Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
süpersin nenaaaaaa onca şeye bi de yemek hazırlamayı mı sıkıştırdın sennnn???? ufaklık artık mide bulandırmanın bi gereği olmadığını anladı mı dersin

hg tatik kuşuneler yaptn bizsiz valla sorma 2,5gunum kosturmayla gecti

gunaydn hemserm naslsn sezos napıo kralıcemız yaaa...topıtopmu bende dun yıcektm vazgectm bıraz kılo aldm busabahtn ıtıbaren dıkkat etmeye basladm artk bulantılar yok dıcek kadr azaldı dun ılk defa sogan kavurdum 2 aydan snra bıraz dokundu ama artknazlanmann alemı yok ılla yapmam grekıcek artk asmam lazm bazı seylerı
altn doneme az kaldı daha gecmedım

ahh ne zordur şimdi o eşyaları toparlamak
seni çok iyi anlıyorum birde yerleştirmesi var. ben her ikisinde de çok ağlamıştım.
ama alışacaksın burukluk olacak ama eşinle olduğun her gün için dua edeceksin .
mesela ben balayından döndüğümüz gibi annemle babama gitmiştim ve o gün sabaha kadar ağlamıştım.
çok değişik duygular bunlar canım. ama hepimizin başına gelecek şeyler işte

AMAYA benimde tatile gitmeme az kaldı yuppi 30'dan düştük şafak sayıyorum 7 temmuzda yolcuyuz

canım hiç gelesim yoktu sorma, hatta dedim eşime de seneye en az 10 gün yapalım dedim 7 çok az.... seninkine de bi şey kalmamış, bol eğlen bol dinlen bol güneşlen.... sen daha şanslı olcaksın ki, ben de güneş çok yakıcı değildi.....

Son düzenleme:
tünaydın kızlarrrrr
bu gün ilk kez midem bulanmadı ama iştahım yok yine
bi de acaip sinirliyim ki normalde sakin bi insanım...

annemlerde gitti
erdekte yazlıkları var her yaz gidiyorlar...artık arada haftasonları gideriz..ekime kadar kalırlar
anne gibi yok valla...

akşam annemlerdeyiz..telefonum çaldı baktım kv şok oldum beni hayatta aramaz çünkü..
neyse açtım başladı-eşim için-telefonu kapalı evi aradım açmadınız ard arda söylenmeye başladı..
ya saat olmuş akşam 10 belki özel bi işimiz var açamadık dimi 5 dk bulamadın diye söylenmeye ne gerek..
bi de 40 yılda 1 aramışın bi hatır sor mide bulantın ne alemde de?neyse eşime verdim hemen telefonu....

yemeğe çıkıcam diye alıntılayamadım ama hızlıca yazayım aklımda kalan kızçelerimi

AMAYAA anlattığın hikayeye bayıldım gözlerim doldu .... Allah en yakın zamanda bebiş nasip etsin sana vee PRENSESEEE

PLOJOO ohh kıskananlar çatlasın manken gibi benim arkadaşımmm
kolalı topitopta mis gibi gelmiştir afiyet olsun..
benim tercihim çilekli

NENAAA midenin geçmesine çok sevindim kuzu..
hafta sonunda güzel geçmiş.kurtlarını dökmüşün varsa foto bekliyoruz...
kilo alman normal artık 4.aya girdin....

yemek yiyip geliyim devam edicem

tünaydn canım hg mıde bulantınn omaması guzel az bsyde olsa ye de mıdenı ıyıce bastrsn,annişinde gtmiş yazlıga arada kac kız yanlarına ızın falan kullancksan gdersn ıste... senn kv aynı bnm kv o yuzden bsy demıorm allaha havale et sallaaaaa......mıde bulantm gectıde arada oluo mıde vıtamınlere basladm onlar bıraz bulantı yapıo ve kasık agrısı yapıo anlamadm gttı dr yazcm bugun whatsapptn fotograf pek cekınmedım atım 1-2 tane var tlfnmda

bu arada izinim inşallah bi sorun çıkarmazlarsa 2 hafta...1 hafta çeşme tarafına gidicez sonraki hafta annemlere gideriz...
haftasonu 2 gün bile gitsek nefes almış oluruz...
ikimizin kv ve kplerinden söz açılınca kelimeler kifayetsiz kalıyor
sabır deyip geçicez ...

