• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni gelinin kayınvalide ile yaşaması?

Kesinlikle kabul etme. Bunca sene oğluna güvenerek mi yaşamış. Bu zamana kadar nasıl gittiyse bundan sonra da öyle yaşasın. Ayrıca diğer çocuklari da büyük onlarla yaşasın.

Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
Ah canım. Ben evlenene kadar daha doğrusu nisanliyken kaynanam neler söylerdi. Bütün işlerini ben yaparım zaten kimseye yaptırmam. Sen sadece oğlumla iyi ol bilmem neler. Evlendim bir hafta sonra harp çıktı, kayınbabam arkamda durdu o zamanlar uyuz kocamda anasigili tutardı. Aynı huyu sevgilinde görüyorum. Ben kocama ailesinin gerçek yüzünü gosterene kadar neler çektim şimdi olsa hiç uğraşmaz bosardim. Düşün artık

Annesine bir ev almaya karar verdi kardeşleriyle birlikte eğer boşanırlarsa. İş açısından biz sürekli yer değiştirebiliriz belki eğer bu ihtimal olursa zaten diğerlerinin olduğu şehirde olmazsa da yine kim daha uygun olursa biraz yakın bir ev almayı kabul etti

Mantıklı. Yalnız ev alma aşamasında kim ne kadar para koyduysa ortak tapu yapılsın. Yani annesinin adına almayın evi. Annesi içinde otursun ama tapu sahibi parayı verenler olsun. Bu arada ev alma aşamasında annesi o evi beğenmem burda oturmam falan diyecek. Evlenmeden önce bu ev işini halletmeye bakın sonra yine size kalmasın kadın

Back
X