- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.281
süpersin nenaaaaaaonca şeye bi de yemek hazırlamayı mı sıkıştırdın sennnn???? ufaklık artık mide bulandırmanın bi gereği olmadığını anladı mı dersin
Anladiim :)
Hadi bakalim kolaygelsin sana yine is cikti :)
Dinlen ama bol bol enerjinide depola :)
Hersey halloluyor merak etme :)
Merak etmistim artik :)
Masallah sana kizce :)
Biz iyiyiz aksam aklima geldin esimle kendimize kolali topitop ismarlamistik
Artik altin donemdesin galiba di mi 4-5-6. aylar :)
Takvim varsa goremiyorumda ben telefondan :)
Gunaydin ana kralice :)
Tatil donusude smdi hersey bi sıkıcı olur :)
Ne bileyim ben. Sabah uyandigimda annemin bu saate kadar yatilir mi demesini kardeslerimin kavga gurultusunu duymadan uyancm. Babamin kalk kizim sucuklu yumurta yaptim demesini duymcm artik.annem esarplarini yika utule gotureceklerni ayarla dedi gecen gun. Oyle zoruma gitti ki. Yapamam bosaltamam dedim dolabimi.
Sonra aglaya aglaya bosalttim. Kardesimn ve babamin hediye ettigi kiyafetler gecti elime. Ic ceke çeke agladim. Kendimi cok kotu hissediyorum.
AMAYA benimde tatile gitmeme az kaldı yuppi 30'dan düştük şafak sayıyorum 7 temmuzda yolcuyuz
tünaydın kızlarrrrr
bu gün ilk kez midem bulanmadıama iştahım yok yine
bi de acaip sinirliyim ki normalde sakin bi insanım...
annemlerde gitti
erdekte yazlıkları var her yaz gidiyorlar...artık arada haftasonları gideriz..ekime kadar kalırlar
anne gibi yok valla...
akşam annemlerdeyiz..telefonum çaldı baktım kv şok oldumbeni hayatta aramaz çünkü..
neyse açtım başladı-eşim için-telefonu kapalı evi aradım açmadınız ard arda söylenmeye başladı..
ya saat olmuş akşam 10 belki özel bi işimiz var açamadık dimi 5 dk bulamadın diye söylenmeye ne gerek..
bi de 40 yılda 1 aramışın bi hatır sor mide bulantın ne alemde de?neyse eşime verdim hemen telefonu....
yemeğe çıkıcam diye alıntılayamadım ama hızlıca yazayım aklımda kalan kızçelerimi
AMAYAA anlattığın hikayeye bayıldım gözlerim doldu .... Allah en yakın zamanda bebiş nasip etsin sana vee PRENSESEEE
PLOJOO ohh kıskananlar çatlasın manken gibi benim arkadaşımmm
kolalı topitopta mis gibi gelmiştir afiyet olsun..
benim tercihim çilekli
NENAAA midenin geçmesine çok sevindim kuzu..
hafta sonunda güzel geçmiş.kurtlarını dökmüşün varsa foto bekliyoruz...
kilo alman normal artık 4.aya girdin....
yemek yiyip geliyim devam edicem
albüme 2 tane resm attm kızlar bakablrsnz tombıklıgıme
tünaydn canım hg mıde bulantınn omaması guzelaz bsyde olsa ye de mıdenı ıyıce bastrsn,annişinde gtmiş yazlıga arada kac kız yanlarına ızın falan kullancksan gdersn ıste... senn kv aynı bnm kv o yuzden bsy demıorm allaha havale et sallaaaaa......mıde bulantm gectıde arada oluo mıde vıtamınlere basladm onlar bıraz bulantı yapıo ve kasık agrısı yapıo anlamadm gttı dr yazcm bugun whatsapptn fotograf pek cekınmedım atım 1-2 tane var tlfnmda
canım hiç gelesim yoktu sorma, hatta dedim eşime de seneye en az 10 gün yapalım dedim 7 çok az.... seninkine de bi şey kalmamış, bol eğlen bol dinlen bol güneşlen.... sen daha şanslı olcaksın ki, ben de güneş çok yakıcı değildi.....