evet siz tatildeyken buraları sular seller götürdü gerçekten

seni yerim kiiiii
pembe şalvarına ayrıca bi bayıldım...çok tatlı çıkımışsın...hiç de öyle tombik durmuyorsun ki nenacık
inşallah kocaman göbekli fotolar paylaşırız burda

he tabi tombık durmuorm daha ne durcam yusyuvarlak oldm sımdıden gercı salvarnda bıraz payı var ama olsun

ay bosver kv takmıyorum zaten 3-4 hafta da bır gordgm ıcın bıde bnm kı egıtımsz patavatsz bsy ılla okul btrmek zorunda deıl kucuk gormuorm egııtımdenkastm bu yasa gelmıs nerde ne konuscgnı bılmıo sınır oluyrm her yerde lafı lang dıe soyler uygunmu dılmı dıe bakmaz sınır sey........

oo gıdın cesme taraflarna ıyı yaparsnz bzde antalyaya bılet aldk gecen gun ama bugun ıptal edıcem yuzde kacını keserler bılemıyrm....babanem ayagnı kırdı ve bı kac ay basamıcak ayrıca musehade altnda bobrek raharszlıgı var seker kalp tansıyon ure kolestrol durumu ıyı deıl bız b yee gtmekten vazgectk dun esımde dedı bu durumda uzaklaamyz dıe hep yatıo kadın ama bugun annemle tekrar knuscm belkıde gderz tatılımıze bılemıorm olmadı gtmem napımcok ıstemıstım cok heyecanlanmstm kısmet dılmıs bnbsyı cok ısteyne aksılık cıkıo malesef

geçmiş olsun Nenacım..allah acil şifa versin...

uçak bileti mi almıştınız?otobüs bileti iptalinde hiç kesinti yapmıyorlar..ama uçağı bilmiyorum
daha ömrümde uçmadım

geçmiş olsun Nenacım..allah acil şifa versin...

uçak bileti mi almıştınız?otobüs bileti iptalinde hiç kesinti yapmıyorlar..ama uçağı bilmiyorum
daha ömrümde uçmadım

Saol cnm amin annemle kalio babanem halamda var ama butun yuk annemde belki bnde onlarla geciririm baayrami ama bilmyrm tatilede gtmek istyrm cok ihtycm var offff.... ucak biletlernde %5kesiyorlar die biliorm esim askerdeyken almstm snra bi sebeple iptal etmstm de kesmislerdi ama ne kdr kestiler hatrlamiyrm bugn iptal ettrcktm ama bu hafta bi gecsn babanem duzelmezse o zman dusunim bilemyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence sezende size benzer
Ailecek kipir kipir olursunuz ne guzeel

Kizz sen hamile halinde niye bu kdar yoeuyosunn canim benimm mide bulantilari gecti herhaldee

Bu arada ne cok yakismis sana salvaar

Canimm dimi insan arada arasinlar istiyo kucuksun diye kv kp yi hwp biz ariyoruz arada bi arasa hal hatir sorsalar ne guzel olurbide sen hamilesin insan sorar nasilsin diye
Bulantin yok demek masallaaah hazir bulanmiyoken ne bilursan ye

cook tesekkurler asencim benı mutlu ettın begnmekle

ben de tazecik gelinim :)) selamlar herkese

hg hyrlı olsun mutluluklar

p.tesi bitince çok mutlu oluyorummmm
gerçi işten çıkarken hep çok mutluyum
bu gün pek uğrayan olmamış buraya

nenacım inşallah babanenin durumu iyi olur da tatile gidebilirsiniz..
ben de çok istiyorum..hep rüyamda tatildeyim..
hayat tatiil olsaaaa

aslında asoşum arasınlar da istemiyorum yani arasalar iyi olur ama hiç değilse böyle tesadüfi aramalar da bi hatır sorsunlar,
onlara gitmeden önce en azından yiyemediğin ya da canının istediği bi yemek var mı diye sorsunlar istiyor...
belki de bu hamilelik beni şımarık yaptı...
beklentilerimi yine minimuma indirmem lazım..
yoksa eşime yansıtırımdaha kötü olur ki bence o da farkında ama napsın

sen napıyosn kuzu nefes almaya başladın mı

Kızlar size bişi söylücem. ..
Bn kocası cok seviyorum ama sizi de coook seviyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklisin kuzum kafaya takinca esine yansiyacak yine siz uzuleceksinizhakikaten kafayi takmamak lazim
Hala alamiyorum tatlisko hala agzim acik ve haziran ayinda burnum kipkirmizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…