- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.261
sensin tatliiiiiiAma çok tatlisin ki sen :) sloganin supermis bu arada. :))
Bi sey demek zorunda degilsin canimm, ben sadece bildiklerini tekrarladim tatlim. Herkes hayatinda bazi olunsuzluklar yasiyo, biraz beklemek gerek bazen....Yine bi pazar daha bitiyor. ..
Sabah kalkar kalkmaz bebek mevlüdüne gittim geldim.eşimin buyuk dayısına gittik.geldik.. yemek bulaşık çamaşır derken anca yazıyorum.
Amaya haklısın ne diyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin canimm[/QUOTE
Hoşbulduk:))
insanın annesiyle eşinin iyi anlaşması paha biçilmez bir şey
Sezoss gezmeyee gidiyooorrrbuyumuste carsi pazar gezecekk
Ayrica annenle esinede masallah canimm
Canimm pazar gunleri ertesi gunu aklimdan cikmiyokigidene kadar kafama takarim neyse az kaldi sukurr
Bu arada 5 numara miiibisi diyimmi bende 3 yasindan 12 yasima kadar 4numara gozluk taktimm tam ameliyat olacaktim ankarada deprem oldu biz bi sene ankaraya gidemedik ve gittigimizde bu cocugun gozleri dizelmis dediler doktor soka girdi asiatanlarini felan cagirdi ve o gun bugumdur gozluksuzum
avatarımı bulamadım yahuuuuu.... sanırım işteki pc de kayıtlı... şimdilik bunla idare ediveriyim bariii.....
süperdi tek kelimeyle.... yeğenim madem üçüncü balayına çıktınız bu sefer bebeksiz dönmeyin dedi ama sanırım bu işi beceremiyoruz bizbi de eşimin arkadaşları ile gittik biri 4 diğeri 1 yaşında 2 çocukları vardı.... tatilimin bi bölümünü "Allahım nolur şu adamcığıma kendi çocuklarıyla da ilgilenme tadını yaşat" diye dua ederek geçirdim resmen kocamın çocuk havuzunda ve en minicik su kaydırağından kayarken çekilmiş resimleri var Rabbim inşallah o günleri de gösterir de kendi yavrucaklarıyla da böyle kakari kikiri eğlenebilir, eğlenebiliriz tez vakitte inşallahhhh......
ay ay ay koca kız olmuş da gezmelere de çıkmışşşşşşş.... sezoşu bol bol kokla canımcımmmmm
Yeni evliyim 6 aylık :)
Ben geldimmm
Bugun hep evdeydik tam bir pazar oldu
Yarin sinifla piknik yapcaz bahcede pasta borek yaptimm camasir yikadimmama yorulduuum simdi koltuga yapismis survivor izlitoruum
Kizlar nerdeeee
Ne bileyim ben. Sabah uyandigimda annemin bu saate kadar yatilir mi demesini kardeslerimin kavga gurultusunu duymadan uyancm. Babamin kalk kizim sucuklu yumurta yaptim demesini duymcm artik.annem esarplarini yika utule gotureceklerni ayarla dedi gecen gun. Oyle zoruma gitti ki. Yapamam bosaltamam dedim dolabimi.
Sonra aglaya aglaya bosalttim. Kardesimn ve babamin hediye ettigi kiyafetler gecti elime. Ic ceke çeke agladim. Kendimi cok kotu hissediyorum.
Yoklamayi aldimm yok yazildin kizceeeevettt..Cok sukur kiii anlasiyorlar..
Bir olup bana guluyorlar bide kizdiriyorlar bazen
Tabiiii buyudu bize gelirseniz size kahve yapacak
Amiiiiiinnn :)
Seneye hepbirlikte tatil yaparsiniz insallah :)
Hossgeldiiinn :)
Burdaaaaa
Ahaha super cevap vermissinn vallaSayfa kirliligi oldu sanki biraz
Dugune gittiik takimizi takip diger arkadaslarida gorup geldiiik,bitane sevmedigim biri var hemencik 'kilolarin nerede' dedi,onlarida evde birakiyorum dedim
Veee donuste esimle kendimize kolali topitop ısmarladık
Hic buyumeyelim
Once saskinlik olacak evet..Hatta telefonuna baktigin olacak ha aradilar ha arayacaklar nerdesin diyecekler diye :)
Sonra evine hemencik alisacaksin..Balayindan dondugumuzde anneme ugradigimizda odamin kapisini acip bakmistim o an ordaymisim hala annemlerdeymisim gb geldi ve esimin yoklugunu hissttim hemen yanina gittim o an anladim ki benim evim hemencik esimle yasadigim yer olmustu..