seni yerim kiiiii
pembe şalvarına ayrıca bi bayıldım...çok tatlı çıkımışsın...hiç de öyle tombik durmuyorsun ki nenacık
inşallah kocaman göbekli fotolar paylaşırız burda
bu arada izinim inşallah bi sorun çıkarmazlarsa 2 hafta...1 hafta çeşme tarafına gidicez sonraki hafta annemlere gideriz...
haftasonu 2 gün bile gitsek nefes almış oluruz...
ikimizin kv ve kplerinden söz açılınca kelimeler kifayetsiz kalıyor
sabır deyip geçicez ...
he tabi tombık durmuorm daha ne durcam yusyuvarlak oldm sımdıden gercı salvarnda bıraz payı var ama olsun
ay bosver kv takmıyorum zaten 3-4 hafta da bır gordgm ıcın bıde bnm kı egıtımsz patavatsz bsy ılla okul btrmek zorunda deıl kucuk gormuorm egııtımdenkastm bu yasa gelmıs nerde ne konuscgnı bılmıo sınır oluyrm her yerde lafı lang dıe soyler uygunmu dılmı dıe bakmaz sınır sey........
oo gıdın cesme taraflarna ıyı yaparsnz bzde antalyaya bılet aldk gecen gun ama bugun ıptal edıcem yuzde kacını keserler bılemıyrm....babanem ayagnı kırdı ve bı kac ay basamıcak ayrıca musehade altnda bobrek raharszlıgı var seker kalp tansıyon ure kolestrol durumu ıyı deıl bız b yee gtmekten vazgectk dun esımde dedı bu durumda uzaklaamyz dıe hep yatıo kadınama bugun annemle tekrar knuscm belkıde gderz tatılımıze bılemıorm olmadı gtmem napımcok ıstemıstım cok heyecanlanmstm kısmet dılmıs bnbsyı cok ısteyne aksılık cıkıo malesef
geçmiş olsun Nenacım..allah acil şifa versin...
uçak bileti mi almıştınız?otobüs bileti iptalinde hiç kesinti yapmıyorlar..ama uçağı bilmiyorum
daha ömrümde uçmadım
bence sezende size benzerYok yazmayin hocam devamsizligim cok fazlaayy ne gunlerdi
Bozulsun hıhh :) zaten beni boyle gordugunede bozulmustur
Sezenin isi zor bakalim ya o bizi uslandiracak ki zor ya da biz onu bize benzetecez
Tuzluda kandil simidi cok severim saklama kabinda masanin uzerinde hep olacak bisy :)
Tatli kurabiyelerde jetonum dusmedi suan :)
Dogum icin mi hazirlayacaksin?
Bizim arkadaslar yapip yapip dolaba attilar hep,nasil oluyorsa sonrasinda bilmiyorum tabi :)
Insaniz nelere alismiyoruz ki :)
Yeter ki saglik huzur olsun..
Kizz sen hamile halinde niye bu kdar yoeuyosunn canim benimmkızlar gunaydınnnn hafta sonum cok yogundu cuma kına c.tesi nıkah akabınde eglence pazar gunu askımla ıstanbul kazan bız kepce dolastıkkk eve geldm arkdslar aradı kapıları boyadık ınanılmaz yorgnz yemek varmı dıe yemek yoktu ama var dedım gelın kostur kostur 2 ay snra ılk defa yemek yaptm dusumu aldm arkdslar geldı cok gec gttıler derken yattık uyuduk sevglmle bugunde gune dınc basladm sendrom falan yok hepınz nasılsnz bakalım???
tünaydın kızlarrrrr
bu gün ilk kez midem bulanmadıama iştahım yok yine
bi de acaip sinirliyim ki normalde sakin bi insanım...
annemlerde gitti
erdekte yazlıkları var her yaz gidiyorlar...artık arada haftasonları gideriz..ekime kadar kalırlar
anne gibi yok valla...
akşam annemlerdeyiz..telefonum çaldı baktım kv şok oldumbeni hayatta aramaz çünkü..
