- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
Merhaba kk hanımları erkek kardeşime kız istedik çok şükür oldu, nişan yaptık bizim aileye gelen ilk gelin olacak haliyle biz fazla heyecanlandık her şey dört dörtlük istediği gibi birbirimizi kırmadan yaptık hatta benim maddi durumum çok iyi değil sürekli çarşılara gittim unutugu ve bize söylemedigi eşyaları aldım mesela (nişamn çiçegi,nişanımıza hoşgeldiniz kartonu)bazı eşyalar nişan için gerekli mendil, konfeti ,volkan vs bunları annemle aldık.Bunları anlatmamım sebebi ise aramızda herhangi bir kötü diyalog geçmemesi.Gecen hafta benim çocugumun kolu kırıldı arayıp geçmiş olsun demedi sonra kuaförde görüştük kızım da yanımdaydı herkez sordu noldu diye anlattım orda da öylece yüzüme baktı ne bana ne de kızıma geçmiş olsun demedi, ben garipsedim haliyle ilk defa görümce oluyorum, ama asla yansıtmadım.Nisanda koşturdum ufak bebegim oldugu halde, kuaförde koşturdum beni bekleyeceklerdi kuaförde acıkmıssınızdır siz gidin dedim.Exradan kuaförde saç kesimi gibi işlem yapmışlar kardeşim neden fazla ücret dedi hiç söylemedim bile.Sizce nasıl davranmalıyım?Bu olaydan da kimseye bahsetmedim.Ekleme:Önceki haftada oglum biz onlarda iken kulagını kanatmış zarında problem vardı sonrasında da aynı sekilde arayıp sormadı ilk olay değil tesadüf mü bilemediğim için sordum.Ayrıca alışverişte anneme fikir sormuş ilk defa bir bluz varmış annem begenmemiş daha güzelini alabilirsin basit durdu demiş.Bırakmış aradan 5 dk sonra akrabası gelmiş bu güzel demiş almış hemen aynı bluzi.
Son düzenleme: