Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ama çok tatlisin ki sen :) sloganin supermis bu arada. :))
sensin tatliiiiii

Bi sey demek zorunda degilsin canimm, ben sadece bildiklerini tekrarladim tatlim. Herkes hayatinda bazi olunsuzluklar yasiyo, biraz beklemek gerek bazen....

Bugun diger topikte bi arkadas bi hikaye paylasmis.

Bi cift Hz.Musa ya gidip bi evlatlari olmadigini ve onlar icin dua etmelerini istemis. Allah'a bi evlatlari olup olmayacagini sormasini istemisler, sormus ve aileye gidip cocuklari olmayacagini soylemis.
Birkac yil sonra Hz.Musa yolda ayni ciftle karsilasmis yanlarinda bir de cocuk varmis. "Yavrumuz" diye tanistirmislar. Hz. Musa bu ise bir anlam verememis ve Allah'a " Ya Rabbi sen yillar once bu cifte cocuklari olmayacagini soylememi istemistin ama bugun yanlarinda cocuklari ile gordum" demis. Allah "ben onlara kendi elcimle cocuklari olmayacagi haberini gondersem bile onlar benden unutlarini kesmediler. O cocuk onlarin nukafatidir" demis.

Tam cumleleri hatirlayamamis olabilir ama hikayenin ozu boyleydi canimcim.....

Ben geldimmm
Bugun hep evdeydik tam bir pazar oldu
Yarin sinifla piknik yapcaz bahcede pasta borek yaptimm camasir yikadimm ama yorulduuum simdi koltuga yapismis survivor izlitoruum
Kizlar nerdeeee

Amaya
anladım cnm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insanın annesiyle eşinin iyi anlaşması paha biçilmez bir şey

evettt..Cok sukur kiii anlasiyorlar..
Bir olup bana guluyorlar bide kizdiriyorlar bazen

Tabiiii buyudu bize gelirseniz size kahve yapacak

Amiiiiiinnn :)
Seneye hepbirlikte tatil yaparsiniz insallah :)

Yeni evliyim 6 aylık :)

Hossgeldiiinn :)

Ben geldimmm
Bugun hep evdeydik tam bir pazar oldu
Yarin sinifla piknik yapcaz bahcede pasta borek yaptimm camasir yikadimm ama yorulduuum simdi koltuga yapismis survivor izlitoruum
Kizlar nerdeeee

Burdaaaaa

Once saskinlik olacak evet..Hatta telefonuna baktigin olacak ha aradilar ha arayacaklar nerdesin diyecekler diye :)
Sonra evine hemencik alisacaksin..Balayindan dondugumuzde anneme ugradigimizda odamin kapisini acip bakmistim o an ordaymisim hala annemlerdeymisim gb geldi ve esimin yoklugunu hissttim hemen yanina gittim o an anladim ki benim evim hemencik esimle yasadigim yer olmustu..
Annenin soylentileri,babanin yumurtasi hicbirseye benzemez tabi ki ama sabah gozunu actiginda sevdigini gormek cok cok huzurlu bambaska bir his..
Sonra her sabah sukredeceksin bi sabah daha onunla uyanabildigin icin :)

Sayfa kirliligi oldu sanki biraz

Dugune gittiik takimizi takip diger arkadaslarida gorup geldiiik,bitane sevmedigim biri var hemencik 'kilolarin nerede' dedi,onlarida evde birakiyorum dedim

Veee donuste esimle kendimize kolali topitop ısmarladık
Hic buyumeyelim

Yoklamayi aldimm yok yazildin kizceee

Ahaha super cevap vermissinn valla hakedene yapistircan pat pat lafi ne guzelbozulmustur
Vayy siziiii bebekleeerr sizii sezen abla oldu siz kolali lolipop yiyin

Ayy ne güzel anlatmissin ya. İnşallah bende cabucak alisirim yeni duzenime . :)

Gunaydin cici bici gelinlerr...
Babam konyaya gelis biletlerini almis ama tarihini bize soylemiyor suprizmisss..ben daha mutfj temizlicm cok isim var ama yapasim yok...
Kizceler uzun sure muhafaza edilen kurabiye tarifleriniz varmiiiii???