neyse açtım başladı-eşim için-telefonu kapalı evi aradım açmadınız ard arda söylenmeye başladı..
ya saat olmuş akşam 10 belki özel bi işimiz var açamadık dimi 5 dk bulamadın diye söylenmeye ne gerek..
bi de 40 yılda 1 aramışın bi hatır sor mide bulantın ne alemde de?neyse eşime verdim hemen telefonu....
yemeğe çıkıcam diye alıntılayamadım ama hızlıca yazayım aklımda kalan kızçelerimi
AMAYAA anlattığın hikayeye bayıldım gözlerim doldu .... Allah en yakın zamanda bebiş nasip etsin sana vee PRENSESEEE
PLOJOO ohh kıskananlar çatlasın manken gibi benim arkadaşımmm
kolalı topitopta mis gibi gelmiştir afiyet olsun..
benim tercihim çilekli
NENAAA midenin geçmesine çok sevindim kuzu..
hafta sonunda güzel geçmiş.kurtlarını dökmüşün varsa foto bekliyoruz...
kilo alman normal artık 4.aya girdin....
yemek yiyip geliyim devam edicem
bence sezende size benzer
Ailecek kipir kipir olursunuz ne guzeel
Kizz sen hamile halinde niye bu kdar yoeuyosunn canim benimmmide bulantilari gecti herhaldee
Bu arada ne cok yakismis sana salvaar
Canimm dimi insan arada arasinlar istiyo kucuksun diye kv kp yi hwp biz ariyoruz arada bi arasa hal hatir sorsalar ne guzel olurbide sen hamilesin insan sorar nasilsin diye
Bulantin yok demek masallaaahhazir bulanmiyoken ne bilursan ye
ben de tazecik gelinim :)) selamlar herkese
Hosgeldin taze gelinnnben de tazecik gelinim :)) selamlar herkese
Begenmemmi tatlissscook tesekkurler asencimbenı mutlu ettın begnmekle
hg hyrlı olsun mutluluklar
Saol cnm amin annemle kalio babanem halamda var ama butun yuk annemde belki bnde onlarla geciririm baayrami ama bilmyrm tatilede gtmek istyrm cok ihtycm var offff.... ucak biletlernde %5kesiyorlar die biliorm esim askerdeyken almstm snra bi sebeple iptal etmstm de kesmislerdi ama ne kdr kestiler hatrlamiyrm bugn iptal ettrcktm ama bu hafta bi gecsn babanem duzelmezse o zman dusunim bilemyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence sezende size benzer
Ailecek kipir kipir olursunuz ne guzeel
Kizz sen hamile halinde niye bu kdar yoeuyosunn canim benimmmide bulantilari gecti herhaldee
Bu arada ne cok yakismis sana salvaar
Canimm dimi insan arada arasinlar istiyo kucuksun diye kv kp yi hwp biz ariyoruz arada bi arasa hal hatir sorsalar ne guzel olurbide sen hamilesin insan sorar nasilsin diye
Bulantin yok demek masallaaahhazir bulanmiyoken ne bilursan ye
Haklisin kuzum kafaya takinca esine yansiyacak yine siz uzuleceksinizp.tesi bitince çok mutlu oluyorummmm
gerçi işten çıkarken hep çok mutluyum
bu gün pek uğrayan olmamış buraya
nenacım inşallah babanenin durumu iyi olur da tatile gidebilirsiniz..
ben de çok istiyorum..hep rüyamda tatildeyim..
hayat tatiil olsaaaa
aslında asoşum arasınlar da istemiyorum yani arasalar iyi olur ama hiç değilse böyle tesadüfi aramalar da bi hatır sorsunlar,
onlara gitmeden önce en azından yiyemediğin ya da canının istediği bi yemek var mı diye sorsunlar istiyor...
belki de bu hamilelik beni şımarık yaptı...
beklentilerimi yine minimuma indirmem lazım..
yoksa eşime yansıtırımdaha kötü olur ki bence o da farkında ama napsın
sen napıyosn kuzu nefes almaya başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?