Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

aa öylemi..sevindirik oldum şimdi bak

kırcaali-cebel'denim canım.. yok kız hayat yok burda,napıcaksn gelipte..
gerçekten para çok düşük. anneannemler burda resmen paranı alıp seni soyuyolar.. geldiklerine pişman oldular:26:

bencede öyle hata yapıp buralara vermeyin parayı gerçekten

siz nerden göç ettiniz:44:

pekı ozaman hosbuldukk canımm:13:

imdatttttttttttttttttttttt yetişemiyorum sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hemen aliyim canim tarifi??

yenı evlılık suresı ne kadar acaba 21 hazıranda benım 1. yılım oluyor
yenısın bızde sendn farklı deılız 9. ayıma 1 hafta kaldı

Hamilelik nasil birşey NeNa kendini nasil hissediyorsun çok merak ediyorum iki ay sonrasında bende istiyorum ama nasil bir his acaba:26:
vallla nasıl bır sey guzellıklerını yenı yenı yasamaya baslıyorum bır kesfedımanlatıcam mutlaka aramzda plojo var o cok guzel bır hamılelık gecırdı ona mutlaka danısmalısın dıorum,ben ılk 3 ayımı cok zor gecrdgm ıcın ovebılecgm tek sey bebegn olcgnı ogrenıosn ya yuzunde aptal bır gulumseme ve koruma ıc gudusu bu en once ogrendgn sey oluo bende en azından oyle oldu

tamm sandvıch ozamn bnm koca manken gbı ama denz kenarnda cok ıyı yuzerken ıstahı acılıo ıcıne peynr domates tıakrım ohh mıs vallahı

Yuzmek insani yoruyor deniz demek dejavu zaten yuz ye yat yuz ye yat nenaa yaa sen bugun hep canimi cektiriyorsuuunn
Bizim nenamizda fistik gb

tarıfım şöyle bu aksamdan yapıp yarına kadar bekletrsenz daha lezız oluyor eger yıyecgnz gun yapıcaksnz mutlaka 5-6 sat onceden yapın egerkı sos sevıyorsanz begenmemenıze sebep yok.... ben esımın aılesı bıze tanıscgı gun geldgnde yaptm ole bır riske grdm yanı ama bayıldılar ben ölçü pek bılmem her seyı damak zevkıme göre yaparm göz kararı olur

malzemeler;
tavuk incik
2 yemek kasıgı hardal acı yada tatlı farketmez
1yemek kasıgı ketcap
butun tavukları bulayacak sekılde z.yagı
tuz

şimdi tavuk incik alıyorsunuz kasaptan kaç adet almak ıstersenız onalrı yıkayıp delıklı bı kapta süzdürün
sonra hardalı ketcabı ,tuzu ve z.yegını ekleyın ıyıce ellerınzde tavukları ovun malz. her tarafına yedırın pişirecgnz zamn tavaya hıc yag koymayın zaten yaglı ıcıne dızın kapaklı derınolmayan tencere d eolablr uzerıne bır ıkı yaprak defne yapragı koyup pisirin pişme suresi yarım saat 40 dakıkabide ben biraz fazla pişiriorum bi nevi kızartma gbi oluo ve tavann dıbındekı soslu yag nasıl ballı oluo bılıomsnz tam ekmek banmalık

aynen canim bol bol keyif yapcaz iyi denk geldi yaz tatiliyle bebisin buyume asamasi
tabi biraz planliydi ama
rabbim gonlumuze gore verdi cok sukur

Yuzmek insani yoruyor deniz demek dejavu zaten yuz ye yat yuz ye yat nenaa yaa sen bugun hep canimi cektiriyorsuuunn
Bizim nenamizda fistik gb

evet denız demek cok yemek yemek demek,canın cektyse yapayım yollım sana hemserımmmmmmmm

nenanız fıstık gıbımı ne fıstıgı kukurıku fıstıgı

ya da size bendn bır tarıf daha

tavuk gögsu alın adet veremıorm cunku ben hep ıkısılık yapıorum fzlasıını yapıcgm zamn olcu arttırıorum göz kararım cok ıyı oldgndan yemeklerı olcuyle yapmam

malzemeler;
tavuk göğsü
soya sosu
z.yagı
yesıl dolmalık bıber
kırmızı bıber
sarı dolmalık bıber bulursanız bulmazsanız bıbere gerek yok
tavuk goguslernı jülyen kesin aynı sekılde bıberlerın hepsını jülyen kesin...

