Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

salataya ne koymuslardiiii kizceee
Gozumde canlandirdim bi okuyunca
Elimdeki tek bisiklet esiminki onunlada ancak kendimi sezenin arabasina baglarsam gidebilirim

Kizlar ben gene mola verdim yarin icin bi kac yemk yapayin diyorum yarin anamla cene calacam oturup yemekle ugrasmayim:) bi iki bisi buldum devaminida sizdn bekliyorum...

neler buldun söyle bakemm
gerçi 2de bizim net kapanıcak
bak canım püre istedi püre mi yapsan bana da gönder

inşallah Allah aratmadan verir canım..
bu arada iyiki internetin var çalıştığın yerde....
Sepetli bisiklet sevdami deprestirdin :)
Esime keske tek teker bisiklet almasaydim bende surerdim azcik

ya plojoo tek teker bisiklet nasıl oluyor canlandıramadım ben gözümde

salataya ne koymuslardiiii kizceee
Gozumde canlandirdim bi okuyunca
Elimdeki tek bisiklet esiminki onunlada ancak kendimi sezenin arabasina baglarsam gidebilirim

salata da büsssüürüüü şey vardı kiiiii
havuç-mor lahana-marul-domates salatalık bi de tavuk...
ama canınız istemedi inşallah :44:
kolay yapılan şey olduğu için yazıvermiştim...

sizi de son cümlendeki gibi düşündüm de seni bebek arabasına bağlı
valla sesli güldüm

İnşallah nasip eder canim hayirlisiyla
internet benim kendi internetim bunlar hicbisey vermez insana be

Son düzenleme:

Zeytinyagli biber dolmasi...( cok guzl yaparim):) kabak mezesi...sirkeli pstlican...tavuk corbasi ana yemk yok

tamam açıklamasını yazıyım bildiğin hayvan gibi yiyorum yaaaaaa (((( bel kıvrımım kalmadı ayol, dikdörtgen oldum yaaa ben dedim akşam kocam silindir dedi, 3 boyutluymuş yaaaa

HAHHA AYNEN Bende oleyım hayvan gıbı yemesemde aksam ekemk arası balık yedık ustune dondurma sonra yolda mısır cektı canım mısır ustunede eve gdnce mıdye ayy yuhhh yazarken mıdem bulandı çöpmüyüm ben bebende bıldgn hayvan gbı yıomusum daha neler ohannes rodrıges

Kızlar ben çok sıkılıyorum. İs yerinde oyalanacak biseyde yokki yaa

vallla bende sıkılıyrm hatta sıvıtte sıkılıodr emınım yanı

ahaha o gecen bnmde aklıma gldı esıme soledım dedım 2 kısılık bısıklet arkalı onluler varya onunede sepet dedm bebegmzı koyarız ıcıne

Zeytinyagli biber dolmasi...( cok guzl yaparim):) kabak mezesi...sirkeli pstlican...tavuk corbasi ana yemk yok:

(

aklına ana yemek gelmıosa hemen onerı hardallı tavuk muthıs bsy kendı spessıalım super oluo tarf ıstersen verırım

teşekkür ederim majorr...düz taban olmak cok zorr

genç ewlenmişsin..ben cok yaşlıymışım gibi
yaz geldi gidin tatilinizi yapınn
yurt dısında nerdesin?

bende yeni yeni farkina variyorum ''genç'' evlendiğimin
sen kaçsınki:44:

bulgaristanda yaşıyoruz canım..malesef o kadar tatillik yerler yok.. bakalım türkiyeye gelmeyi düşünüyoruz ağustos gibi.. kaçamak yapmak lazım

kızlar pazar gunu canım kocam bırtanecık sevgılımle adaya gıdıyoruz yuzucez sezonu acıcaz ınsallah,smdı esım denız kenarndayken cok acıkıo dedım 4-5 tane sandvıch yapıp mı gotureym yoksa hazır yufkadan peynrlı borekmı yapaym fırında pısırecgm ıcın cok yaglı olmıcak dokunmaz da ne dersnz fıkır verrmsnz

Hemen aliyim canim tarifi??

Hamilelik nasil birşey NeNa kendini nasil hissediyorsun çok merak ediyorum iki ay sonrasında bende istiyorum ama nasil bir his acaba:26:

ilahiiii kızlarrr güldürdünüz beniii başımı da döndürdünüz 2 dk bırakmaya gelmiyor burayıııı yetişemedim hızınızaaaaa......
görümcemin cocukları bnde işe başladı bugun...kucugunun ateşi var onunla ilgilieniyorummm...
dün ablamın bebeği bugun görümceminn cocuklarııı bana hazırlık oluyor mu nee :87:

birazdan anneme gidicem kuaförlük yapıcammm

Gecin bakayim dalganizi siz

Ahh canim ya titizlik falan kalmadiki kizlar hakli aslinda ev supururkn dogursam gene iyi ya balkon yikarkn dogurursam gel gor rezilligi:)

dalga geçmiyoruz canm..seni düşünüyoruzz haftda bi kez eşin ewdeyken yap yeter fazla yorma bırak milet ne derse desin....
kendini düşün...haaa hareket etmem lazm diyorsan yürüyüş yap

haha her sey olablr hyr anlamdgm evın ıcınde ordumuyasıo her dkka bı supurme askı kız damlacıkolata bnm evede bı el at yavrum

valla bnde öyle düşünüyorum bişi olucak diyee...

aaaaaaaa
bnde bulgaristandan geldimmmm yani göçmenizz....nerde yaşıyorsun...? olmaz mı orda tatil yerleriii karadeniz boyuu miss
bnde isterim orda tatil yapıp ewime uğramak arkdaslarımı görmek ama para çok düşük...
orada tatil yapmaktansa 2 gün fazla tatil yaparız burda diye düşünüyorum şahsen ben kendimmm

ya plojoo tek teker bisiklet nasıl oluyor canlandıramadım ben gözümde

Bilgisayari acinca yuklerim kizce :)
Esim bisiklet akrobasisi ile ilgilenmis senelerce bisiklet turlu turluymus onda resimleri videolari var hep ama tek teker en buyuk hayaliymis soylemisti gecen sene dogumgununde alip piknik duzenlemistim buyuk suprizdi
Sevgiliyken isten ciktigi bigun o kiyafetlerle meydandaki cocugun bisikletini alip ters surmustu istiyorum diye
Tam benlik isler di mi

Masallah nenaa :) gozum acildi okudukca :)
Tarifi bende yazacam bekliyorum

selammm
okul da bitti kaldik oglusumla bas basa yasasin tatil kum deniz gunes
nasilsiniz mutlu gelincikler

Ohhh bol bol keyif yanii :) sagol,seni sormali?

Sicakta sandwich daha iyi geldi kulagima
Aciktirdinizz beaaa..

yenı evlılık suresı ne kadar acaba 21 hazıranda benım 1. yılım oluyor

Yeni sayilmak icin gunler degil gonlun onemli burda
Hosgeldiiiinnn :)

Eveeeettt bebisler bebis getirirrr
Ayy anne denince aklima geliyor gidecegi yahuuu..pffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…