Yoklamayi aldimm yok yazildin kizceee

Ahaha super cevap vermissinn valla hakedene yapistircan pat pat lafi ne guzelbozulmustur
Vayy siziiii bebekleeerr sizii sezen abla oldu siz kolali lolipop yiyin

Yok yazmayin hocam devamsizligim cok fazla ayy ne gunlerdi
Bozulsun hıhh :) zaten beni boyle gordugunede bozulmustur
Sezenin isi zor bakalim ya o bizi uslandiracak ki zor ya da biz onu bize benzetecez

Tuzluda kandil simidi cok severim saklama kabinda masanin uzerinde hep olacak bisy :)
Tatli kurabiyelerde jetonum dusmedi suan :)
Dogum icin mi hazirlayacaksin?
Bizim arkadaslar yapip yapip dolaba attilar hep,nasil oluyorsa sonrasinda bilmiyorum tabi :)

Ayy ne güzel anlatmissin ya. İnşallah bende cabucak alisirim yeni duzenime . :)

Insaniz nelere alismiyoruz ki :)
Yeter ki saglik huzur olsun..

Evet canim yapip dolaba atilacak bisiler istiyorum..kandil simiti kapabilirim birde tatli bisi istiyorum un kurabiyesi kalabilirmi acaba emin diilim. Annem gelecek ama cok yuk olmak istemiyorum ramazan gunu kv de yapmaz bisi zatn. Aklina geln olursa bekliyorm canim.

O zaman kurabiyeler serviste kolaylik degil aslinda biliyor musun..
Basit bi tatli biliyordur annen onu da zorlamaz bi tatli ikrami yetiyor..
Cunku ardarda geldikleri icin hizla dönuyor bu servis isi tek ve guzel bisy daha kolaylik saglayacaktir servis yapana..
Benim kayinvalidem yapip getirdi tatli sekerpare benzeri bisy..Tane olarak cok cikan bisyden mesela..
Zaten ramazan olacak gunduz gelene servis olmayacak gece gelende tok gelecek bi tatli kafi bence :)
Sahsi fikrim tabii :)
Yine kurabiye aklima gelirse yazarim..

Tatlida tabiki dusundum o o gunlerde yapilir illaki ama cesit dusunmustum canim ben ramazanda hep gece geliRler bizim..tamm canim saol

kızlar gunaydınnnn hafta sonum cok yogundu cuma kına c.tesi nıkah akabınde eglence pazar gunu askımla ıstanbul kazan bız kepce dolastıkkk eve geldm arkdslar aradı kapıları boyadık ınanılmaz yorgnz yemek varmı dıe yemek yoktu ama var dedım gelın kostur kostur 2 ay snra ılk defa yemek yaptm dusumu aldm arkdslar geldı cok gec gttıler derken yattık uyuduk sevglmle bugunde gune dınc basladm sendrom falan yok hepınz nasılsnz bakalım???

hahayyyttttt en öz avatarımı buldummmmm

günaydınnnn laaarrrr gelincikleeerrrrr

çok iş vardı giderken, hiç bitmemiş bide üstüne artmış bunlar ayolllll :44: :44:

süpersin nenaaaaaa onca şeye bi de yemek hazırlamayı mı sıkıştırdın sennnn???? ufaklık artık mide bulandırmanın bi gereği olmadığını anladı mı dersin

Tatlida tabiki dusundum o o gunlerde yapilir illaki ama cesit dusunmustum canim ben ramazanda hep gece geliRler bizim.

Anladiim :)
Hadi bakalim kolaygelsin sana yine is cikti :)
Dinlen ama bol bol enerjinide depola :)
Hersey halloluyor merak etme :)

Merak etmistim artik :)
Masallah sana kizce :)
Biz iyiyiz aksam aklima geldin esimle kendimize kolali topitop ismarlamistik
Artik altin donemdesin galiba di mi 4-5-6. aylar :)
Takvim varsa goremiyorumda ben telefondan :)

hahayyyttttt en öz avatarımı buldummmmm

günaydınnnn laaarrrr gelincikleeerrrrr

çok iş vardı giderken, hiç bitmemiş bide üstüne artmış bunlar ayolllll :44: :44:

Gunaydin ana kralice :)
Tatil donusude smdi hersey bi sıkıcı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…