• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Geline Tavsiyeler

Fazla girip yazmasam da bu konuları okumayı seviyorum.Şimdi şöyle ki 6 aya düğünüm var.Bir eltim var.Sürekli olarak kayınvalidemin evindeler,çalışmıyor çocuklarıyla her gün gidiyorYarım saat mesafe de oturuyor.Benim için daha iyi Yanyana olsunlar benle uğraşmasınlar diyorum.Benim evim daha uzak araçsız gidip gelmek zor.Şimdi sorum şu kayınvalidem sürekli gelip gidelim istiyor nişanlı olduğum halde ben istemiyorum,gitmiyorum.Fazla samimi olmak istemem.Ama lafları kolay söyleyebilen biri değilim gelmeyelim diyoruz gelin gelin diye ısrar ediyor.Yüzüm yumuşak nasıl sınır çizmeliyim?kendisi ısrarcı öbür gelinin samimiyetine alışkın ama ben onun gibi gidip gelemem çalışmaya başlıcam.saygı içinde belli sınırlar istiyorum.Siz nasıl çizdiniz sınır?
kırmadan mesafeyi koruyun bence bi şekilde

Gelecekteki halim yaaa.Bizimki de kocası bir yere gitse hemen yalnız kaldım diye bize geliyor .Hatta bu gece de bizde .Kocası köye gitti diye .Yaa genelleme yapmak istemiyorum ama ben batiliyim ,eşim doğulu .Buranın kadınlari ne tembel ya .Bizim 87 yaşında teyzemiz var .Kocası öleli 20 yil oldu .Ne kimsenin evine gitti .Ne kimseyi istedi .Temizliğini ,yemeğini daha kendi yapar .Yaşlılarımız hep kendisi yaşarlar evlerinde .Eğer yatalak değillerse işlerini kendileri görürler .Buradaki kadınlar da kocaları öldüler mi ogullarin evine yerleşiyor .Kızların da değil .Sonra gelin çeksin .Eşimin teyzeleri hep boyle.Ben çekemem valla.Benim için boşanma sebebi.
Aynı benimki bir tabak yemek yapmaya üşeniyor.Daha elli yaşında.Ben de Karadenizliyim,eşim batılı benim ailemdeki dul yaşlı kadınlar tek yaşıyor.Hala bağına bahçesine bir şeyler ekmeye çalışıyorlar.Nişanlımın annesi de nereye gitsem de gezsem peşinde.Ben evde tek korkuyorum falan dediğini de duydum sürekli onu yapamam,tek kalamam insan az çok anlıyor neler yaşacağını.Benden uzak dursun.Ben zaten anlaşması kolay biri de değilim malesef.ufak şeyleri kafaya takan bir yapım var.Başta belli etmemeye çalışırım ama sonra patladığımda rezillik çıkıyor. Nişanlım tam tersi ondan anlaşabiliyoruz zaten.

Son düzenleme:
Senin kaynana da doğulu mu ???
Yok degil. Batili kendisi. Ya evlenmeden once boyle muhabbetler gecseydi kesinlikle hayir derdim evlenmeye. Ama simdi oglum var okuyor. Cok etkilenir diye ayrilmak zor geliyor. Bu yil da klasin da yaxin gider. Sonraki sene kesunlikle istemiyorum diyecegim . Sonu nereye varirsa varsjn

Fazla girip yazmasam da bu konuları okumayı seviyorum.Şimdi şöyle ki 6 aya düğünüm var.Bir eltim var.Sürekli olarak kayınvalidemin evindeler,çalışmıyor çocuklarıyla her gün gidiyorYarım saat mesafe de oturuyor.Benim için daha iyi Yanyana olsunlar benle uğraşmasınlar diyorum.Benim evim daha uzak araçsız gidip gelmek zor.Şimdi sorum şu kayınvalidem sürekli gelip gidelim istiyor nişanlı olduğum halde ben istemiyorum,gitmiyorum.Fazla samimi olmak istemem.Ama lafları kolay söyleyebilen biri değilim gelmeyelim diyoruz gelin gelin diye ısrar ediyor.Yüzüm yumuşak nasıl sınır çizmeliyim?kendisi ısrarcı öbür gelinin samimiyetine alışkın ama ben onun gibi gidip gelemem çalışmaya başlıcam.saygı içinde belli sınırlar istiyorum.Siz nasıl çizdiniz sınır?
Sınır çizme gereği duymadım kendisini çok severim, o da kendini bilen biridir ne sık sık çağırır ne de İzmir'e gelse mesela bende kalır . Bı gün durur bende anca, sonra hemen kardeşlerine geçer siz rahat edin der☺️

Sınır çizme gereği duymadım kendisini çok severim, o da kendini bilen biridir ne sık sık çağırır ne de İzmir'e gelse mesela bende kalır . Bı gün durur bende anca, sonra hemen kardeşlerine geçer siz rahat edin der☺️
Ne güzel böyle insanların başımın üstünde yeri var.Ama gideyim kalayım,rahatsız ettim mi,orası benim oğlumun evi diye düşünen insanlardan haz etmiyorum.Mesafeli olmazsam 3 kişilik evlilik yaşarım diye korkuyorum

Ne güzel böyle insanların başımın üstünde yeri var.Ama gideyim kalayım,rahatsız ettim mi,orası benim oğlumun evi diye düşünen insanlardan haz etmiyorum.

