Yeni gelin :(

Noldu barıştınız mı?

beni istemediğim şeylere zorlayamazsın eğer böyle anlayışsız davranırsan beni bir daha rüyanda görürsün de.

Ne yaptınız konuştunuz mu? Gerçi daha 3. günden böyle yapan adamla konuşsanda pek etkili olmaz bence ama yine de balayınızı zehir etmeyin.

Bence bu evlilik biter felan deme ben çok dedim sonra dile pelesenk oluyor naber nasılsın gibi bi şey haline dönüyor ..ama burnundan getir tepkisiz ol cevap verme hii evet tamam de sadece donuk ol .. seni opersede engelleme bırak öpsün ama hemen tepki verme baktin güzel şeyler söylüyor o zaman yelkenleri suya indirin yada indirmeyin

Erkeğin gerçek kişilği yatakta belli olur bence tarkanın şarkısını dinlet şu içinde ''hoyrat olma'' geçen tam eşine göre bence yeni şarkısıdır belki hanzo anlar

pislik adam

Ben en çok öpüşmeme olayına takıldım.Yeni evlenen aşık olan insanlar öpüşmeden duramaz ya da elleri birbirine dokunmadan.Adamın sizi sevdiğinize eminmisiniz?Asıl soru bu.

Adamın kafasında türlü fanteziler varmış.Yememiş içmemiş bu günü bekliyormuş.Hayal ettiği gibi olmayınca da kabalaşmış.Erkeğin gerçek yüzü böyle zamanlarda ortaya çıkıyor.Tam bir hanzo

Nasıl sevişilir birde bunu öğretmen gerekecek.Ama adamın sizi sevdiğine emin değilim sevse hem öpmeye doyamaz hemde daha narin yaklaşırdı.

sen şişme bebek değilsin. o yüzden sana dön yat kalk vs diyemez. cinsellik karşılıklı haz verirse güzeldir. öbür türlü işkencedir. bu yüzden sana daha balayıda hayvan gibi davranan kocaya iyi bir ders ver. susar ya da kabullenirsen daha çok konu açarsınız burada.

3 gunluk evlisinz bi anda nasl bu hale geldiniz onceden nasildiniz ?

Eleman pozisyon konusunda tecrübeli heralde

Hayır admin değilim burada uzun zamandır böyle Yen'i üyelik ve ilk konu cinsellik olunca fake oluyor canım be
Sitenin sizin gibi zeki kadınlara ihtiyacı var gerçekten.

Cinselliği birsüre askıya alın, kırdığı kalbi/hevesi tamamen düzeltene kadar.
Konuşarak çözülecek ama eşiniz iletişime ne kadar açık bilemedim.

Reactions: KV_
çok üzüldüm sizin adınıza.

sakın bu durumu kabullenip sessiz kalmayın. cinsellik 2 kişi arasında yaşanan bişey. sadece karşı taraf zevk alıcak diye bişey yok.
konuşun ve tepkinizi koyun.

Vay ayı vay dedim kusura bakma.

Çok sinirlendim sahiden.
Sakın sessiz kalma.

İstemediğim hiç bir şeyi yapmak zorunda değilim.
Anlayış yoksunu hanzo gibi davranmaya devam edeceksen söyle.
Yaptığım yanlıştan erken döneyim, boşayayım seni.
İnsanla evlendiğimi sandım ben çünkü.
Durum farklıysa bilmek hakkım.

Aynen bunları söyle.

Esin tam bir terbiyesiz ve bencil sadece kendisini düsünüyor kendini tatmin olmasi önemli. Senin agrin sizin varmi umrunda degil demek. Eger bu 3 günde ilk defa cinsellik yasadiysaniz agriniz olmasi cok normal

kusura bakma ama kocan sanırım sex kölesi aldığını düşünüyor.yapıcak bişey yok bunu burnundan getirmen lazım onun sanki hata sendeymiş gibi hissettirmesine izin verme sakın

Allahh simdiden baslamissiniz siz kavgalara.
Canim esinle guzelce konus onun istedigi sekilde seks yapmak zorunda degilsin, bi orta yolu bulun

Konular ve üyelikler hakkında şüpheniz olduğunda lütfen kibleyin.
Kiblemeyip fake olma ihtimali kadar gerçek olma ihtimali olan konulara, fake yazmaya, konu dışına çıkmaya gerek yok hanımlar, gerçekse insanların inanmasına ve konuya odaklanmasına mani oluyorsunuz.
KİB butonu süs değil değil mi?

Valla cok guzel anlatmissiniz hicbir anlatim bu kadar iyi olamazdi .evet arkadasim ezdirme kendini onun terbiyesizligi yuzunden siz aglayip hayatinizin en guzel gunlerini aglayarak geciriosunuz o horul horul uyuyor.boyle okuz birine agzinin payini vermessen daha cok aglarsin.susup oturma yaptiklarinin karsisinda.ilk gunden boyle yaparsa sana soylim dovmeyede kalkar.tavrini koy karsisinda.ya oturup guzelce konusmaya calis baktin anlamiyor topla valizini esyani dön evinize.zaten balayini rezil etmis orda bosu bosuna balayi gecirio ayaklari yapmasin donun evinize.sadece esine balayi olmus bu sana degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…