- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.541
aaaaaaaa
bnde bulgaristandan geldimmmm yani göçmenizz....nerde yaşıyorsun...? olmaz mı orda tatil yerleriii karadeniz boyuu miss
bnde isterim orda tatil yapıp ewime uğramak arkdaslarımı görmek ama para çok düşük...
orada tatil yapmaktansa 2 gün fazla tatil yaparız burda diye düşünüyorum şahsen ben kendimmm
Bilgisayari acinca yuklerim kizce :)
Esim bisiklet akrobasisi ile ilgilenmis senelerce bisiklet turlu turluymus onda resimleri videolari var hep ama tek teker en buyuk hayaliymis soylemisti gecen sene dogumgununde alip piknik duzenlemistimbuyuk suprizdi
Sevgiliyken isten ciktigi bigun o kiyafetlerle meydandaki cocugun bisikletini alip ters surmustu istiyorum diye
Tam benlik isler di mi
Masallah nenaa :) gozum acildi okudukca :)
Tarifi bende yazacam bekliyorum
Ohhh bol bol keyif yanii :) sagol,seni sormali?
Sicakta sandwich daha iyi geldi kulagima
Aciktirdinizz beaaa..
Yeni sayilmak icin gunler degil gonlun onemli burda
Hosgeldiiiinnn :)
Hemen aliyim canim tarifi??
yenısın bızde sendn farklı deılız 9. ayıma 1 hafta kaldıyenı evlılık suresı ne kadar acaba 21 hazıranda benım 1. yılım oluyor
vallla nasıl bır sey guzellıklerını yenı yenı yasamaya baslıyorum bır kesfedımanlatıcam mutlaka aramzda plojo var o cok guzel bır hamılelık gecırdı ona mutlaka danısmalısın dıorum,ben ılk 3 ayımı cok zor gecrdgm ıcın ovebılecgm tek sey bebegn olcgnı ogrenıosn ya yuzunde aptal bır gulumseme ve koruma ıc gudusu bu en once ogrendgn sey oluo bende en azından oyle olduHamilelik nasil birşey NeNa kendini nasil hissediyorsun çok merak ediyorum iki ay sonrasında bende istiyorum ama nasil bir his acaba:26:
Bilgisayari acinca yuklerim kizce :)
Esim bisiklet akrobasisi ile ilgilenmis senelerce bisiklet turlu turluymus onda resimleri videolari var hep ama tek teker en buyuk hayaliymis soylemisti gecen sene dogumgununde alip piknik duzenlemistimbuyuk suprizdi
Sevgiliyken isten ciktigi bigun o kiyafetlerle meydandaki cocugun bisikletini alip ters surmustu istiyorum diye
Tam benlik isler di mi
Aciktirdinizz beaaa..
pekı ozaman hosbuldukk canımm:13:
imdatttttttttttttttttttttt yetişemiyorum sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vallla nasıl bır sey guzellıklerını yenı yenı yasamaya baslıyorum bır kesfedımanlatıcam mutlaka aramzda plojo var o cok guzel bır hamılelık gecırdı ona mutlaka danısmalısın dıorum,ben ılk 3 ayımı cok zor gecrdgm ıcın ovebılecgm tek sey bebegn olcgnı ogrenıosn ya yuzunde aptal bır gulumseme ve koruma ıc gudusu bu en once ogrendgn sey oluo bende en azından oyle oldu
tamm sandvıch ozamn bnm koca manken gbı ama denz kenarnda cok ıyı yuzerken ıstahı acılıo ıcıne peynr domates tıakrım ohh mıs vallahı
Herkes her daim taze asık oldugu icin burda hepimiz yeni hissediyoruz halaabnmde eylulde 2 sene bitiyor
:13: nerelisin,yasin kac?
aynen canim bol bol keyif yapcaz iyi denk geldi yaz tatiliyle bebisin buyume asamasiBilgisayari acinca yuklerim kizce :)
Tam benlik isler di mi
Aciktirdinizz beaaa..
