- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
Kesin kizi gibiTam olarak dediğiniz gibi olmak istiyorum.Strateji önemli.Şuan dediğiniz gibi beni kızı olarak görüyor sonrasını bilmiyorum
Goruyodur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin kizi gibiTam olarak dediğiniz gibi olmak istiyorum.Strateji önemli.Şuan dediğiniz gibi beni kızı olarak görüyor sonrasını bilmiyorum
Hayır biz sınır koyamadığımız için ve sessiz kaldığımız için sarıyorlar. Ertesi gün kahvaltıya gelirsiniz mi dedi gülerek ve ayıplayarak “aa ne münasebet anne yeni evli çiftiz sen bunu söylemedin bende duymadım” diyin. Belli süre sonra bırakıyorlar.Ay yaşlanınca heralde çocuklarına gelinlerine sarıyorlar başka açıklaması yok.
Öncelikle prensipleriniz olsun .En önemli tavsiye siz gelinsiniz bir kere adınız büyük .Bizim oralarda öyle derler .Siz iyi de olsaniz,kötu de olsaniz,cazgirlik da yapsanız ,guleryuzlu de olsaniz,sürat da yapsanız ,her şeyi alttan da alsanız size karşı tavırları hep aynı olacak .Bu yüzden yaranmaya çalışmayın .Yaranamazsiniz .Sohbet aralarında kibarca söyleyin .Bunda kötü bir şey yok .Ben tek başıma kalmayı severim,işte hastayım filanca yerim çok ağrır gün içinde yatarım ,geç kalkarım,erken yatarim,çok oturursam kalça kemiğim batar falan filan,Fazla girip yazmasam da bu konuları okumayı seviyorum.Şimdi şöyle ki 6 aya düğünüm var.Bir eltim var.Sürekli olarak kayınvalidemin evindeler,çalışmıyor çocuklarıyla her gün gidiyorYarım saat mesafe de oturuyor.Benim için daha iyi Yanyana olsunlar benle uğraşmasınlar diyorum.Benim evim daha uzak araçsız gidip gelmek zor.Şimdi sorum şu kayınvalidem sürekli gelip gidelim istiyor nişanlı olduğum halde ben istemiyorum,gitmiyorum.Fazla samimi olmak istemem.Ama lafları kolay söyleyebilen biri değilim gelmeyelim diyoruz gelin gelin diye ısrar ediyor.Yüzüm yumuşak nasıl sınır çizmeliyim?kendisi ısrarcı öbür gelinin samimiyetine alışkın ama ben onun gibi gidip gelemem çalışmaya başlıcam.saygı içinde belli sınırlar istiyorum.Siz nasıl çizdiniz sınır?
Evlenince bunlar hepsi birbirine aşık oluyor sen merak etmenişanlım sürekli yurtdışında annesini araması sorması fazla yok çünkü bıkmış artık.Kafasını dinliyor.Evlenince değişmez umarım
Başta Güleryüzlü olayım dedim sonuçta bir kötülüklerini görmedim.Ama ufaktan karışmalar başladı benim suratım asıldı.Zaten bir ofis açma planım var mesleğim yıpratıcı,bir de yeni ev sorumluluğu benim zırt pırt gidip gelecek halim yok.Keşke böyle bahanelere gerekmese de biraz anlayışlı olsalarÖncelikle prensipleriniz olsun .En önemli tavsiye siz gelinsiniz bir kere adınız büyük .Bizim oralarda öyle derler .Siz iyi de olsaniz,kötu de olsaniz,cazgirlik da yapsanız ,guleryuzlu de olsaniz,sürat da yapsanız ,her şeyi alttan da alsanız size karşı tavırları hep aynı olacak .Bu yüzden yaranmaya çalışmayın .Yaranamazsiniz .Sohbet aralarında kibarca söyleyin .Bunda kötü bir şey yok .Ben tek başıma kalmayı severim,işte hastayım filanca yerim çok ağrır gün içinde yatarım ,geç kalkarım,erken yatarim,çok oturursam kalça kemiğim batar falan filan,Hep bir bahaneniz olsun .Sürekli sizlanin .Oraya giderseniz elinizi bir şeye sürmeyin .Sürekli mızmız halde olun .Ayy ben fena oldum bir üşütme geldi .Hoop eve .Ayy korona da var bor test mi yaptirsam hiç iyi değilim,yok yok en iyisi kendimi 10 gün izole edeyim falan filan .Çok muahbbete girmeyin .Hoşsohbet olmayın .Şimdi sizi tartarlar .Yumuşak yüzlü iseniz yandınız ama ben de öyleydim.Simdi o halimden eser yok.Zaten sizi bambaska bir insan yapacaklar .Sonra kendinizi taniyamayacaksiniz .Ben öyle oldum ama şimdi daha iyi yürütüyorum yön veriyorum her şeye .Yani istemiyorum deyin,gelemem deyin,arkadaşım geldi deyin,teyzem gelecek deyin,alışverişe cikicam ,yeni gelinim işleri yetistiremiyorum deyin .Eve yardımcı aldım o gelecek deyin.Zaten sonra alisacaklar size .
