsellik olunca fake oluyor canım be
Olmayadabilir ..Belki gerçekten ağlayan ,ne yapacağını bilmeyen bir kadın var telefonundan yazan..Bırakalım adminler işlerini yapsın .İnanmıyorsak da cevap yazmayız o kadar .Kimsenin günahını almayalım ...canım....

Sabah sabah

Öküz kocalar çok burada malesef ama seninki öküzlük konusunda terfi almış mertebe yükseltmiş maşallah...

Bu adama ne denir? ne yapılırki? düşünüyorum düşünüyorum yazacak 1 cümle dahi bulamıyorum..

her konuya da anında fake yakıstırması

Yeni üyelik ve ilk konu cinsellik.. Bunlar genelde bir erkeğin küçük beyninin uyarlamasıdır...

Bu sebeple fake deniliyor... Yoksa kimse sen ne biçim kadınsın yalandan hikaye uyduruyorsun diye konu sahibine yüklenmez...

Nelerini görüyoruz burada artık bizde kimin ne olduğunu anlamakta şaşırdık...

19 yasinda caresiz bir kizsiniz zannettim. Okumus etmis meslektasimmissiniz halbuki. Nedir bu ezik durumlar? Aileniz sizi bir hanzoya caresizce cariyelik yapasiniz diye mi yetistirdi, kendi ayaklarinizin uzerinde durmaniz icin yonlendirdi.

dediginiz gibi genelde :)
hepsi degil..

Sanırım birileri yine dalga geçiyor kendi çapında Yen'i gelin ve sen buradasın yemezler bunu
Arkadasim ne dalgası. Allah askina dalga gececek olsam böyle bisey mi yazarım. Hayal gücüm daha genistir dikkat çekici bi konu bulup öyle dalga gecebilirim sizinle ama bunun icin ne zamanim var ne de oyle bir karakterim var

Adam 3gunde iliskiye girebilmis de pozisyon begenmemis... millet kac ay bekliyo esinin hazir olmasini vs. Ilk gunden hallettyseniz isi bu da birsey. Ayrica caninizin acidigi sekilde hic birsekilde onun gonlu olcak dye yapmayin. Ogrenmek zorunda da degilsiniz,herkes her pozisyonu bilmek yapmak zorunda da degil.
Bunun icin karisini kiran aglatan adam da, ayidir ayrica,sex icin evlenmistir.. cinsel obje gordurtmeyin kendinizi. Nasil baslarsa oyle gider,ipleri elinize alip ses cikarin. Evlilikte 2kisinin de haklari esit!

Konuna cok üzüldüm canim esin tam bir ayi
Ben 2 bucuk aylik evliyim iliskiye giremedik esimle. Seni istemedigin bir seye zorlayan adam uzgunum ki seni hic sevmiyordur. Onun cinsel objesi degilsin sen esisin hayat arkadasisin can yoldasisin.
Umarim duzelir ama zor gibi gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…