Yuzmek insani yoruyor deniz demek dejavu zaten yuz ye yat yuz ye yatnenaa yaa sen bugun hep canimi cektiriyorsuuunn
Bizim nenamizda fistik gb
tarıfım şöyle bu aksamdan yapıp yarına kadar bekletrsenz daha lezız oluyor eger yıyecgnz gun yapıcaksnz mutlaka 5-6 sat onceden yapın egerkı sos sevıyorsanz begenmemenıze sebep yok.... ben esımın aılesı bıze tanıscgı gun geldgnde yaptm ole bır riske grdm yanı ama bayıldılar ben ölçü pek bılmem her seyı damak zevkıme göre yaparm göz kararı olur
malzemeler;
tavuk incik
2 yemek kasıgı hardal acı yada tatlı farketmez
1yemek kasıgı ketcap
butun tavukları bulayacak sekılde z.yagı
tuz
şimdi tavuk incik alıyorsunuz kasaptan kaç adet almak ıstersenız onalrı yıkayıp delıklı bı kapta süzdürün
sonra hardalı ketcabı ,tuzu ve z.yegını ekleyın ıyıce ellerınzde tavukları ovun malz. her tarafına yedırın pişirecgnz zamn tavaya hıc yag koymayın zaten yaglı ıcıne dızın kapaklı derınolmayan tencere d eolablr uzerıne bır ıkı yaprak defne yapragı koyup pisirin pişme suresi yarım saat 40 dakıkabide ben biraz fazla pişiriorum bi nevi kızartma gbi oluo ve tavann dıbındekı soslu yag nasıl ballı oluo bılıomsnz tam ekmek banmalık
Saol nenosum denicem mutlaka..ellerine sagljk.
aa öylemi..sevindirik oldum şimdi bak
kırcaali-cebel'denim canım.. yok kız hayat yok burda,napıcaksn gelipte..
gerçekten para çok düşük. anneannemler burda resmen paranı alıp seni soyuyolar.. geldiklerine pişman oldular:26:
bencede öyle hata yapıp buralara vermeyin parayı gerçekten
siz nerden göç ettiniz:44:
valla umarm olculer tutarda rezıl olmam eger sos sevmıosnz o bıberlı tavuklu karısımı hıc sossuz da yapablrsn uzerne ekstra tuz koyarsn bıde mantar ekleyeblrsn süper olur
aynen canim bol bol keyif yapcaz iyi denk geldi yaz tatiliyle bebisin buyume asamasi
tabi biraz planliydi ama
rabbim gonlumuze gore verdi cok sukur
evet denız demek cok yemek yemek demek,canın cektyse yapayım yollım sana hemserımmmmmmmm
nenanız fıstık gıbımı ne fıstıgı kukurıku fıstıgı
malatyalıyım canım 29 yasındayım :) daha ozelı olursa bebek ıstıyoruz Allah verirse
Planlayinca guzel tabii :) bizimde oyle oldu cok sukur Rabbiminde izniyle,bakalim nasipse eylul gb kizcede 4 aylik fln olacak gideriz insallah ..
Tatilden sonrada bebeis hazirliklari fln ancak iste :)
Ne kadar kaldi?takvim varsa tlfndan goremiyorumda..
Canim deniz cekti nenaa azicik gonderiver
Tarifler guzel bende cok severim soslari..
Kv cok der kukurikuuAllah iyiligini versin cok guldum..
Birde almanyadan getirirlerdi onceleri simdi migrostada var vegeta biliyosundur sen gerci onunlada corba cok guzel oluyor baska seylerede koyabiliyorsun bide patates haslarken koyunca cok guzel oluyor..
Deneyecem tariflerini sabahtan dinlendirip esimin gelmesine yakin pisiririm super olur..
Insallah gonlunuze gore versin Allah..
Bende 86 dogumluyum..
Yeni anneyim 10 mayista dogdu kizim daha 34. gunumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?