Tamam aradı. Tam olarak ne istediğini anlayamadım,Annenle o adamın boşanması benim ağzımdan çıkacak bi cümleye mi bağlı ben kabul edersem boşanacaklar mı dedim. Ben anemin daha fazla o adama katlanmasını istemiyorum dedi,tamam ne istiyorsun dedim. Yanıma almak istiyorum dedi direkt. Ben de olmaz ama dedim. Durdu başladı saydırmaya. Sende yaşlanınca görürsünler,başına gelince anlarsınlar falan.. dedim noluyoruz ya bir sakin ol.önceki akşam ben ona uzun ve düzgün bir mesaj atmıştım.orda yazdıklarımı aç bi tekrar oku dedim,neyin ne olacağını anlattım sana dedim. İşte özel hayat olsun,ilerde çocuk açısından olsun,birlikte istediğimiz gibi yaşayamayacağımız olsun. Biliyorsunuz Yani neler yazdığımı. Güzel bir dille anlatmıştım. Dedim ki mesele senin annen benim annem meselesi değil evde bir 3.kişi olması. Ben tam okulumu bitirdim işimi elime alıcam güzel bi evlilik hayal ederken senin beni böyle bir şeyle karşılaştırman normal mi dedim. Annenin iyi olmasını mutlu olmasını senin kdr ben de isterim ama senin annen mutlu olacak diye gelin kaynana bizim aramız kötü olursa ve seninle benim aramız kötü olursa ne olacak hiç düşünüyo musun Bunları dedim. İşte ben düşünüyorum seni anlıyorum falan ama sen beni anlamıyorsun bilmem ne diyor.. Annen illa bizimle yaşamak zorunda değil ev ev üstüne olmaz asla rahat hareket edemeyiz bunu anla dedim. Hatta bunu benden önce senin düşünmen gerekir ya dedim. Tanıdığı kişi değilmişim,çok şaşkınmış... ben de dedim valla şaşıracak bir şey yok. Ben senin anneni yine severim yine sayarım.Yakın otururuz.Yeri gelir gider temizliğini yaparım yemeğini yaparım gidersin her gün görürsün sen de dedim. Ne istiyomuş biliyor musunuz. Annesinin insan gibi yaşamasını istiyormuş. Yani ayrı tek başına yaşayınca annesi insan gibi yaşanılmıyormuş anladığıma göre :) ben de dedim sen git annenle uyu o zaman her gece valla,bu gidişle kimseyle evlenemezsin. 3 kardeşsiniz ya kredi çekersiniz bir ev alırsınız 1+1 ya da 2+1 ya da kirada bir ev olur. Gerekirse ben de maaşımdan yardımcı olurum.Ama aynı ev olmaz olamaz. Düşün taşın dedim. Neyi düşünüyüm tercih mi yapıyım diyo. Hayır senden böyle bir şey istemem,istemeye de hakkım yok dedim. İlla annemle yaşıcam demeye devam mı ediyorsun bunun kararını ver dedim. Ben daha annemle konuşmadım boşanma olayını dedi,git önce annenle konuş o zaman dedim.Uzun süre bu konu açılmasın daha önemli önceliklerim var bu sınav sürecinde bu konuyu açmanda tamamen bencillik sen ders çalışırken ben düsğnmekten sayfa açmadım da dedim. Sonuç olarak bozuldu triplendi kapattı işte böylece kaldı.Daha da uzun da aklıma gelenler bunlar özetle bu şekilde