Annenin soylentileri,babanin yumurtasi hicbirseye benzemez tabi ki ama sabah gozunu actiginda sevdigini gormek cok cok huzurlu bambaska bir his..
Sonra her sabah sukredeceksin bi sabah daha onunla uyanabildigin icin :)
Yoklamayi aldimm yok yazildin kizceee
Ahaha super cevap vermissinn vallahakedene yapistircan pat pat lafi ne guzel bozulmustur
Vayy siziiii bebekleeerr siziisezen abla oldu siz kolali lolipop yiyin
Gunaydin cici bici gelinlerr...
Babam konyaya gelis biletlerini almis ama tarihini bize soylemiyor suprizmisss..ben daha mutfj temizlicm cok isim var ama yapasim yok...
Kizceler uzun sure muhafaza edilen kurabiye tarifleriniz varmiiiii???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy ne güzel anlatmissin ya. İnşallah bende cabucak alisirim yeni duzenime . :)
Yok yazmayin hocam devamsizligim cok fazlaayy ne gunlerdi
Bozulsun hıhh :) zaten beni boyle gordugunede bozulmustur
Sezenin isi zor bakalim ya o bizi uslandiracak ki zor ya da biz onu bize benzetecez
Tuzluda kandil simidi cok severim saklama kabinda masanin uzerinde hep olacak bisy :)
Tatli kurabiyelerde jetonum dusmedi suan :)
Dogum icin mi hazirlayacaksin?
Bizim arkadaslar yapip yapip dolaba attilar hep,nasil oluyorsa sonrasinda bilmiyorum tabi :)
Insaniz nelere alismiyoruz ki :)
Yeter ki saglik huzur olsun..
Evet canim yapip dolaba atilacak bisiler istiyorum..kandil simiti kapabilirim birde tatli bisi istiyorum un kurabiyesi kalabilirmi acaba emin diilim. Annem gelecek ama cok yuk olmak istemiyorum ramazan gunu kv de yapmaz bisi zatn. Aklina geln olursa bekliyorm canim.
O zaman kurabiyeler serviste kolaylik degil aslinda biliyor musun..
Basit bi tatli biliyordur annen onu da zorlamaz bi tatli ikrami yetiyor..
Cunku ardarda geldikleri icin hizla dönuyor bu servis isi tek ve guzel bisy daha kolaylik saglayacaktir servis yapana..
Benim kayinvalidem yapip getirdi tatli sekerpare benzeri bisy..Tane olarak cok cikan bisyden mesela..
Zaten ramazan olacak gunduz gelene servis olmayacak gece gelende tok gelecek bi tatli kafi bence :)
Sahsi fikrim tabii :)
Yine kurabiye aklima gelirse yazarim..
kızlar gunaydınnnn hafta sonum cok yogundu cuma kına c.tesi nıkah akabınde eglence pazar gunu askımla ıstanbul kazan bız kepce dolastıkkk eve geldm arkdslar aradı kapıları boyadık ınanılmaz yorgnz yemek varmı dıe yemek yoktu ama var dedım gelın kostur kostur 2 ay snra ılk defa yemek yaptm dusumu aldm arkdslar geldı cok gec gttıler derken yattık uyuduk sevglmle bugunde gune dınc basladm sendrom falan yok hepınz nasılsnz bakalım???
Tatlida tabiki dusundum o o gunlerde yapilir illaki ama cesit dusunmustum canim ben ramazanda hep gece geliRler bizim.
kızlar gunaydınnnn hafta sonum cok yogundu cuma kına c.tesi nıkah akabınde eglence pazar gunu askımla ıstanbul kazan bız kepce dolastıkkk eve geldm arkdslar aradı kapıları boyadık ınanılmaz yorgnz yemek varmı dıe yemek yoktu ama var dedım gelın kostur kostur 2 ay snra ılk defa yemek yaptm dusumu aldm arkdslar geldı cok gec gttıler derken yattık uyuduk sevglmle bugunde gune dınc basladm sendrom falan yok hepınz nasılsnz bakalım???
hahayyyttttt en öz avatarımı buldummmmm
günaydınnnn laaarrrr gelincikleeerrrrr
çok iş vardı giderken, hiç bitmemiş bide üstüne artmış bunlar ayolllll :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?