Dağlara taşlara evlenince kıymetl oluyorlar heralde 26 yıldır neredeydi acabaEvlenince bunlar hepsi birbirine aşık oluyor sen merak etmeEşler ve aileleri arasında ciftlerin evlenmesi ile birlikte yeni bir aşk doguyor
![]()
ne güzel özetlemişsiniz bravo siz uyguladınızmi pekiiiÖncelikle prensipleriniz olsun .En önemli tavsiye siz gelinsiniz bir kere adınız büyük .Bizim oralarda öyle derler .Siz iyi de olsaniz,kötu de olsaniz,cazgirlik da yapsanız ,guleryuzlu de olsaniz,sürat da yapsanız ,her şeyi alttan da alsanız size karşı tavırları hep aynı olacak .Bu yüzden yaranmaya çalışmayın .Yaranamazsiniz .Sohbet aralarında kibarca söyleyin .Bunda kötü bir şey yok .Ben tek başıma kalmayı severim,işte hastayım filanca yerim çok ağrır gün içinde yatarım ,geç kalkarım,erken yatarim,çok oturursam kalça kemiğim batar falan filan,Hep bir bahaneniz olsun .Sürekli sizlanin .Oraya giderseniz elinizi bir şeye sürmeyin .Sürekli mızmız halde olun .Ayy ben fena oldum bir üşütme geldi .Hoop eve .Ayy korona da var bor test mi yaptirsam hiç iyi değilim,yok yok en iyisi kendimi 10 gün izole edeyim falan filan .Çok muahbbete girmeyin .Hoşsohbet olmayın .Şimdi sizi tartarlar .Yumuşak yüzlü iseniz yandınız ama ben de öyleydim.Simdi o halimden eser yok.Zaten sizi bambaska bir insan yapacaklar .Sonra kendinizi taniyamayacaksiniz .Ben öyle oldum ama şimdi daha iyi yürütüyorum yön veriyorum her şeye .Yani istemiyorum deyin,gelemem deyin,arkadaşım geldi deyin,teyzem gelecek deyin,alışverişe cikicam ,yeni gelinim işleri yetistiremiyorum deyin .Eve yardımcı aldım o gelecek deyin.Zaten sonra alisacaklar size .
Evet uzun zamandır uyguluyorum .İşe yarıyor .Başim ağrıyor .Tabi en başta uyumlu olmayı ,alttan almayı ,duymazlıktan gelmeyi de denedim ama o çözüm değil.Daha fazla üstüme geldiler .Şimdi hepsini puskurttum .ne güzel özetlemişsiniz bravo siz uyguladınızmi pekiii
6 ay mi????Bir de tavsiye sana nisablina ilerde olurda kv ile yasamami istersen kesunlikle olmaz de. Bence sozlesme imzala. Benimki gelir 6 ay kalir. Dir dur eder durur. Sabir deyip bisey demiuorum oma zor.
Benimki de düğünün ertesi günü sabah erkenden bizi aramıştı .Çok büyük gorgusuzluk ya .Benim ailem de kaç gün cekinmis yeni evliler diye aramamislardi .Çok uzakta olmalarina rağmen .bunu demek çok büyük terbiyesizlik ya gerçekten. nasıl derler neden derler hiç anlamıyorum.
Gelirsin gelirsin mi diyorhayır dedin mi anlasa bir sorun olmayacak.Gelemem diyorum.Gelirsin gelirsin diyo tövbe tövbe.açıkça gelmek İstemiyorum demem mi gerekiyor o zaman da geçimsiz olucam.Tamamen nişanlıma bırakıcam o uğraşsın
Alisti artik. Kocasi öldu. Yalniz kalamiyom ayagina geliyor. Ilerleyen zamanlarda nsl olur bilemiyorum. Yani esimden bosanmayi bile dusunuyorum.6 ay mi????Neden yaa??Çok uzun bir süre ..Benim kayınvalidem gelip 2 gün kalıyor .Bana 2 yıl gibi geliyor .O iki gün bile geçmiyor bana .
Gelecekteki halim yaaa.Bizimki de kocası bir yere gitse hemen yalnız kaldım diye bize geliyor .Hatta bu gece de bizde .Kocası köye gitti diye .Yaa genelleme yapmak istemiyorum ama ben batiliyim ,eşim doğulu .Buranın kadınlari ne tembel ya .Bizim 87 yaşında teyzemiz var .Kocası öleli 20 yil oldu .Ne kimsenin evine gitti .Ne kimseyi istedi .Temizliğini ,yemeğini daha kendi yapar .Yaşlılarımız hep kendisi yaşarlar evlerinde .Eğer yatalak değillerse işlerini kendileri görürler .Buradaki kadınlar da kocaları öldüler mi ogullarin evine yerleşiyor .Kızların da değil .Sonra gelin çeksin .Eşimin teyzeleri hep boyle.Ben çekemem valla.Benim için boşanma sebebi.Alisti artik. Kocasi öldu. Yalniz kalamiyom ayagina geliyor. Ilerleyen zamanlarda nsl olur bilemiyorum. Yani esimden bosanmayi bile dusunuyorum.