Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben geldim..mutfak temizledim bu gun oldum bittimm..gecmisi okuyamadim halim yetmedi
Bende kocisimi cokkk seviyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben geldim..mutfak temizledim bu gun oldum bittimm..gecmisi okuyamadim halim yetmedi
Bende kocisimi cokkk seviyorummm

Afern sana karnin burnnda yor kendini dayaklik kadnsn :)....ama en cok kocami ben seviyom yaaaaa yerm ben agzni burnunu

Afern sana karnin burnnda yor kendini dayaklik kadnsn :)....ama en cok kocami ben seviyom yaaaaa yerm ben agzni burnunu

Valla gurbet elde olunca boyle oluyo nenam napam...dovun beni hakediyom ben...hihhhh ben kocisimin dilini damagini yerim kiiii:)

Yeni gelin olma standartının bi süresi var mı ne kadarlık evliler yeni gelin sayılıyo 😄

Evlisen ve kendini yeni evli olarak görüyorsan öylesindir.
Standart fln yok aramızda olmak istemen yeterli

Eskidikce kendini yeni hisseden,her daim asık,taze matruskaniz geldi

Bugun cok yorucuydu..
Halamin oglu ameliyat oldu hem ona gittik hemde Sezen'i aylik kontrole..
Doktor sarılık icin test istedi halbuki gecmisti ama iste bi kere akla girince yaptirmasak icimiz icimizi yerdi..
Ama o minicik ellerinden kan aldilar ikisindende.........tarifsiz...
Sonra da kucuk tuvaletini bekledik,yapistirdiklari kucuk poset gb sey durmadi 2 kere bosa gitti,bu zaman araliginda halamin oglunun odasinda durduk,emistik,agladi..
Annem hemsireye dedi tutalim dedi o yapacak hemsire hanim cok biliyor ya yine o yapiskan seyden getirirken Sezen alti acilinca isedi yine bosa gitti..
En sonunda odada cikardim o dandik poseti sinirlendim,sonra uyaninca annemle tuttuk..Tuvalete tutar gb tutunca e e e dedikce buyugunu pşş pşş dedikce kucugunu yapti kaba tutturdum :)
Allahtan yetti..
Tahlillerde bisy cikmadi sadece idrara carsamba bakilacak ve kalca cikikligi icin ultrasonumuz var..
Biara kan alinirken duramayacaktim sonra hemen kendime gelip ben kacabilirim ama o kacamaz ve en cok bana ihtiyaci var dedim,orda biraz daha buyudum sanirim,hala gozlerim doluyor yazarken bile..

anne olmak böyle bişey işte plojocumm...
cok geçmiş olsun sanada Sezen'e dee...

Günaydiiinn
Bugünde aşı var,pff..

Nenaa
Cok guzel olmussunn canim :)
Bana da 4 aylikken nasip olmustu giymek ama o zaman gobis yoktu ki,gobis olunca giyilince nasil durur acaba merak ettim suan :) insallah yine denk gelir sana bakalim gobisle giyersin :)

Bende bende seviyorum ki sizi :52

bnm gobegm var amna senn nasıl yoktu ben normal de de gobeklıydm azcık ustunede gaz sıskınlıgımıdr bebek mdr bılemıyorm var yanı göbişkom hemde kocamannnnnnnnnnnnnnn

öncelikle kuzenıne cok gecmıs olsn allah sıfa versn cnm

sezos bı çiş yapamadı mı sonra boşa mı yaptı ay cok guldm yaaa yaramaz bıdıgımız yesın nena teyzesı onupoşet takıolar dedn nasıl bı poşet bez gbı baglanıomu yoksa bıldgmz posetlerden mı.... kan aldrmıssınz bıde o cok normal plojom duygusal donemdesn senn bebegn cok hassassın ama saglık ıcın normal seyler bıraz daha dırayetlı ol bnde gecen hastaneye gttgmde bır bebek aglması ole bole deıl ıcım cızzz ettı hele bnmkı olsa naparm blmyrm haklsn ama bunlar olagan seyler uzulme tatlıskom....kalca cıkıklıgı ultrasonu nedır ole bır suphe mı var yoksa rutın bır test mı

Günaydnn kızlarr nasılsınız bakalımm??