ustlerıne z.yagı ve soya serpin tuz sakın koymayın cunku soya baya tuzlu bır sos eger tadını bılemyen varsa
daha sonra marıne edın yıne uzun sure sosta durması lezzetı arttırır tamamen tavugun içine işler

sonra bıberlerı tavaya atın tavada cok az yag olsun bıberler yanmasn dıe bıberler hafıf rengı donene kadr karıstrarak kızartn daha snra hazrlamıs oldgnz soslu tavugu içine atın cosssssssssss die ses gelıcek tavuk yapısmaması ıcın tahta kasıkla bı kac dakıka cevrın bıraz zorpısıcek gbıse dıbıne hafıf su ekleyn suyunu cektnten snra kızarmaya bırakın cıtrrrrrr cıtırrrrrrr oh nefıssbıberlerde soslanmıs olcak ya tam benlık yanında bır pılav tamamdr

Saol nenosum denicem mutlaka..ellerine sagljk.

bu yazdklarm kırmızı et e de cok yakısıoda malum et fıyatları cep yakıo tavuk ıdeal her butceye uyar soya 8 tl cıvarı fıyatı var ama uzun zamn gdıo et e tavuga her sefernde ugularsn küche die soya sos amrkası var tavsıye etmıorm bu kadrmı lezeetsz yapıo tum yemeklerı berbattttt genelde bım gbı yerlerde satılıo fıyatı yarı fıyatına ama hıc almayn daha ıyı .... bu arada yukarda soyalı bahsettgm tarıfı soya yerıne barbeku soslada yapablrsnz anam karnmda ac dıl ama cnm hep cekıo... bnm evde butun soslar var kızlar bozulmuo kokmuoozel mısafrm gelnce kullanıorm sızde eger bnm gbı sos sever bırıysenz her ay bır tane sos cesıdı alıp dolabınza atın hem cebınıze kulfet olmaz

Biz 99 da geldik..göç yüzünden annem cok azmetmiş. .
Sen orda mı yasıyodun yoksa turkiyedenmi gittin?
Bnde mastanlıdanım :)

telden yazıyorum kiii

valla umarm olculer tutarda rezıl olmam eger sos sevmıosnz o bıberlı tavuklu karısımı hıc sossuz da yapablrsn uzerne ekstra tuz koyarsn bıde mantar ekleyeblrsn süper olur

Canim sos severiz...hardalli tarifini mutlaka yapacam. Su anda ocakta mantarli tavuk sotem var:) olcu bende kullanmam tadina gore yaparim.saol canim

aynen canim bol bol keyif yapcaz iyi denk geldi yaz tatiliyle bebisin buyume asamasi
tabi biraz planliydi ama
rabbim gonlumuze gore verdi cok sukur

Planlayinca guzel tabii :) bizimde oyle oldu cok sukur Rabbiminde izniyle,bakalim nasipse eylul gb kizcede 4 aylik fln olacak gideriz insallah ..
Tatilden sonrada bebeis hazirliklari fln ancak iste :)
Ne kadar kaldi?takvim varsa tlfndan goremiyorumda..

evet denız demek cok yemek yemek demek,canın cektyse yapayım yollım sana hemserımmmmmmmm

nenanız fıstık gıbımı ne fıstıgı kukurıku fıstıgı

Canim deniz cekti nenaa azicik gonderiver
Tarifler guzel bende cok severim soslari..
Kv cok der kukurikuu Allah iyiligini versin cok guldum..
Birde almanyadan getirirlerdi onceleri simdi migrostada var vegeta biliyosundur sen gerci onunlada corba cok guzel oluyor baska seylerede koyabiliyorsun bide patates haslarken koyunca cok guzel oluyor..
Deneyecem tariflerini sabahtan dinlendirip esimin gelmesine yakin pisiririm super olur..

malatyalıyım canım 29 yasındayım :) daha ozelı olursa bebek ıstıyoruz Allah verirse

Insallah gonlunuze gore versin Allah..
Bende 86 dogumluyum..
Yeni anneyim 10 mayista dogdu kizim daha 34. gunumuz

Son düzenleme:
En plansiz benim oglusun olmus sanirssm temmuzda dogacakkk millet turkbukunde plajda :) cikilata kagani pispislayacak cani sagolsun oglusumun seneye giderik bizde

masallah allhım hayırlı omurler verır ınsallah:) bende ıstıyorum bakalım ne zaman gelecek velett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…