• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Geline Tavsiyeler

Yeni evlenecekkere tavsiyem😅😅
Eşinizin ailesinin size karşı kötü bir davranışı yoksa gidin görüşün neden hemen mesafe koymayı düşünüyorsunuz ki siz onu anne gibi görürseniz o da sizi kızı gibi görür (istisnalar hariç tabiki iyi niyetli kötü niyetli insanlar vardı o ayrı)
Aradaki saygıyı korursanız hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Ya ne alakasi var? Esimi dogurmak disinda zerre onemi kiymeti olmayan kadinla omrumu neden curuteyim? Neticede bana tamamen yabanci insanlar, neden surekli goruseyim?

Mesafe candir konu sahibi. İsim var diyebilirsiniz ya da daha net olun canim istemiyor diyin

Benim tavsiyem, her halti yeni gelin bilmem nesi diye sunmayin😂 yeni gelin sunumu, yeni gelin kahvesi yok bilmem nesi, ha bir de litfen gelinlik nisanlik ve kinalik her ozel gunde 92872627 tane foto paylasmayin. Eslerinizle zorla foto cektirip sosyal medyaya atip altina askk yazmayin falan fistan.
Keşke sadece başlığa değil konuya da yorum yapsaydınız.

Bence işin sırrı “en başından beri” öyle olmak.
Sonradan tavır değişince laf ediliyor. Bir de net olmak.
Biz kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz, geçtiğimiz aylarda hayıflanası tuttu. Sen bana kocan olmadan gelmiyorsun diye. Dedim ki bak 5 yıl bitecek, ben sana ne zaman tek başıma gelmişim? 1 kere bile gitmedim. Öyle bakıyor suratıma evet gelmedin falan diyor. Neden ağlıyorsun şimdi çok amaçsız. Bir kere oturuyorduk orada, kandildi. Babanneyi aradılar sırayla konuşuyorlar. Eşim konuşurken kayınvalidem sende konuş tarzında eliyle işaret yaptı. Valla ben kendi babannemi aramıyoum kandilde kocamın babannesiyle mi konuşacağım dedim güldüm. Son oldu bir daha teklif bile gelmedi. Ama o gün konuşsaydım eminim ki bir sonraki kandilde ee ama geçen kandil konuşmuştunnnnnn diye başımı yiyecekti. Kestirip atmak iyidir. Nezaketen bişey yapmamanı tavsiye ederim. Yoksa görev oluyor.

Back
X