Yeni gelin olma standartının bi süresi var mı ne kadarlık evliler yeni gelin sayılıyo ��

canım valla öyle bir standart yok galiba ben buraya geldiğim 3 ya da 4 aylık evliydim şimdi nerdeyse 1 sene olacak hala yeni gelinim

ayy yavrumm benim kıyamaz tabi insan küçücük yavruna gözünün önünde iğneyi batırıyorlar. ağlıyor oda tabi insanın içi gider.
ama normal şeyler bunlar tatlım sağlık için gerekli yapacak bir şey yok katlanmak zorundasın.
benim kuzenimin kızının topuğundna kan aldıklarında yanındaydım nasıl ağlamıştı yavrucak
şimdi kocaman kız oldu 8 yaşında kıvır kıvır saçları olan bir cimcime

bu arada kızlar bu sabah bir uyandım kv mutfakta kahvaltı hazırlıyor tamam buraya kadar normal
ama geceliğini görünce aynen böyle oldum.
yahu dedim ben bunlar yüzünden geceliklerimi giyemiyorum kocama süslenemiyorum kv'ye bak giymiş seksi gecelikleri
50 yaşında kadın kalkmış bide kahvaltı hazırlıyor o halde.
insan oğlundan utanır azcık kalkacak görecek der üstüne bir şey alır bari.
allahım beni nasıl insanlara denk getirdin yarabbim benim sınavım neden bu

Son düzenleme:
bnm gobegm var amna senn nasıl yoktu ben normal de de gobeklıydm azcık ustunede gaz sıskınlıgımıdr bebek mdr bılemıyorm var yanı göbişkom hemde kocamannnnnnnnnnnnnnn

Bebis gobisi 4-5 aylarda tam cikmaya basliyor..istisnalar vardir tabii..Ama normalde de gobegin varsa bebis icin olan hemen sırıtmaz,esnektirde senin vucut cok sismez gb me geliyor :)

Tabii olaganda iste kucucuk elini yumruk gb tutup kolunu sıkıyorlar surekli ve buna ragmen damla damla iniyor kan uzun suruyor,ondan sıkıcı biraz :)
Allahtan dirayetliyim..Ama tabii uzulmedende olmuyor,cani ne kadarcik ki diye dusunuyorsun..
Posette,poset gb serumlar olur ya onlar gb kucucuk,ustu yapiskanli,kusuna yapistiriyorlar oyle bagliyosun altini o duruyor icine dolmasi idrarda yarim saati gecmeden verilmesi gerekiyor..Erkeklerde kolay oluyormus malum:)))
Kalca cikikligi icin ultrasonda rutin bi kontrol 1 ayi doldurduktan sonra yapiliyor her bebege,anne karninda ya da dogumda olabilirmis..Erken teshis icin önlem..

ben de hepinizi seviyom kiiiiiiii

ahhh plojooocummmm..... sezenciki düşündüm bi an, ben de yeğenimden kan alırlarken ağlamıştım ama az yavaş olun canını yakıyosunuz diye de çıkışmıştım canını yakmadan kan almak olabilir bi şey mi bilemiyorum tabi

bununla beraber akşam markete uğradım, Allahım o nasıl sesssss.... annesi kızım bi geçirelim sonra açcaz dese de, başka şeylerle avutmaya çalışsa da ortalığı ayağa kaldırıyo..... annelik aşırı sabır işi.... Allah yardımcınız olsun.... böyle oldum resmen....

NENACIK geçmiş olun babaannene(tam hatırlayamadım) inşallah çarçabuk iyileşir dde siz de tatilinize gidersiniz.......

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, sefalar getirmişler.....

Svityyy, asen, çikolata öporum kızlar hepiciğiniziiii

Tabi canim kiyamiyorsun iste..Topuk kaninda hic aglamamisti :) neyse oldu bitti bugunde ası var,Allah beterini gostermesin insanlar nelerle ugrasiyor,buna da sukur..
Masallah kıvırcıgada,Allah nice nice yaslarini gostersin saglikla,kocaman olmus bile :)

Kayinvaliden sozun bittigi yerde.....
Pes diyorum gercekten baska denecek pek bisy yok galiba..
Ugrasilasi insanlar degiller major bir kez daha anladim..Senin tek caren esin,digerlerine bosuna bir kelime etmeye gerek yok bence pek anlayacak kafada degiller belli ki..
Sonrasini merak ettim,degistirmedi mi uzerini?

Kizceler gunaydinn hepinizee...
PLOJOCUM gozlerim doldu sen anlatirkn canindan can kopmasi oyle bisi sanirim :'(
Hepimiz birbirimizi seviyoruz ne guzelllll oleeyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…