Mesafeli olmazsam 3 kişilik evlilik yaşarım diye korkuyorum
Ki yüzde doksan ülke bunlarla dolu haklisiniz 😓😓😓
umarım yorum yapan arkadaşlardan işinize yarayacak uygulama kolaylığı olan fikirler olur

İnşallah :)Bizim de gençliğimiz var enerjimiz yüksek.Ayrıca avukatım gerektiği yerde kendimi savunurum.Asıl amacım alttan alttan nasıl bu mesafeyi sağlarım.Mesafe koymak kötü olur mu gibi şeylerdi
Mesafe koymak en gerekli şey sakın bak yazık değil mi seni iyi bilmesinler. Bak iyi bilmemeleri daha iyi birşey senin kv dede sınır yok

Bilemiyorum, içim şişiyor düşündükçe annesine,yengesine gezme olsun yeter aya bile çıkarlar.Ben de Tam tersi 26 yaşındayım oturayım evimde kahvemi içeyim kafasındayım.Bana buluşacakları kesin.😢
Benim işim var . Işle uğraşıyorum boş zamanlarimda ders çalışıyorum . Kusura bakmayın müsait değilim . Baştan sınır koymalisin

hayır dedin mi anlasa bir sorun olmayacak.Gelemem diyorum.Gelirsin gelirsin diyo tövbe tövbe.açıkça gelmek İstemiyorum demem mi gerekiyor o zaman da geçimsiz olucam.Tamamen nişanlıma bırakıcam o uğraşsın
Benden sana tavsiye evini uzak tut, telefonla özel günler hariç arama. Çok güleryüzlü olma.İnan önünü alamazsın.Senin kvde sana yapışacak bariz belli.Tipik kv. Kendine eglence arıyor bana göre.

Benden sana tavsiye evini uzak tut, telefonla özel günler hariç arama. Çok güleryüzlü olma.İnan önünü alamazsın.Senin kvde sana yapışacak bariz belli.Tipik kv. Kendine eglence arıyor bana göre.
Zaten çok sıcakkanlı bir yapım yok sadece hayır demek ayıp olur mu diye düşünen biriydim.Yazdıklarınızın hepsini yapıyorum.Somurtmuyorum da yüz de vermiyorum.Benden uzak olsun iyi olsun.

Yeni evlenecekkere tavsiyem😅😅
Eşinizin ailesinin size karşı kötü bir davranışı yoksa gidin görüşün neden hemen mesafe koymayı düşünüyorsunuz ki siz onu anne gibi görürseniz o da sizi kızı gibi görür (istisnalar hariç tabiki iyi niyetli kötü niyetli insanlar vardı o ayrı)
Aradaki saygıyı korursanız hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
👏👏👏

Zaten”ben rahatsız etmeyeyim çocukları evinde mutlu olsun”diye düşünen biri olsa ben mesafe koymam.Benim çevremdeki insanlar böyle düşünüyor.Ama kadın asla rahatsız olacakmış gibi değil.Geleyim gezeyim iş yapmayayım
Zamanla o da alışır. Bırakın gelsin gezsin iş yapmasın ne var bunda. Siz ne kadar agresif kaçarsanız o kadar tadınız kalmaz.

Kaynana manipüle etme sanatı öğren ilk başta... Sonra elti çatlatma hobileri edin çok lazım olucak 😂 Görümce yok etme büyüsü ile devam ke 😂😂😂😂 kayınlar da tehlikeli onlarıda 1 kaşık suda boğma sanatı öğren canım...

Son düzenleme:
Benim tavsiyem, her halti yeni gelin bilmem nesi diye sunmayin😂 yeni gelin sunumu, yeni gelin kahvesi yok bilmem nesi, ha bir de litfen gelinlik nisanlik ve kinalik her ozel gunde 92872627 tane foto paylasmayin. Eslerinizle zorla foto cektirip sosyal medyaya atip altina askk yazmayin falan fistan.

Zamanla o da alışır. Bırakın gelsin gezsin iş yapmasın ne var bunda. Siz ne kadar agresif kaçarsanız o kadar tadınız kalmaz.
Agresiflik değil de saygı sınırları içinde olmak istiyorum.Çünkü ben nişanlımla evlenmek için 10 yıl bekledim dile kolay.Evliliğimi yaşamak istiyorum.Sürekli iç içe olmak istiyor gibi bir imaj çiziliyor eltimde her gün orda olunca aynı şeyleri bekler diye çekincem bu.

Back
X